Zpět na články

Jaký bude týden od 18. 9. 2023 do 24. 9. 2023 podle kartářky.

Připravila kartářka Jana Fišerová. Výklad jsem pro vás připravila podle tarotových karet magie druidů.

Jaký bude týden od 18. 9. 2023 do 24. 9. 2023 podle kartářky.

Berani

Deset pentaklů, Velekněz, Čtyři hole

I nadále budete žít plnohodnotně a smysluplně. První vytažená karta vypovídá o prosperitě, dědictví, příznivé finanční situaci. Na co sáhnete, to pod vašima rukama rozkvétá a přináší užitek vám i celé vaší rodině. Už víte, že i těžkosti vám přinášejí prospěch. Některé zrozence čeká sňatek nebo společné bydlení s někým blízkým. Získáte nový domov, případně se pustíte do renovace toho stávajícího. Každopádně se hodně vašich myšlenek bude točit kolem domova, prezentace nového projektu, dokončení rozpracovaných akcí. Večírky, oslavy, dobrá nálada, to vše máte v nejbližších dnech před sebou.

Býci

Sedm pentaklů, Čtyři poháry, Královna holí

Konečně si můžete po tvrdé a namáhavé práci dopřát volno a odpočinek. Jestli máte dojem, že za svůj výkon nejste patřičně ohodnoceni, ozvěte se. Ze svého života byste měli odstranit všechny nepotřebné zbytečnosti. Budete-li se cítit unaveni, vyjděte do přírody a osvěžte se dary, které vám procházka poskytne. Možná potřebujete vystoupit ze zaběhaného životního stereotypu, možná potřebujete přijmout nový proud tvůrčí inspirace. Po návratu domů špatná nálada zmizí jako mávnutím kouzelného proutku a vy budete opět sršet šarmem a zajímavými nápady.

Blíženci

Dva pentakly, Dvě hole, Princ pohárů

Své materiální úspěchy si hlídáte, umíte je i prakticky zvelebovat. Někteří zrozenci by si ale v soukromém životě měli dávat pozor, aby to, co tají, se nepřetřásalo veřejně. Jedná se o ty Blížence, kteří mají dva domovy, dvě milované ženy a s každou ještě aspoň jedno dítě. Takovéto žonglování se pro vás brzy stane obrovským břemenem. Nejschůdnější cesta je vyjít s pravdou ven, na světlo, a pak se vydat někam na zahraniční cestu přes vodu. Vyhnete se velkému vysvětlování, konfliktům, vnitřnímu neklidu.

Raci

Kolo, Král pentaklů, Šest pohárů

Tak, jak se kolo otáčí, sklízíte i vy plody svých myšlenek a činů. Čekejte odměnu a štěstí na různých úrovních – osobních, pracovních, zdravotních, mileneckých, rodinných apod. Blíží se pokrok, sice pomalý, ale jistý, doufat můžete ve zlepšení finanční situace a majetkových poměrů. Některé z vás čeká setkání s někým, koho jste již delší dobu neviděli. Vlastním úsilím se dopracujete k úspěchu a k veřejnému ocenění. Bude vám nabídnuto významnější pracovní místo. Pozitivní výsledek právního sporu se blíží.

Lvi

Devět pohárů, Eso pohárů, Mág

Splnilo se vaše dlouhodobé přání. Máte dobrý vnitřní pocit a nastal čas, abyste začali slavit. Užívejte si chvíle radosti a štěstí se svými blízkými. Život je k vám, a i nadále bude, laskavý, a pokud se objeví nějaké překážky, lehce je zvládnete. Při rodinných setkáních vyjde najevo něco, co bylo dlouho utajeno. Váš současný vztah čeká fáze probuzení, nezadaní se seznámí s někým zajímavým. Zlepší se komunikace s partnerem, kolegy na pracovišti, možná budete uvažovat o dalším studiu.

Panny

Vladař, Síla, Dva poháry

Můžete přijít do styku s vládní institucí, může vám být nabídnuta vyšší a zodpovědnější pozice. Nabídku přijměte a lidem, kteří na vás budou záviset, nabídněte jasné a přesné hranice, i když nové podmínky budou považovat za tvrdé. Vy ale svým zásadám zůstaňte věrni. Vztahy, které navážete, mohou mít různou podobu. Romantickou, tvůrčí, pracovně plodnou, navázání hlubokého přátelství. Jste připraveni na spolupráci i na novou lásku, která vám přinese do života hodně spokojenosti.

Váhy

Královna pohárů, Velekněžka, Znovuzrození

Jste obklopeni lidmi, kteří vás mají rádi a snesli by vám modré z nebe. Podporují vás v uskutečňování vašich osobních snů a vizí. Pro ty, kteří se teprve hledají, nabízí první karta uplatnění na divadelních prknech, ve světě filmu, léčitelství, poradenství. Nastal čas, abyste svá přání neměli pouze v hlavě, ale abyste se aktivně pustili do jejich plnění. Neváhejte, neotálejte, čiňte potřebné kroky ke svému osobnímu růstu. Pokud jste nezadaní, seznamujte se, navštěvujte různé zajímavé akce. Pokud jste zadaní, zůstaňte sedět raději doma a věnujte se svým blízkým.

Štíři

Král holí, Král pohárů, Eso pentaklů

Umíte se radovat ze života, nezadaní si plnými doušky užívají svobody a volnosti. V osobním životě se vám bude nesmírně dařit, pustíte se do každého flirtu a milostného dobrodružství. Při rozvodu nebo při sepisování předmanželské smlouvy se v klidu domluvíte na finančním vyrovnání. Jestli máte umělecké sklony, uplatníte je při pořádání výstav. Zrozenci, kteří hledají nové zaměstnání, nebudou hledat dlouho, brzy podepíší novou pracovní smlouvu s vyšším finančním ohodnocením.

Střelci

Královna pentaklů, Viselec, Princezna pohárů

Začněte se více starat o své tělo. Pokud péči zanedbáte, tělo vás může znenadání zradit. Naslouchejte svému tělu, rytmu přírody, změňte stravovací návyky, pozorně čtěte informace na obalech potravin. Díky své neutuchající tvůrčí aktivitě sklízíte stále úspěch, nezapomínáte sbírat ani drobná semínka inspirace, z nichž jste schopni vytvořit časem úžasný projekt. Konečně začínáte být připraveni na nový milostný vztah, v němž bude hrát hlavní roli jemnost, citlivost, vřelost, shoda názorů na základní věci běžného každodenního života.

Kozorozi

Devět pentaklů, Princ holí, Milenci

Ve volných chvílích se často zamýšlíte nad svými životními úspěchy, ale i prohrami. V současnosti se místo přemýšlení raději zaměřte na to, abyste si naplno užívali všech radostí, které vám život přináší. Máte před sebou období, kdy se můžete v klidu věnovat svým zálibám, aniž byste nějak výrazně materiálně strádali. Váš život je aktivní, uspořádaný, můžete se těšit rovněž na drobnou výhru. Karty vás rovněž vyzývají k tomu, abyste více cestovali a setkávali se se zajímavými lidmi. Nezadaní si brzy najdou novou lásku.

Vodnáři

Princezna mečů, Deset pohárů, Princezna holí

Jste ve spojení s někým, kdo vyniká v komunikačních schopnostech a v diplomacii. Komunikace probíhá elektronickou cestou, po telefonu, či prostřednictvím internetu. Každopádně vám tyto rozhovory dávají nový impuls k tomu, abyste se konečně rozhodli něco ve svém životě změnit, případně získat nové znalosti. Zažíváte konečně období klidu, pohody a lásky. Nový vztah je trvalý, pozitivní vývoj ve všem, do čeho se pustíte, bude i nadále pokračovat. Některé čeká účast na zajímavém tvůrčím projektu.

Ryby

Eso mečů, Vládkyně, Slunce

Konečně jste se rozhodli, že se osvobodíte od vazeb, které už pro vás nemají žádnou hodnotu. Před vámi se rýsuje nové plodné a tvůrčí období, dosažení úspěchu v oblasti právní nebo na akademické půdě. Mečem jste udělali čistý řez za minulostí a s čistým štítem se můžete pustit do budování své kariéry. Otevřete se rozkvětu tvůrčího potenciálu, nové lásce, manželství, plodnosti. Konečně jste sami sebou, svobodni, nemusíte se stále někomu přizpůsobovat. Jste sami pánem nad svým životem.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu