Zpět na články

Jaký bude týden od 7. 2. 2022 do 13. 2. 2022

Není dobré, aby byl člověk sám /Bible, Genesis/. Mým pomocníkem pro tento týden je OSHO ZEN TAROT

Jaký bude týden od 7. 2. 2022 do 13. 2. 2022

Pro všechna znamení: není dobré, aby byl člověk sám /Bible, Genesis/

Mým pomocníkem pro tento týden je OSHO ZEN TAROT

Berani:

Plynout s proudem, Tvořivost, Oslava: ve vašem životě se stále něco zajímavého děje. Uvolněte se, zbytečně nad problémy nepřemýšlejte, osud vás stejně zavede tam, kde vás chce mít. Nastal čas, abyste svou tvořivost více zviditelnili. Nezáleží na tom, k čemu tíhnete, ale ukažte ostatním, co dokážete. Pracujte na zahradě, malujte, zpívejte, vařte, ale hlavně dejte světu vědět, že něco hodnotného umíte vytvořit. A když se něco nepodaří, tak se nepodaří. Neberte se vážně, ale kombinujte špetku moudrosti s několika špetkami hloupostí. Radujte se z každé maličkosti.

Býci:

Lpění na minulosti, Odvaha, Průlom: je na čase postavit se současnosti čelem a zapomenout na minulost. Vzpomínky, krásné i smutné, zabalte do krabice, tu převažte červenou stužkou a řekněte sbohem. Neplačte, nesmutněte, žijte přítomností, plánujte budoucnost. Možná nemáte sílu udělat nějaké rozhodnutí, ale něco opravdu udělat musíte. Až se odhodláte rozbít staré konstrukce a stará omezení, budete překvapení, jakou intenzitu vitality v sobě máte.

Blíženci:

Sen, Uvědomění, Uzdravování: patříte k lidem, kteří k sobě přitahují osoby druhého pohlaví. Toužíte po lásce, hledáte, přebíháte od jedné nabídky ke druhé, ale nenacházíte nic, co by vám vyhovovalo. Hlavní příčina osamělosti tkví v tom, že se nezamilováváte do člověka jako takového, nýbrž do jeho peněz, společenského postavení, titulu apod. Nenechávejte nic osudu, ale začněte přemýšlet sami o sobě. Co můžete ve svém životě zlepšit, jak s danou situací naložit, aby vaše další kroky byly v souladu s boží láskou?

Raci:

Nevinnost, Zralost, Cesta: jste upřímní, máte dobré srdce a snahu pomáhat nezištně jiným, když vaši pomoc potřebují. Často vzpomínáte na své dětství a vaši přátelé, kamarádi, rodiče, příbuzní stále mají ve vašem srdci své stálé místo. Záležitosti, které se nevyvíjejí podle vašich představ, neřešte za každou cenu. Nechejte věcem volný průběh, vše se pohne kupředu ve správný okamžik. V brzké době nastane řada změn, které budou spojeny s cestováním do zemí s jinou kulturou.

Lvi:

Dospělost, Vedení, Trpělivost: ať se pohnete kamkoliv, budou na vás padat květy - předzvěst jara a odměna za tvrdou a dobře vykonanou práci. Vaším karmickým úkolem, který jste splnili nebo plníte, bylo pomáhat jiným a být jim příkladem. Ať sami prožíváte cokoliv, věřte, že to dopadne dobře, protože jste pod ochranou andělů. V rodině se můžete těšit na přírůstek, radostné okamžiky i upevnění vztahů. Založte si rodinné album, pište rodinnou kroniku.

Panny:

Každodennost, Změna, Dobrodružství: zapomeňte na to, že byste se mohli dostat na titulní stránky novin. Hledejte štěstí v obyčejných každodenních věcech. Nemáte hlad ani žízeň, protože si můžete namazat chléb s máslem a napít se vody z vodovodu nebo ze studny. A pokud si uvědomíte, že i toto je druh obyčejného štěstí, budete veškeré domácí práce vykonávat s radostí. Čas na změnu zatím nedozrál. Pokud vás láká dobrodružství, zkuste zapojit svou fantazii a z obyčejných věcí vytvořte neobyčejnou pohádku, povídku, bajku, písničku, film, show.

Váhy:

Sdílení, Rozkvět, úspěch: ve vaší přítomnosti se lidé cítí velice dobře, zcela bezpečně. Umíte rozdávat své znalosti, vědomosti, klid, rozvahu. Nejste náladoví, každý vztah dokážete vtipně a zábavně okořenit. Není na škodu, když si žena občas popláče. Radujte se z přítomnosti, i když máte dojem, že se vám právě nedaří. Dojem je opravdu jen subjektivní. Především je důležité, abyste si vytyčili cíl a laťku k jeho dosažení stále zvyšovali. Hlavně nepřešlapujte na místě.

štíři:

Zdroj, Srovnávání, Přátelství: máte v sobě velkou zásobu energie. Je třeba se zamyslet nad tím, jak ji využijete. Pro dobro věci, lidstva, nebo ji vydáte směrem, kde přinese ostatním utrpení? Někteří se ocitnou v situaci, že se začnou s někým srovnávat. Rada vytažených karet zní: neporovnávejte se s nikým, objevujte svou vlastní krásu. V brzké době k nezadaným přijde láska. Zadaní by v tomto týdnu neměli uvažovat o svatbě. U svého protějšku respektujte právo na osobní prostor, svobodu a intimitu.

Střelci:

Tvořitel, Harmonie, Hojnost: vnitřní energii dokážete tvořivě využít. Pro muže je to ideální karta, protože se jedná o člověka, který umí vzít svůj život do vlastních rukou. Horší význam má karta Tvořitel pro ženu, zejména pokud vystupuje dominantně. Musí se začít chovat jemněji a citověji, aby k sobě nepřitahovala zženštilé typy. Naslouchejte hlasu svého srdce, nechejte se s důvěrou vést vlastní intuicí, sdílejte lásku. Ochotně pomáhejte svou moudrostí druhým, upevněte víru ve své vnitřní bohatství.

Kozorozi:

Pochopení, Transformace, Intenzita: máte dojem, že vás někdo omezuje. Proč si to necháte líbit? Z pohodlnosti rezignujete? Překonejte zábrany, které vám stojí v cestě ke svobodě. Přichází okamžik, kdy budete muset svoje pocity naplno vyjádřit. Ničeho se nebojte, pročistí se vzduch. Svému tělu dopřejte dostatek spánku a odpočinku. Jednejte s rozvahou a myslete hlavně na svoje potřeby a svá přání. Možná dojde k rozchodu, ale příště už si dáte větší pozor a ze svých představ, osobních či pracovních, neslevíte.

Vodnáři:

Odpoutání, Politika, Projekce: něco z vašeho života odchází. Dejte si čas a prostor k rozloučení, nešetřete slzami. Pláč je v daném okamžiku nesmírně léčivý, vrátí vám svobodu. Konečně si přestanete něco namlouvat, idealizovat, a začnete žít tak, jak to vyhovuje vám a ne někomu jinému. Odhodíte růžové brýle a začnete si vážit sami sebe. Rýsuje se dovolená v exotice, odpočinek, relax, spokojenost.

Ryby:

Znovuzrození, Tady a teď, Nové vidění: váš život se začíná měnit k lepšímu. Možná dostanete novou pracovní nabídku, možná vám šéf zvýší plat, každopádně se posunete dál. Přítomnost je zajištěná, pohodlná, ovšem usínat na vavřínech se nevyplácí. Musíte upustit od zajetých způsobů myšlení a jednání, na staré záležitosti začněte pohlížet z jiných úhlů. Ověřujte si zdroje, z nichž čerpáte informace. Naučte se rozlišovat kvalitní a nekvalitní prameny, důvěryhodné a nečestné spolupracovníky, z nichž mnozí by se bezpracně chtěli podílet na vašich úspěších.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu