Zpět na články

Dnešní horoskop - pátek 22. září 2023

Páteční horoskop pro všechna znamení. Denní karta vyzývá k propuštění smutku a vydání se novou cestou. Nebojte se říkat NE.

Dnešní horoskop - pátek 22. září 2023

Denní karta - 8 pohárů- propusťte smutek a naučte se říkat NE.

„Hudba je nejlepší umění. Zahání smutek.“ — Martin Luther

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

To, co budete dnes vnímat okolo sebe, bude vycházet z míst, hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Proto nehledejte logiku tam, kde vás to trápí hluboko pod povrchem a spoléhejte na svůj šestý smysl, můžete zaznamenat dvojí vnímání, a to jak vnější, tak vnitřní. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete vaše spojení učinit telepaticky. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit. Večer je předurčen k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Býk

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový počátek. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Je to přechod ze tmy do světla. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Blíženci

Vaše podvědomá touha být přitažliví a středem pozornosti se může snadno uskutečnit, proto se nebojte projevit své charisma. K tomu může být nápomocen nový účes, módní doplněk, šperk. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Najděte si dlouhodobý cíl. Lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly, a to jsou dnes vaše atributy, tak je využijte do sytosti. Někdy se může stát, že se vzdáte vlastních zájmů ve prospěch kolektivu.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Rak

Váš život se ocitl v prožívání změn, jednou jste dole, jednou nahoře. Je čas změn a vydání se novou cestou. Situace od vás vyžaduje opuštění všeho, co vás nenaplňuje a je nefunkční, kde se cítíte nepotřební a víte, že toto nic vás někde uvnitř užírá. Je dobré změnit nastavení a směr a těšit se na nové zítřky, opuštění starých známých cest, aby byla objevena cesta nová a nové uspořádání životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nečiní šťastným. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího.

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Lev

Přišel čas na odpočinek a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani květiny. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Trpělivost přináší růže. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. V oblasti zdraví dejte péči svým nožkám, dejte je večer výš, jak své srdce.

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Panna

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a nedorozuměními. Můžete je změnit a nasměrovat tak, jak je vám příjemno. Projevte se jako vítěz a ukažte se okolí. Tato změna by se měla projevit jak v profesním, tak i v osobním životě. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Vítězství může být i takové, že zvolíte ukončit vztah nebo zvolíte změnu zaměstnání. O toto je vítězství sám nad sebou. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Váhy

Den vhodný pro stěhování, cestování. Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Štír

Nepřízeň osudu byla překonána, den je vhodný k početí potomka nebo se obklopovat dětmi a jejich přirozeností a energií štěstí. Taktéž je nakloněn k optimismu, který vám může otevřít nový směr. A to jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí, kde se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší tedy slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Střelec

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv a sms. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Kozoroh

Vaše mysl je nejspíš přetížena a unavena z neustálého analyzování a pochybování. Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Až budete mít chvilku času, zkuste se zeptat sami sebe, kdy toto pochybování začalo, zklamal vás partner nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Zdá se, že jste si okolo sebe vystavili zeď, která vás měla dočasně ochraňovat před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Vodnář

Určete si cíl a zapojte se do nových projektů, naplánujte si svou budoucnost, abyste mohli postupně malými krůčky kráčet úspěchům naproti. Vaše vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému. Projevte svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Ryby

Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=jwrJpNyILOY&t=5s 

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu