Zpět na články

Jaký bude týden od 25. 9. 2023 do 1. 10. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 25.  9. 2023 do 1. 10.  2023 podle kartářky Jany Fišerové. Tento týden radí Luna.

Jaký bude týden od 25.  9. 2023 do 1. 10.  2023 podle kartářky.

Berani

Vynikající týden pro plánování nových a důležitých záležitostí. Fyzickou aktivitu nepřehánějte. Zapisujte si své sny, protože předpovídají radostné události. Někdo nese nelibě, že se o vás zajímá hodně lidí opačného pohlaví. Nedělejte si starosti kvůli někomu, kdo za to nestojí. Setkáte se s člověkem, kterého vyhodnotíte jako rizikového, ale přesto, navzdory zdravému rozumu, se s ním sejdete. Na společenské akce, které máte před sebou, choďte raději sami, lépe se pobavíte.

Býci

Dovíte se plno zajímavých věcí, proto přemýšlejte, jak s informacemi naložíte, aby vám přinesly užitek. Na sny neberte zřetel, nesplní se. Vybírejte si jídlo, které vás nejen zasytí, ale poskytne tělu i dostatek výživy. Pokud byste jedli všechno bez výběru, budete mít zaděláno na artritidu. Špatnou náladu zaženete hudbou, výběr skladeb nechejte na aktuální intuici. V milostných vztazích byste si mohli dopřát malou pauzu, aby se spory zklidnily a lásce se opět začalo dařit.

Blíženci

Tělu i duši prospěje sport a pohyb. Nepodceňujte vytrvalost a píli, protože vás dovedou k uskutečnění i těch nejobtížnějších cílů. Pozor si dávejte na bolesti krku a šíje, v zárodku byste je měli řešit. O svém partnerovi se náhodou dovíte něco, co jste dosud nevěděli a o čem jste neměli ani tušení. Záležitost je staršího data, doby, kdy jste se ještě neznali, tak zachovejte pozici mrtvého brouka, na nic se nevyptávejte a nic neřešte. Vás se to stejně netýká. Vyhýbejte se alkoholu, zejména před jízdou autem.

Raci

Pokud chcete ve svém životě něco řešit, začněte okamžitě a nic neodkládejte. Ze záplavy informací si vybírejte pouze ty, s nimiž se vnitřně ztotožňujete. Jestli se objeví nějaký problém, hledejte cestu ke kompromisu. Nepřehánějte fyzické aktivity, dopřejte si lenošení v sauně, ve vířivce, v bylinkové koupeli. Se změnou zaměstnání není třeba chvátat, vyčkejte na příznivější a zajímavější nabídku. Zrozenci obou pohlaví se mohou dočkat překvapení, které se bude týkat vyznání lásky, takže nepropadněte nervozitě.

Lvi

Neuškodí vám jednodenní hladovka, vyčistíte si aspoň střeva a žaludek. V ten den, kdy se pro hladovku rozhodnete, byste se měli věnovat relaxaci, meditaci, setkání s přáteli. Na škodu není ani sauna, pobyt v bylinkové koupeli a hlavně pití neslazených tekutin. Ve středu večer přijdete domů z práce hodně unaveni. Dávejte si proto pozor na to, co děláte, co řeknete, raději se nepouštějte do sáhodlouhých diskuzí, mohly by skončit zbytečnou hádkou. Raději se pokud možno sami vydejte na procházku se psem.

Panny

Vaše přílišná aktivita může být v těchto dnech kontraproduktivní, pozor na páteř a přetěžování zádových svalů. Starost o někoho blízkého vám na nějakou dobu zkomplikuje život. Ale není třeba věšet hlavu, situace se brzy obrátí k lepšímu. Během týdne vás zaskočí nečekané finanční výdaje, ale o půjčce neuvažujte. Musíte to zvládnout se současným finančním rozpočtem. Pomalu přemýšlejte o tom, že bude třeba vylepšit šatník na zimní období a neotálet s nákupem vánočních dárků.

Váhy

Týden je jako stvořený pro milostné záležitosti, flirtování, uzavírání manželství. Měli byste ho trávit v příjemné společnosti, vychutnávat si dobré jídlo a víno. Tvrdému alkoholu se raději vyhněte, ani ho nikomu nenabízejte, agrese a hádky kolem sebe mít nepotřebujete. Zaměřte se na budování kariéry, nebudete toho litovat. Máte před sebou úspěch, finanční ohodnocení i sklizeň po předcházející dřině. Vaše autorita v širší rodině výrazně stoupá, hodně vašich příbuzných na vás spoléhá. 

Štíři

Hlavně nepodlehněte nějakému pokušení, mohlo by vám velmi znepříjemnit život. Nebezpečné může být kousnutí hmyzem. Stravu obohaťte bylinkami, mrkví, červenou řepou, zelenými rostlinami a rybami. Zaměstnejte se pozemskými záležitostmi. Mohla by to být koupě domu, opravy v bytě, zavařování, přesazování květin apod. Začněte rozumně investovat, výsledek bude uspokojující. Ale hlavně nezapomínejte na dobrou náladu. Někteří zrozenci pocítí touhu založit vlastní rodinu.

Střelci

Velmi namáhanou částí těla jsou holeně a lýtka, mohou se začít zvětšovat mízní uzliny i objevit choroby lymfatického systému. Energie budete mít ale na rozdávání. Lákat vás budou nové a nezvyklé projekty, s vervou vám vlastní je začnete pomalu uskutečňovat. V myšlenkách se budete často vracet do dob svého dětství, přemýšlet budete o svém vztahu k rodičům a dětem. Někdy se nevyhnete ani slzám, ale pak je dobré si připomenout staré čínské přísloví, které říká, že žádná tma netrvá sto dní.

Kozorozi

Budete se věnovat záležitostem, které jste už delší dobu odkládali a za pár dnů se budete radovat z toho, že se vám podařilo dát do pořádku i ty nejnudnější věci. Kromě pořádku v šuplících si nezapomínejte udělat pořádek ve vztazích. Někdo v zaměstnání na vás žárlí, může vám i podrážet nohy pomluvami. Hlavu vzhůru, hvězdy jsou na vaší straně. V partnerství je pro vás důležitý společný cíl. Láska vám v tomto týdnu přinese hodně radosti a vnitřní spokojenosti.

Vodnáři

Připravte se na to, že budete samotářštější než obvykle, budete hlavně přemýšlet o tom, jak prosadit něco, co jste vymysleli. Názory okolí vás nebudou zajímat, ani nebudete mít chuť k nějakým kompromisům. Pozor si dávejte na zbytečné utrácení, nemusíte být majitelem všeho, co uvidíte. Vesmírné vibrace můžete posílit vůní fialky, tymiánu, pomeranče. Nezapomínejte na střídavou sprchu, na střídání teplé a ledové vody, prokrví se vám prsa a budou též pevnější. Prsa si můžete potírat také octovou vodou – na sklenici vody půl čajové lžičky octu.

Ryby

Hodně váhy budete přikládat své intuici, pozor si dávejte na střídání nálad. Na jedné straně budete hodně citliví, emotivní, plačtiví, na straně druhé se občas objeví zmatenost a nesoustředěnost. Jste zvyklí vyhrávat, ale musíte se naučit bojovat, být na protivníka tvrdší. A někdy nezbývá nic jiného, že přijmou prohru. Ta by vás ale měla vyprovokovat k usilovnější činnosti, protože pláčem a rezignací nic nevyřešíte. Křečové žíly každopádně patří do rukou lékaře. Jako první pomoc výborně poslouží obklady ze zelných listů.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Maskovaná budoucnost?

Budoucnost

Přemýšleli jste někdy nad tím, co vyjadřujeme, když si nasadíme masku vlastní přetvářky nebo si fyzicky zakryjeme obličej? Jaký vliv to má na nás, okolí a kdo z toho těží? Maska, jakkoliv ji...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu