Zpět na články

Jaký bude týden od 14. 2. 2022 do 20. 2. 2022

Během procházky kolem řeky, jezera, moře hledejte maličký kámen s dírkou. Oblázek můžete nosit na krku jako talisman. Ochrání vás před veškerou újmou a udrží vás v bezpečí.

Jaký bude týden od 14. 2. 2022 do 20. 2. 2022

Pro všechna znamení: během procházky kolem řeky, jezera, moře hledejte maličký kámen s dírkou. Oblázek můžete nosit na krku jako talisman. Ochrání vás před veškerou újmou a udrží vás v bezpečí. Pokud si něco přejete, vždy ke svému přání připojte dovětek "je-li to dovoleno". Když dovětek nemůžete vyslovit, aspoň si ho pomyslete. Nikdy si ale nepřejte peníze, přejte si to, co si za ně koupíte.

Mým pomocníkem pro tento týden jsou karmické karty.

Berani:

na své okolí působíte dojmem, že vaše energie je nevyčerpatelná. Je pravda, že jste velmi konkurenceschopni a dokážete se prosadit kdekoliv a v čemkoliv. A všude jste úspěšní, vyniknete. Psychického napětí se zbavíte na zahradě - zasaďte tulipány a gerbery. Vaše ochranné barvy jsou tmavě červená v kombinaci se zlatou. A hlavně odpočívejte. Odmítejte práci, která není pro vás důležitá.

Býci:

působíte klidným a vyrovnaným dojmem, ale občas máte sklony k lenosti. Dobré jídlo, spánek a nic nedělat, nic neřešit, to jsou věci, které vám tento týden nejvíce vyhovují. Ženy by mohly uspět v konkurzech na modelky, letušky, hostesky, muži by se mohli ucházet o práci v bankovnictví. Počítejte s tím, že si budete muset rozšířit kvalifikaci, doplnit své současné vzdělání, abyste mohli na společenském žebříčku postoupit výše.

Blíženci:

neposednost, neklid, touha cestovat a vypadnout z jednotvárnosti a rutiny. Nesnášíte nudu. A protože máte citlivé ruce a prsty, začněte dělat něco rukama. Psát, malovat, kouzlit, hrát na klavír, na housle, masírovat. Někteří mají i léčitelské schopnosti. Pokud plánujete dovolenou, tak se nabízejí jako nejvhodnější v tomto týdnu destinace v Turecku, íránu, Irsku. Máte-li ztuhlý krk, zacvičte si a odpovězte si na otázku, před čím utíkáte a co nechcete řešit.

Raci:

vhodnou barvou pro tento týden je modrá, doplňte ji stříbrnými šperky. Zdravotní problémy se žaludkem mají psychický původ. Oprostěte se od zavedených zvyků, snažte se staré myšlenky pojímat nově, originálně. Ženy by si měly dávat pozor na muže, kteří si stěžují, že jim manželka nerozumí. Muži by měli pozvat svou vyvolenou na dortík a kávu, případně na luxusní večeři. Začněte se více usmívat a chválit svůj protějšek.

Lvi:

jste obdařeni velkou vnitřní silou, ve vaší blízkosti se lidé nenudí. I nejbanálnější historku dokážete vyprávět poutavě, lidé se k vám chodí ohřát, protože vysíláte teplo, pohodu a vlídnost. Pokud máte sklon k přejídání a k nadváze, zařaďte do svého týdenního režimu jednodenní půst, kde nejíte nic kromě zeleniny - ovoce pouze dopoledne, pijete čistou vodu nebo zeleninové šťávy. Karty radí, abyste se začali výstředněji oblékat.

Panny:

pro své okolí býváte občas obtížným partnerem. Není snadné s vámi diskutovat, protože k tomu, aby vás někdo přesvědčil, potřebujete mít pádné argumenty. Své nejbližší někdy nutíte do věcí, které pro ně až tak zajímavé nejsou. Prospívat vám budou meditační cvičení spojená s relaxačním dýcháním. Plánujte dovolenou - španělsko, Slovensko, Maďarsko, Polsko. Nekritizujte veřejně své nadřízené, kritika by se mohla časem obrátit proti vám.

Váhy:

potřebujete žít v klidu, harmonii, milujete pohodu. Na pracovišti vládne příjemná atmosféra, s kolegy udržujete přátelské vztahy. Těm, kteří se z nějakého důvodu musí zdržovat doma, hodně chybí společenské kontakty, večírky, zábava. Vy, kteří neradi sportujete, byste se mohli věnovat zdokonalování svých tanečních schopností. Budujte si kariéru, stanovte si drobné dílčí cíle. Jen tak budete mít dostatek energie dosáhnout vrcholu, některé v budoucnu čeká post ve vládních službách.

štíři:

vaše barvy pro tento týden: fialová a černá nebo kombinace červené s černou. Své city pečlivě skrýváte, příliš je nechcete dávat najevo. Pozor si dávejte na to, abyste kvůli maličkosti nevypěnili a nešířili destruktivní energii. Uklidnění vám přinese poslech vážné hudby a tvůrčí práce - malování, pletení, háčkování, práce se dřevem apod. Při plánování dovolené upřednostněte místa, kde se budete moci věnovat vodním sportům.

Střelci:

poselství vašeho znamení spočívá v tom, že pohled na život je zaměřen do dálky, zabýváte se hlavně tím, co je velkolepé, a odvracíte se od detailů, které je taky třeba každodenně řešit. Milujete svobodu, neradi se podřizujete jakékoliv autoritě. Karty upozorňují na problémy se stehny, svaly a na poruchy zažívání. Pokud chcete sportovat, nabízí se kulečník, biliár, lukostřelba. Hektické tempo v zaměstnání se může nepříznivě podepsat na vztahu s někým blízkým.

Kozorozi:

jste nesmírně činorodí, pracovití, ovšem hrozí, že pro svou touhu stále něco organizovat se stanete postrachem okolí. I když na první pohled působíte odměřeně a odtažitě, máte smysl pro inteligentní humor a umíte se upřímně zasmát, někdy i sami sobě. Vhodné barvy pro tento týden jsou: žlutá v kombinaci se světle modrou nebo světle zelenou. Objednejte se co nejdříve u zubaře, hlídejte si krvácení dásní a kožní onemocnění.

Vodnáři:

pro spokojený život potřebujete prostor, nesnášíte jakékoliv omezování. Milujete vše nové, pokrokové, zajímáte se o technické novinky, nebojíte se negovat zavedené postupy, dokážete se vzepřít zastaralým a nefunkčním metodám. Ženy, které hledají zaměstnání, by mohly zkusit štěstí u taxislužby, nebo se ucházet o práci u ochranky. Muži se mohou uplatnit v technických službách. Nezadané čeká setkání s příjemným protějškem.

Ryby:

především si dávejte pozor, abyste se neobklopovali slabšími lidmi, kterým chcete s láskou pomáhat. Vyhýbejte se místům, kde vládne dusná atmosféra, sami byste mohli dostat astma. Začněte se více stýkat s lidmi, kteří nejsou na vaši pomoc odkázáni, A hlavně od někoho, komu pomáháte, nečekejte žádnou vděčnost. Myslete více na sebe, věnujte se uměleckým činnostem. Plánujte dovolenou ve Francii, Čechách, v Itálii, Anglii.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu