Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 30. září 2023

Jak to vidí Tarot a jeho předpověď na poslední sobotu tohoto měsíce? Denní karta oznamuje nečekanou a milou zprávu, překvapení. Buďte tedy bdělí a pozorní, co se děje okolo vás.

Dnešní horoskop -  sobota  30.  září  2023

Denní karta - překvapení, nečekaná zpráva

„Směr je důležitější než rychlost.“ Will Smith

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran 

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. Vaše zklamání a zranění jsou vryty do hloubky vaší duše. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k s


 

Býk

Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit. Dnes to budete vy, kdo bude druhé směřovat správným směrem.  Lidé se budou rádi svěřovat se svým tajemstvím a to by mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Věřte však, že nevyžádaná rada, žádná rada. Večer je předurčen k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Blíženci

Předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech, nenechte se vtáhnout do strachu, který může vyvolat váš strach z vlastních citů. Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Rak

Dnes máte dostatek sil na to, abyste sebrali odvahu a ochotu riskovat, rozvíjet vlastními silami svou vlastní osobnost a tím odstartovali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům a plánům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Bude výhodné a přínosné zaměřit pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí a to nejen v mezilidských vztazích, tam by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Nebojte se konstruktivní výměny názorů, ohnivá energie tohoto dne spálí vše nepotřebné a vyčistí vzduch. 

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

.Lev

Není to pro vás již únavné, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné.  A která cesta a rozhodnutí je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Panna

Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vás obohatí. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na úkolu se sociálním cítěním.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Váhy

Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Buďte připraveni na něco nového. Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Nebojte se zdravě zariskovat a udělat něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. Pokud byste potkali někoho nového, s kým byste rádi navázali trvalý vztah, nejdříve buďte pozorovatelem, protože dotyčná osoba může seznámení brát pouze jako dočasný flirt, takže ve vztazích se očekává změna a menší riskování.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Štír

Dnešní den může být o prověřování morálky, jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nebudete si začínat se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Nedejte se odbýt lacinými odpověďmi. Někdy přijde vhod dobrá rada od duchovního průvodce, budete vnitřním hlasem vedeni, abyste ho vyhledali. Nejdůležitější duchovní vztah je k vašemu vyššímu Já, k vnitřnímu vůdci, měli byste prozkoumat jaké máte možnosti se o něm dozvědět více. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Střelec

Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. Použijte proto otevřené a poctivé jednání. Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody.Tento den vám bude přes nějaké situace ukazovat, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Kozoroh

Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. A to třeba s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá. Tomu se říká šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Možná přijde poštou, nebo jako nečeká návštěva, třeba na vás čeká na pracovišti. Ale rozhodně nemůže uškodit, když tomu štěstí trochu pomůžete a sami se chopíte iniciativy. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Dělejte něco, čeho jste se zatím neodvažovali, vyzkoušejte něco nového, nebo si aspoň kupte los.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Vodnář

Tento den je o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když procítíte moc přítomného okamžiku. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíc.

Ryby

Umět vidět a hledat pravdu i smysl života pro další dny, prosadit si své ideály, touha po učení a hledání cesty a smyslu života, toto jsou výzvy pro váš dnešní den. Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí.Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky a zametání problémů pod koberec.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. 

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu