Zpět na články

Jaký bude týden od 2. 10. 2023 do 8. 10. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 2. 10. 2023 do 8. 10.  2023 podle kartářky. Výklad pro tento týden jsem připravila podle karet I-Ťing.

Jaký bude týden od 2. 10. 2023 do 8. 10.  2023 podle kartářky.

Berani

Tvorba, Jednota, Svazek

Jste v harmonii s vesmírnou vůlí. Konáte dobré skutky, předáváte druhým svoji moudrost. Nezabýváte se povrchními a nepotřebnými záležitostmi. Nesmíte být ale netrpěliví, vše má svůj čas. I setkání s budoucím partnerem, pokud jste nezadaní. Navenek bude on nebo ona sice působit nevýrazně a málo sebevědomě, má ale v sobě velkou vnitřní sílu, nesobeckost, kultivovanost a skromnost. Je moudrý i v praktickém rozhodování. Pokud se váš současný vztah z nějakého důvodu rozpadl, budete v tomto týdnu hledat možnosti, jak ho urovnat. Čekají vás velké výdaje, ale úspěšné. Pohnete se vpřed po všech stránkách.

Býci

Obrat, Plnost, Putování

S novým ročním obdobím pociťujete ohromný příval energie. Zlepšují se vaše vztahy v rodině i v zaměstnání. Jste smířlivější, jednáte diplomatičtěji. Najednou máte pocit, že mizí i problémové situace, které vám ztrpčovaly život. Zažíváte úspěch všude, kde se ocitnete. Začínáte si vážit drobností, malých věcí. Před některými zrozenci se rýsuje kromě nové lásky též možnost práce v cizině. Hodinku před spaním si dejte bylinkový čaj – meduňku, třezalku, lípu, zklidníte se. Klidný spánek vás čeká též po vypití šťávy z jednoho jablka a půlky celeru.

Blíženci

Hřmění, Přitažlivost, Nadšení

V partnerském nebo manželském to trochu zabouřilo. Zmatkujete, ale napjatá atmosféra se brzy pročistí a opět přijde radost a světlo. Oba potřebujete být pokornější a hlavně si musíte zachovat zdravý rozum. Pokud by došlo k rozpadu vztahu, viníky byste byli oba. Dávejte si pozor na to, co o partnerovi vykládáte na veřejnosti. Mějte emoce i jazyk pod kontrolou. Mezi vámi je silná přitažlivost, a jestli nebudete příliš tvrdohlaví, k usmíření dojde. Společný čas byste pak měli často trávit v láskyplném objetí.

Raci

Vzdálení, Převaha, Podřízenost

Netrvejte stále na svém názoru, zkuste se poptat u odborníků, případně hledat odpovědi v chytrých knížkách. V zaměstnání budete zavaleni řadou nových úkolů. Váš spolupracovník se poněkud přecenil a práci přestal zvládat. Takže plnění úkolů spočívá jen a jen na vás. Rozlučte se s volnými večery a s volnými víkendy. Zkuste požádat o pomoc některého člena širší rodiny. Konzumujte jídla z čerstvých surovin, vyhýbejte se polotovarům a dochucovadlům, část soli nahraďte pažitkou a česnekem.

Lvi

Povolnost, Vytrvalost, Přijetí

Poselství první vytažené karty se vztahuje k období několika následujících měsíců. Jedná se predikci velice pozitivní, vaše styky s kýmkoli, v intimní i profesionální oblasti, jsou vystaveny vždy příznivým vlivům. Musíte sice dokončit nějaký úkol, pracujete tvrdě a odhodlaně, ale výsledek bude úspěšný a i po materiální stránce si nemusíte na nic stěžovat. Setkáte se i s dávnou láskou, zavzpomínáte na doby minulé. Zůstaňte však pouze u posezení v cukrárně, obnovovat něco, co odešlo, by vám přineslo pouze starosti a trápení.

Panny

Očekávání, Studna, Velký kotel

Začněte si pozorněji všímat svého těla a jeho jednotlivých částí. Pokud se vám rozpadl vztah, určitě byste smutek neměli řešit přejídáním nebo hladověním. Přemýšlejte o tom, co jíte, zaměřte se na pravidelné cvičení. Nebo začněte tančit, do formy se dostanete i při nácviku břišních tanců. Zapojte se aktivně do společenského života, studujte, přednášejte, jezděte na výlety. Starší ročníky se mohou těšit na svou vlastní svatbu. Kolaps ve financích, změny v zaměstnání či v oblasti zdraví vám vůbec nehrozí.

Váhy

Růst, Síla, Stoupání

Vzhledem k tomu, že jste všestranně talentovaní, budete mít problém si najít odpovídajícího partnera. Pro kvalitu vašeho života je totiž důležité, abyste sdíleli stejné názory, vyznávali stejné ideály. Při výkonu stejného povolání byste mezi sebou rozhodně neměli soupeřit. V příštích dnech se budete vyhřívat ve slunečních paprscích, budete se cítit spokojeně. Ve své profesi se budete stýkat častěji než dosud s lidmi ve vyšším postavení. Nabídnou vám účast v zajímavých projektech, které budou příznivě ovlivňovat vaši pozdější kariéru.

Štíři

Vnitřní pravda, Nepatrnost, Omezení

Jste-li rozhodnuti si najít nějaký protějšek, připravte se na to, že budete tvořit nesourodý pár. Věkový rozdíl bude předmětem zájmu vašich kolegů a přátel. Zůstaňte v klidu, z dvojsmyslných poznámek si nic nedělejte. Čas vše vyřeší k vaší spokojenosti. Budete sršet energií, stále budete v pohybu, zklidníte se u adrenalinových sportů. Pozor na workoholismus, pamatujte, že je třeba zvolnit. Potrápit vás mohou bolesti zad, dbejte na správné držení těla, možná budete muset vyhledat fyzioterapeuta.

Střelci

Nečekané, Bdělost, Malý pokrok

Karty jsou varováním, že vše, co děláte, je šito na míru nějakému specifickému účelu.  Výsledná akce může být potřísněna sobeckými úmysly. Trochu jste se odklonili od přímé cesty. Strašákem budou pro vás některé nevyřešené problémy z minulosti. Končí období, kdy jste měli zájem se stále s někým novým seznamovat. Spíše budete toužit po samotě, klidu a naprostém uvolnění nashromážděného napětí. Vyzkoušet můžete následující recept. Osm větších vlašských ořechů nakrájejte na drobné kousky a smíchejte s 200 ml kvalitní vodky. Nechejte směs v pokoji v zakryté nádobě deset dní. Pak po scezení užívejte denně dvě čajové lžičky.

Kozorozi

Náprava, Hojnost, Pokrok

V poslední době jste vykonávali činnost, která vám zabrala spoustu času, ovšem výsledek nebyl náležitě oceněn. Situace se vás hodně dotkla, ale netečnost není na místě. Musíte se vzchopit a jít dál. Dejte se dohromady, krize přejde, když si uvědomíte, že nemůžete upřednostňovat svoje potřeby nad potřebami druhých. Žijte i dál bezúhonně, protože vás v brzkém období čekají samé dobré vyhlídky. Povýšení, cestování, i nová láska, pokud ji hledáte. Koncem týdne si raději nesedejte za volant, jízda autem by nemusela být bezpečná.

Vodnáři

Skromnost, Uvolnění, Vykročení

Nepodceňujte lidi, kteří jsou skromní a málomluvní. Takoví lidé totiž jasněji vnímají druhé než domýšlivci. Budoucnost v současné době leží ve vašich rukách. Máte na výběr několik zájemců o vaši osobu. Spoléhejte se na svou vlastní moudrost, abyste nešlápli vedle. Hlavně si ujasněte, co od nového partnera očekáváte a který z kandidátů vám může vaše představy splnit. Podzimní počasí nepodceňujte, ale rovněž rozlišujte, co je jen podzimní chmura, deprese, nebo nachlazení a náběh na chřipku.

Ryby

Dozrávání, Radost, Půvab

Máte dojem, že se nic neděje, ale není to pravda. Brzy se dají věci do pohybu a začnou se dít události v rychlém sledu. Budete muset požádat o pomoc rodinu nebo přátele. Nezapomeňte na vylepšení svého vzhledu, účesu, šatníku. I v tomto hektickém období nezapomínejte být ve střehu, protože někdo závistivý vám bude házet klacky pod nohy. Nesmíte se nechat vyprovokovat, dotyčnou osobu osobně kontaktujte a vyříkejte si vše z očí do očí. Na druhé straně změníte názor na člověka, kterého jste podceňovali. Právě ten vám podá pomocnou ruku a vyřeší za vás nepříjemnosti.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu