Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle 1. říjen 2023

Jaká je předpověď pro první říjnový den dle Tarotu? Necháte se inspirovat? Denní karta hlásí pozitivní den. Svět na dlani, nový cyklus a začátek.

Dnešní horoskop - neděle 1. říjen 2023

 

Denní karta- Svět - konec trápení, harmonie a nový cyklus.

„Svět patří tomu, kdo si jej vezme.“ Jindřich Waldes

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv a dopisů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si šatník, dbejte na svůj zevnějšek. Jestli máte nějaké umělecké vlohy, dejte je dnes světu na odiv. Ti, kteří jsou po rozchodu by se dnes měli cítit lépe s chutí se opět zamilovat.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Býk

Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Využijte již osvojených zkušeností, logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, buďte trpěliví a poučte se z vlastních chyb. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Blíženci

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Časem pochopíte, co vám tato situace měla objasnit a vy si uvědomíte, že je někdy potřeba zpytovat svědomí. V partnerských vztazích buďte obezřetní, i slovo je nebezpečná zbraň, předejdete tak prožívání hořkosti. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Rak

Je dobré být ve střehu a vybojovat si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Ti, kdo potřebují zlepšit partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Otevřenou komunikací se můžete dozvědět, co opravdu chcete. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Věřte v sebe, že to dokážete bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Lev

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje a doufáte na podnět zvenčí, tak dnešním dnem se to může náhle změnit. Váš klid může změnit v akční den nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou když přijmete, možná vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. Přijali byste práci v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě podzimního zájezdu na super last minute.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Panna

Projevte se jako vítěz a ukažte se okolí. Tato změna by se měla projevit jak v profesním, tak i v osobním životě. V partnerském vztahu je možnost se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám vykouzlí úsměv ve tváři nebo pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Vítězství může být i takové, že zvolíte ukončit vztah nebo zvolíte změnu zaměstnání. O toto je vítězství sám nad sebou. Užijte si zasloužený vavřínový věnec vítězů.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Váhy

Využijte své komunikační schopnosti, vžijte se do role diplomata a buďte před ostatními o krok dopředu. Diplomacie je vám dnes nakloněna. Co by vás mělo potěšit je to, že pocítíte náhlý příval zájmu okolí ve vás, bude se po vás chtít dát dobrou radu a mnoho lidí bude rádo ve vaší společnosti. Motivace z vašich úst bude prospěšná víc, než jiný den, jděte si za svým cílem. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měli být dnes velmi prospěšné. Vztahy mají dnes na růžích ustláno.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Štír

Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Ve chvílích volna je vhodné cucat lékořici, jít si zatančit nebo skočit na trampolínu.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Střelec

Buďte dnes tím, kdo umí pohladit vlídným slůvkem, má porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být na chvilku tím bezstarostným dítětem. V práci se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se náhle vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Často krát se můžete přistihnout při zasněnosti až melancholii.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.


 

Kozoroh

Každý vztah může vzkvétat a být živý, jen když jsou partneři otevřeni stálé změně a novým zážitkům a proměně, neměli brát svět příliš vážně, ale raději na lehkou váhu. Buďte ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Vnější změnu hledáme proto, abychom podpořili změnu vnitřní. Prožijte hravě tento den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco  něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života.

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Vodnář

Pokud potkáte někoho nového, s kým byste rádi navázali trvalý vztah, nejdříve buďte pozorovatelem, protože dotyčná osoba může seznámení brát pouze jako dočasný flirt, takže ve vztazích se očekává změna a menší riskování. Líbí se vám sousedka a neměli jste odvahu ji oslovit? Proč to nezkusit právě dnes? Že by vás mohla odmítnout? Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Ryby

Jsou chvíle, kdy si zasteskneme a zvoláme, kdyby se tak dal vrátit čas a kdyby nebylo kdyby! No a právě dnes tato chvíle výjimečně nastala a vy můžete získat druhou šanci tam, kde byste to právě rádi upřímně napravili a změnili něco, kde víte, že jste pochybili, vydali poloviční úsilí. Pokud se vám tato šance naskytne, využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř tíží. S chutí do toho, dostáváte druhou šanci, znovuzrození, ale nesmíte přistoupit na žádné polovičatosti. Jestli se někomu zatoulal mazlíček, dnes by měl najít cestu zpět domů.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=jTR8u8E0Ios&t=6s

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu