Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 2. října 2023

Jak bude začínat první, pracovní, říjnový den pro všechna znamení? Denní karta vybízí k rodinné oslavě. Darujte mamince kytici, třeba lilií.

Dnešní horoskop - pondělí 2. října 2023

Denní karta - 4 hole - rodinné štěstí, oslava, pohoda mezi blízkými.

„Člověk by měl využít každé vhodné příležitosti k oslavě. Život se již postará o to, aby se nenaskytla příliš často.“ Geisler

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Můžete prožít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Je velká pravděpodobnost urovnat spory, pokud potřebujete někomu odpustit, udělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Býk

Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když procítíte moc přítomného okamžiku. To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, zkuste si vzpomenout na něco hezkého. Nastává čas zamyslet se nad odlehčením stravy a připravit se na poloviční půst.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíc.

Blíženci

Zkuste zavést do svých plánů disciplínu a řád. Pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty. Zajímá vás otázka finanční obratnosti a umění investování? Pak máte šanci porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Rak

Den je příznivý pro úspěšné složení zkoušek nebo je možné pocítit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu.V oblasti partnerských vztahů je vhodná společná meditace a upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží. Nenechte denní rutinní záležitosti, aby vás přemohly a nasaďte plně své duchovní, tělesné i duševní síly k překonání těchto výzev. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Lev

Uvědomte si, že moc a síla peněz jsou pomíjivé, ale křivda na duši přetrvává. Dnes je potřeba začít se orientovat novým směrem, změnit utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání a skutečností. Můžete se stát obětí vlastní umíněnosti a tvrdohlavosti. Lpěním na současnosti bráníte běhu života. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislý druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného. Proměňte svůj energetický potenciál, překonejte strach a využijte propojenou sílu.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Panna

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Také je dosti možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a radovánky a kupte jim něco pro radost.

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Váhy

Dnes byste měli využít své komunikační přednosti, které jsou vám vlastní, pokud budete mít potřebu někomu poradit, nebojte se být zdvořilý, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Měli byste použít logiku a uvažovat silou analýzy, podloženou na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z vašeho pohledu do okolí, využít svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním, umět se postavit čelem k výzvám, protože jste si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Štír

Dnes byste se měli zaměřit na nabytí majetku, usilovat o jistotu a hmatatelné hodnoty, vycházející ze smyslu pro realitu a z mužské stránky a tou je element země. Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, než-li plánování a všechny ty řeči okolo toho. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy, kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Střelec

Dnes máte dostatek sil na to, abyste sebrali odvahu a ochotu riskovat, rozvíjet vlastními silami svou vlastní osobnost a tím odstartovali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům a plánům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí a to nejen v mezilidských vztazích, tam by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Nebojte se konstruktivní výměny názorů, ohnivá energie tohoto dne spálí vše nepotřebné a vyčistí vzduch. Pro partnery, kteří chtějí více vášně ve vztahu je vhodná Tantra.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Kozoroh

V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu. Vztahy ovlivňují naše ledviny, těm jsou podřízena kolena, proto dopřejte péči těmto orgánům, popíjením přesličkového a kopřivového čaje nebo i sedací koupelí z těchto bylin nebo z mořské soli, taktéž je účinné přikládání teplých sáčků z mořské soli na ledviny.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Vodnář

Setkání se starším, moudrým mužem se vám může z počátku zdát jako bezpředmětné, protože tento muž se vám může zdát chladný. Pokud vám ovšem poskytne radu, pak věřte, že neprohloupíte a toto jeho gesto bude pro vás přínosné, protože bude objektivní. O jeho odměnu se postaráte tím, že ho uposlechnete i pro jeho vlastní uspokojení, že takto mohl učinit. Jestliže i vy sami budete mít potřebu někomu poradit, nebojte se být otevření a zdvořilí. Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Ryby

Mystika zasahuje do našich životů věky a vy dnes máte možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Máte možnost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak nerozhrnout ho. Možná dnes zažijete znamení shůry. Proto nehledejte logiku tam, kde vás to trápí hluboko pod povrchem a spoléhejte na svůj šestý smysl, můžete zaznamenat dvojí vnímání, a to jak vnější, tak vnitřní. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete vaše spojení učinit telepaticky. 

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - pondělí . Darujte někomu blízkému kytici🌷. Doplňte vápník, ze sedmikrásek a máku.

Ti, kdož nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu