Zpět na články

Dnešní horoskop - pátek 6. říjen 2023

Pro zájemce o páteční výklad z Tarotových karet je tady předpověď pro všechna znamení. Denní karta je velice příznivá, oznamuje tučný úlovek, výhru. 🤴

Dnešní horoskop - pátek 6. říjen 2023

Denní karta - Tučný úlovek, výhra, 9.Pentaklů.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Dnes chtějí vyjít na povrch destruktivní výčitky z dětství, a to buď vaše vlastní nebo i od druhých, které vás ovlivňují v podobě vnitřního konfliktu. To se může týkat i špatného svědomí z nějakého rozhodnutí, kdy stále zpytujete svědomí, zda bylo správné. To ve vás mohlo vyvolat pocit, že se cítíte jako oběť okolností a vy jste to nechali bez očištění a vysvětlení usídlit v podvědomí. Je nutné poznat příčiny tohoto modelu chování a jednou pro vždy se s ním rozloučit. V zaměstnání můžete prožít konflikt s nadřízeným, trému, strach ze situací, zaviněných vlastní nedbalostí. Ve vztazích obavy z osamocenosti nebo starosti o naši blízkou osobu. Ale i tady je řešení. Opusťte prostředí, které vás oslabuje a udělejte nebo hledejte změnu z této nepříjemné situace.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Býk

Nastal čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Buďte více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. Buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Blíženci

Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Názory ostatních nechte druhým a vy raději poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a buďte sami sebou. Dojdete k poznání, že pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a meditovat, číst knížku nebo se doučit něco, na co jste neměli pro samé večírky a povinnosti čas. Po čase zjistíte, jak toto vše vaše okolí ocení.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Rak

Některým z vás se dnes může stát, že zažije pocit, o kterém se mluví jako o sedmém nebi nebo máte šanci potkat prince na bílém koni. To by se mohlo stát po prožití nějakého příjemného emocionálního prožitku. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru, jsou velké šance na usmíření. Nebojte se být vy tím, kdo přijde s Láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí.Tyto pocity se dají prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Lev

Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Je velká pravděpodobnost urovnat spory, pokud potřebujete někomu odpustit, udělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Panna

Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti. Dojděte až za hranice svého ega, začněte znovu důvěřovat a věřit v život, to vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, zcela nové uplatnění svých předností, vymanit se z partnerského vztahu, v kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit. Chcete-li se pohnout z místa a pochopit, proč nemůžete přijít některým věcem na kloub, zkuste si připustit, že je potřeba se podívat na situaci z druhé strany. Zdá se, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. 

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Váhy

Měli byste vytvořit klid a teplo domova a ochraňovat svůj majetek a být ochránce pro všechny z vašeho okolí. Dnes nedělejte žádné kompromisy, tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie a důslednost, vycházející z vaší vůle, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili rozjednanou práci. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Štír

Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Střelec

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Setkání se ženou středního věku může být pro vás přínosné, pokud zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Kozoroh

Pokud jste včera uvažovali o nějakém konci, změně, tak ta se dnes hlásí o slovo. Přichází rozloučení, uvolnění, konec, uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Zároveň oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud neodejde něco, co už neslouží a je přežitek, proto uvítejte změnu, a to jak tu vnitřní, tak i tu na povrchu. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, je dobré ukázat své odhodlání, třeba, že přestanete s nějakou závislostí nebo prostě uděláte něco jinak, než obvykle. Stačí jít pěšky do schodů nebo jít do práce jinou cestou. Věnujte péči močovému měchýři.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Vodnář

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Také je dosti možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a věnujte jim kytičku. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v sedmikráskách, které už rostou. Nemusíte z nich vařit čaj, můžete si je přidat do polévky nebo salátu. 

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Ryby

Něco je ve vzduchu a vy zatím nemáte vůbec ponětí, co se k vám blíží za události. A najednou je tu potěšující zpráva, událost, něco, co se objeví jako blesk z čistého nebe. V povolání to může oznamovat povýšení, uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadnou takové možnosti, o kterých jste neměli zdání a to jste už vymysleli sto nefungujících způsobů, jak otevřít trezor, když jste zapomněli kombinaci čísel. I v osobních vztazích je velká šance urovnat táhnoucí se spory.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Přeji všem báječný den. Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  www.youtube.com/watch?v=CjpqbQR-L7M

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu