Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 14. říjen 2023

Sobotní předpověď z Tarotových karet. Denní karta říká - není vhodný čas pálit předčasně mosty, zvažte, zda uděláte dnes v nějaké situaci rychlý konec.

Dnešní horoskop - sobota 14. říjen 2023

Denní karta - Předčasné pálení mostů.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ještě dnes ozvat.

Beran

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Někteří mohou zahájit podnikání. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Býk

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Rodinné setkání, uzavírání smluv, propojení dvou sousedských rodin, dědictví, to vše má dnes dobré předpoklady k úspěchu. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.

Blíženci

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. Vaše zklamání a zranění jsou vryty do hloubky vaší duše. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Rak

Kde se nemůžete rozhodnout a narážíte na nejistotu? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit a ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Je čas se zastavit, nadechnout, usměrnit své myšlenky, aby nebloudily. Také by bylo rozumné přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Lev

Bylo by dobré zvážit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Panna

Není to pro vás již únavné, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se projeví jako přínosné. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. 

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Váhy

Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně. Otevřete se novým možnostem. Někdy méně je více. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého dáti do bezpečí. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Štír

Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody.  

Buďte obezřetní u podepisování smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní přesvědčení. Budou prověřovány struktury závisloti, karmická spojení, materiální a sexuální závislost.  

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Střelec

Dnes nedělejte žádné kompromisy, tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. Ať je potřeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie a důslednost, vycházející z vaší vůle, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili rozjednanou práci. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Kozoroh

Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Negativita a úzkost musí dnes z cesty. Týká se to vašeho nitra a také dynamiky ve vztahu s partnerem. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu a k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Vodnář

Čeká vás den obklopen Štěstěnou. Co je to vlastně štěstí? Muška jenom zlatá, která za večera kol tvé hlavy chvátá, oblétá ti skráně, v kadeři se skryje. Takto vidí štěstí básník Heyduk. Pro vás to může být zjištění, že nelze ovlivnit to, co je dané. Že k vám mohou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které vás učí rozeznávat koloběh života a že všechny vaše proměny jsou pro vaše dobro a obohacují vás. Štěstí růstu v životě je dar. Je větší, než ego, a tak není vaší zásluhou. 

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Ryby

Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, pro někoho to znamená založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Je velká pravděpodobnost urovnat spory, pokud potřebujete někomu odpustit, udělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Přeji všem báječný dnešní den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  https://www.youtube.com/shorts/er5N38wsXEI

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu