Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 18. říjen 2023

Výklad z Tarotových karet na středeční den. Denní karta oznamuje pozitivní den, přestup na stranu vítězů. Víte jak se označovali vítězové v dávných dobách? Odpověď najdete ve videu, odkaz na konci článku. Hezký den.

Dnešní horoskop - středa 18. říjen 2023

Karta dne- Vítězství. Někdy i sám nad sebou.

„Pakliže člověk zvítězí nad vlastní blbostí, je vítězem nebo poraženým? V každém případě je to dobré.“ Jan Werich

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Využijte své komunikační schopnosti, vžijte se do role diplomata a buďte před ostatními o krok dopředu.Diplomacie je vám dnes nakloněna. Co by vás mělo potěšit je to, že pocítíte náhlý příval zájmu okolí ve vás, bude se po vás chtít dát dobrou radu a mnoho lidí bude rádo ve vaší společnosti. Motivace z vašich úst bude prospěšná víc, než jiný den, jděte si za svým cílem. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měli být dnes velmi prospěšné. Vztahy mají dnes na růžích ustláno.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Býk

Tento den je ve znamení volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou a správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Další rozhodování může být týkající se dětí nebo starší generace.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

Blíženci

Dnes chtějí vyjít na povrch destruktivní výčitky z dětství, a to buď vaše vlastní nebo i od druhých, které vás ovlivňují v podobě vnitřního konfliktu. To se může týkat i špatného svědomí z nějakého rozhodnutí, kdy stále zpytujete svědomí, zda bylo správné. To ve vás mohlo vyvolat pocit, že se cítíte jako oběť okolností a vy jste to nechali bez očištění a vysvětlení usídlit v podvědomí. Je nutné poznat příčiny tohoto modelu chování a jednou pro vždy se s ním rozloučit. Opusťte prostředí, které vás oslabuje a udělejte nebo hledejte změnu z této nepříjemné situace. Doporučuji tento film.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Rak

Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Lev

Mějte se na pozoru před rádoby dobrými radami z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Patent na rozum nebyl nikomu dán shůry.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Panna

Do vašeho života vstoupí něco nového, připravte se na pozitivní změny. Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tak, že probudíte dávno zapomenutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Duch se propojí s hmotou. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vás nejvíce bavilo v dětství. Přeměňte své myšlenky v činy a ty se poté snadněji uskuteční. 

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Váhy

Něco uvnitř se ve vás změnilo a najednou vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Den vhodný pro stěhování, cestování. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Štír

Máte pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi? Cítíte se nevrlí, rozmrzelí? To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte proto ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nevšimli příležitosti, které už k vám pomalými kroky přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá, že nejspíš čekáte, až se něco stane. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Střelec

Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Můžete se radovat z daru, že máte možnost se spojit s partnerem a vytvořit požehnaný vztah. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří. Pokud budete se svou Láskou zacházet uvědoměle, můžete si vzájemně pomáhat všude tam, kde byste jiné dny činili vše s obrovskou námahou. 

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Kozoroh

Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů. Také v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Vodnář

V pracovní oblasti můžete zariskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Neidealizujte si váš vztah, buďte k sobě upřímní. Strach odejde, pokud se mu podíváte přímo do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe. Poskytněte svobodu jak partnerovi, tak i sobě. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Ryby

Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Přeji všem báječný tento den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.   

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu