Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 21. říjen 2023

Víkendový výklad z Tarotových karet. Energie tohoto dne bude pod znamením karty, která nás vyzývá být sami sebou a ukázat se ve své přirozenosti. Návod, jak na to najdete ve videu, odkaz najdete na konci příspěvku.

Dnešní horoskop - sobota 21. říjen 2023

Karta dne - Být sám sebou, projevit své talenty

„Člověk je-li sám sebou, sám doslova je.“ Peter Kenny Hille

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat. Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Možná přijde poštou, nebo jako nečeká návštěva, třeba na vás čeká na pracovišti. Ale rozhodně nemůže uškodit, když tomu štěstí trochu pomůžete a sami se chopíte iniciativy. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Dělejte něco, čeho jste se zatím neodvažovali, vyzkoušejte něco nového, nebo si aspoň kupte los.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Býk

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním, máte šanci zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku přijímat i dávat. Tento den je hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nemáme takové požadavky, jako na partnera, odpustíte mu více, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Blíženci

Možná jste si vystavili okolo sebe obranný štít po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé, to způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Tím se stala nadřazená moc rozumu, díky které musí zvládnout tyto rušivé síly. Je potřeba si vyjasnit, co vlastně chcete a nenecháte se již odvádět od správného směru. Žádá se od vás, abyste již nebyli předpojatí, abyste tuto zeď zbourali a vpustili do života opět slunce, Lásku a důvěru.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Rak

Zkuste dnes využít své přirozenosti do maxima. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty. Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování, máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Lev

Rodina i romantické vztahy vzkvétají pod vlivem energie mateřství. Nechte něhu a péči prostoupit do vašich domovů. Dnes máte být starostlivou matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži nechť se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost, pokud však mají strach z přílišné blízkosti k partnerce, je potřeba se vypořádat s nevyjasněným vztahem k matce. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. 

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Panna

Váš dočasný klid může narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka, proč ne třeba i v cizině? Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Váhy

Pokud jste toužili po povýšení nebo po uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Štír

Kdo by neměl rád překvapení a radostné novinky, záblesk ducha nebo podnětný nápad? Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Střelec

Sobotní karta je vskutku pozitivní, říká, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Ti, co odvedli v minulých dnech dobrou práci, mohou očekávat uznání, čest. V osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Kozoroh

Měli byste obdržet moudrou radu, která vás uspokojí, a to buď od duchovního průvodce nebo vás okolnosti k někomu takovému přivedou. Nápomocen při otázkách zdraví může být i lidový léčitel. Buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Nejdůležitější duchovní vztah je k vašemu vyššímu Já, k vnitřnímu vůdci, měli byste zjistit, jaké máte možnosti se o něm dozvědět více. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislé na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Vodnář

Možná neuniknete prověřování jak ve vztazích, tak třeba i mezi kolegy, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. To může znamenat i to, že někdo bude chtít obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím a nebo také uvědomění si, že je v práci na vás vytvářen nepřiměřený nátlak a tím budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Ryby

Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Přeji všem báječný tento den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - sobota - být sám sebou, projevte své talenty

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu