Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 23. říjen 2023

Pondělní předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Karta dne oznamuje, že bude vše v pohybu. Naplánujte si cestu nebo prohlídku bytů ke koupi nebo pronájmu.

Dnešní horoskop - pondělí 23. říjen 2023

Karta dne - Luna, podvědomé strachy, intuice.

„Statečný není ten, kdo nemá strach, ale ten, kdo udělá to, co musí, navzdory tomu, že má strach.“ Raymond E. Feist

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

 Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

BERAN

Pokud jste se v minulých dnech nemohli rozhodnout a přemýšlíte, jak dál, tak pod dnešní kartou hvězdy máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Budete chápat druhé a porozumíte i sobě. Je však potřeba se neobklopovat toxickými lidmi. Co je vhodné pro tento den je zahájit rekonvalescenci, nastavit lehčí stravování, navštívit lázně nebo saunu. Je tu příznivá doba k uzdravení těla i duše. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí se sociálním zaměřením. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

BÝK

Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a také pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Dosáhnete tím nejvyššího bodu ve vztazích. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

BLÍŽENCI

Možná zažijete vnitřní pnutí, které prožívá vaše duše, neboť v nějaké situaci zapíráte sebe sama a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět vrátíte do své přirozenosti, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky k posunu a vnitřní tlak. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány z bolestných zkušeností od všeho, co jste nechtěli vidět. Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

RAK

Dnes přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm mu i při jeho nedostatcích setrváte. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. Obhajte si svou pravdu. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

LEV

Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše rozhodnutí pro změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

PANNA

Hledejte pravdu i smysl života pro další dny, prosaďte si své ideály. Touha po učení bude výzva pro tento den. Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, on může být tím, který vám ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

VÁHY

Je tady den, který vás bude vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být objevena cesta nová a s ní i uspořádání nových životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího. Uvědomte si, že vše nefunkční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje.

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

ŠTÍR 

Vydejte se novým směrem, do nejistoty, k novým břehům, i když předem není známo, jak to vše skončí. Je to dílčí kousek, který vás dovede k celku, aby se mohl uskutečnit váš vývoj. To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba udělat analýzu, co si ponechat a čeho se vzdát pro nové, lepší zítřky. Dnes byste měli naslouchat svému partnerovi, umět se do něho vžít a přijmout jeho myšlenky jako by byly vaše. Jde o nový, nevšední způsob vnímání, větší odhodlání pro samostatnost. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

STŘELEC

Dnes byste měli naslouchat svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Zkuste si připustit, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. Tím se podíváte svému strachu do očí a on se náhle rozplyne. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

KOZOROH

Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů. Také v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

VODNÁŘ

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. To vám může natolik zastřít jasné uvažování, že uvěříte v možnou prohru své osoby. Bylo by dobré najít příčinu těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat. Dnes můžete zažívat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a rozhodnete se udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

RYBY

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Přeji všem báječný tento den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu