Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 25. říjen 2023

Dnešní předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení. Karta dne - nové začátky, přestup na nový břeh. Doba vhodná pro pořízení si domácí mazlíčka nebo stěhování, kdy už pak není cesty zpět.

Dnešní horoskop - středa 25. říjen 2023

Denní karta - nové cesty a začátky

„Hra v šachy nás učí, abychom nikdy neztráceli odvahu jen proto, že naše současné postavení vypadá tak špatně.“ Benjamin Franklin

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*  

Beran

Pro někoho může znamenat tento den završení nějaké životní etapy, a to třeba tím, že najde nové poslání, nový životní směr nebo na úrovni vědomí, že učiní rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. Je vyjádřením idey, že máte plán, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. V zaměstnání to znamená, že jste na správné cestě k práci snů ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině. Je skvělé, pokud budete na ostatních hledat a všímat si jejich silných stránek, na ně upozorňovat a motivovat i druhé, aby je taktéž nepřehlíželi. Kritiku odložte na jiný den.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Býk

Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Až budete mít chvilku času, zkuste se zeptat sami sebe, kdy toto pochybování začalo, zklamal vás partner nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Zdá se, že jste si okolo sebe vystavili ochranný štít, který vás měl ochraňovat před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci. Dopřejte vývoji věcí klid. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Blíženci

Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Rak

Den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. Odhodlání k důležitému kroku, osvobození se od opomíjené temné stránky vaší osobnosti, vymanění se z pletek, svazků a idejí. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, může být časem nalezení hluboko ukrytého pokladu. Tam, kde přestává hodnocení, se projasňuje a prohlubuje vnímání. Na svém partnerovi byste dnes neměli chtít nic měnit, ani kritizovat. Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás. 

Afirmace: Všechno je jak má být.

Lev

Kde se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. A která cesta a rozhodnutí je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. Důležité bude to, že se vyjádříte a tím se pohnete na své cestě o kus dál. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Panna

Ti, kteří jsou po rozchodu by se dnes měli cítit lépe s chutí se opět zamilovat. V tento pro vás pozitivní den je mnoho aspektů, které vám ho pomohou prožít v Lásce a to třeba tím, že potkáte kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Den je také nakloněn k urovnání dlouho trvajících sporů a nastane čas usmíření. I na pracovišti by měla vládnout harmonie, porozumění, spolupráce. Pokud toužíte po uzavření sňatku, tento den je vhodný pro oznámení tohoto rozhodnutí vašemu protějšku.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Váhy

Pokud chcete začít s podnikáním, tento den je pro toto rozhodnutí ideální. Je ale zapotřebí použít čistého jenání a nezneužívat své okolí k vlastnímu prospěchu.To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře, plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají dnes na růžích ustláno. Můžete být prověřování, zda se dokážete přizpůsobit okolnostem, jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Všechny čtyři živly. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, měli byste pomáhat sobě i druhým. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Štír

Máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje? Doufáte, že přijde podnět zvenčí? Váš klid může narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože vás její návrh vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. Jste otevřeni vůči svému okolí, pohráváte si se všemi možnostmi, které k vám přicházejí. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Dokázali byste ji přijmout i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě zájezdu na poslední chvíli.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Střelec

Pokud bylo zmařeno povýšení nebo uskutečnění projektu a to vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit něco, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Kozoroh

Nenechte ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá, že nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

 

Vodnář

Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Vždyť máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Ryby

Mystika zasahuje do našich životů věky a vy dnes máte možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Máte možnost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak nerozhrnout ho. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. A v případě, že budete odloučeni na větší vzdálenost, můžete vaše spojení učinit telepaticky. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit. Večer je předurčen k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  Dnešní horoskop - středa. Nové začátky. Nové plány. Chcete si koupit psa?

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu