Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 26. říjen 2023

Jak to vidí Tarot v předpovědi pro všechna znamení na tento den, necháte se inspirovat? Karta dne je vkutku obdivuhodná. Radí nicnedělání. Někdy méně je více.

Dnešní horoskop - čtvrtek 26. říjen 2023

 

Denní karta - Pozastavení, nicnedělání

„Někdy je nicnedělání tou nejproduktivnější věcí na světě.“ — Ralph Smart

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

 

Beran

Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si zdravý zákusek, dopřejte si masáž obličeje, dojděte si do kina na komedii. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova rozhodit, protože ne všichni si mohou tento blahobyt dopřát. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. Využijte dnešní den pro sdružování se s přáteli a s těmi, kteří vás umí rozveselit. To platí i ve vztazích, užijte si náklonnost, ale nepřežeňte to k poživačnosti.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Býk

U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Ve chvílích volna je vhodné cucat lékořici, jít si zatančit nebo skočit na trampolínu.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Blíženci

Využijte svých skvělých komunikačních schopností , které vás mohou zavést k opravdovému bohatství. Mělo by se propojit to duchovní, citové i fyzické a to třeba i tak, že pochopíte určité principy a uvědomění, že nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Vydejte se na cestu třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás poprvé.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Rak

Do vašeho života vstoupí něco nového, připravte se na pozitivní změny. Objevte v sobě své praktické talenty a nastavte si nové cíle. Nastal čas k pozitivním změnám, probuďte zapomenutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Duch se propojí s hmotou. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Proto buďte dnes víc otevření a činorodí.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Lev

Je dosti pravděpodobné, že jste uvízli na místě a pro tento dočasný stav nevidíte další příležitosti, které se vám už nabízely. Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte tedy svou žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost jiných lidí.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Panna

Možná jste si vystavili okolo sebe obrannou zeď po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé, to způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Tím se stala nadřazená moc rozumu, díky které musí zvládnout tyto rušivé síly. Je potřeba si vyjasnit, co vlastně chcete a nenecháte se již odvádět od správného směru. Žádá se od vás, abyste již nebyli předpojatí, abyste tuto zeď zbourali a vpustili do života opět slunce, Lásku a důvěru.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Váhy

Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Názory ostatních nechte druhým a vy raději poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a buďte sami sebou. Dojdete k poznání, že pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a meditovat, číst knížku nebo se doučit něco, na co jste neměli pro samé večírky a povinnosti čas. Po čase zjistíte, jak toto i vaše okolí ocení.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Štír

Uvnitř vás hoří oheň, který dokáže vyčistit staré rány z bolestných zkušeností od všeho, co jste nechtěli vidět. Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Svůj životní styl zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

 

Střelec

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Postupujte malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte vztahy na vzdušných zámcích. Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Kozoroh

V partnerském vztahu je šance se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám vykouzlí úsměv ve tváři nebo pocit zadostiučinění. Dnes se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství a odměnu v podobě vavřínového věnce, který vždy čekal na věhlasné vítěze. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a nedorozuměními. Můžete je změnit a nasměrovat tak, jak je vám příjemno. Vítězství může být i takové, že najdete sílu ukončit vztah nebo zvolíte změnu zaměstnání.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Vodnář

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový počátek. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Je to přechod ze tmy do světla. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Ryby

Jsou chvíle, kdy si zasteskneme a zvoláme, kdyby se tak dal vrátit čas a kdyby nebylo kdyby! No a právě dnes tato chvíle výjimečně nastala a vy můžete získat druhou šanci tam, kde byste to právě rádi upřímně napravili a změnili něco, kde víte, že jste pochybili, vydali poloviční úsilí. Pokud se vám tato šance naskytne, využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř tíží. S chutí do toho, dostáváte druhou šanci, znovuzrození, ale nesmíte přistoupit na žádné polovičatosti. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. 

Afirmace: Všechno je jak má být.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  Dnešní horoskop - čtvrtek - Nicnedělání, pozastavení. Nežijete v iluzích. Zájemci o osobní výklad, neváhejte se ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu