Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 30. říjen 2023

Je tady pondělí a my se podíváme, co nám nachystal osud pro tento den z předpovědi z Tarotových karet. Denní karta je ve znamení morální čistoty, prověřování a víry v duchovní síly a ochranu. Nezapomeňte si dnes označit jízdenku. :-)

Dnešní horoskop - pondělí 30. říjen 2023

 

Denní karta - víra a morální zkoušky

„S m í ch je základním kamenem léčitelství, nejen bolavé duše.“ Petr Turanec

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*  

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Dnes vás může překvapit někdo z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli nebo se vynoří vzpomínky nebo vztah z minulosti. Stará Láska nerezaví, to se říká, že? Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého raného věku, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Buďte tedy radostní po celý den a přitom se zaměřte na vlastní nitro, kde se tato radost po celou dobu nachází.Ta může být nakažlivá i pro vaše okolí. Nezůstávejte však v nostalgii příliš dlouho. Nezapomeňte se dívat do budoucnosti, tu si tvoříme teď a tady. Vhodný čaj k popíjení je mátový, hřebíčkový, fenyklový.

Býk

Něco se chystá a vy o tom nemáte ponětí. A náhle přijde potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste nad nimi strávili desítky, možná stovky hodin a nefungujících způsobů, jak otevřít trezor, když jste zapomněli kombinaci čísel. Je tu skvělá příležitost urovnat spory. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezónní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku. 

Blíženci

Co je potřeba uspořádat ve vašem životě? Třeba osvobození se od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a přepadají vás obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, leč prověření vašich možností a obav. Dopřejte péči rukám měsíčkovou mastí nebo makovým olejem.

Rak

Předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech, nenechat se vtáhnout do strachu, který může vyvolat obavy z vlastních citů. Umění vidět a hledat pravdu, smysl života pro další dny, prosadit si své ideály, touha po učení, schopnost komunikace a objektivní myšlení při hledání cesty směřující do budoucnosti, toto jsou výzvy pro váš dnešní den. Toto vše se v dalších dnech zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky a zametání problémů pod koberec. Zvolte lehčí stravu, váš žaludek to ocení.

Lev

Projevte svou sílu a odhodlání, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu, děti a okolí. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Využijte rozum i velký příliv energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. V oblasti zdraví dejte péči pohlavním a vylučovacím orgánům. Omezte sůl a naopak doplňte příjem vody.

Panna

Máte rádi výzvy? Dnes o ně nebude nouze. Možná si budete hrát na dobrodruha s horkou hlavou, šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, pokud potřebujete vypustit páru, nebojte se nechat se strhnout energií a nebojte se následného rizika. Nebuďte však ten, kdo svou energií rozhoupá loď na klidném moři. Ti, jež zvažují o zvýšení platu, využijte k tomu právě tento den, avšak je potřeba si toto dopředu strategicky promyslet a naplánovat. Nepřeceňujte rozumování, zavařili byste si mozkové závity.

Váhy

Kde na sebe kladete příliš velké požadavky? Chcete nést na svých bedrech starosti celého světa? Tyto překážky nejlépe zdoláte tím, že si konečně dopřejete radovánky, které jste dlouho odkládali. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Znáte bobříka mlčení? Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. To může způsobovat migrénu. Předejít tomu můžete i popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku.

Štír

Jste si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě? Ten, kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, než-li plánování a všechny ty řeči okolo toho. Úspěch je nakloněn těm, jež budou o krok napřed před ostatními. Ve vztazích můžete pocítit, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, než-li přelétavost a změna v opojení nového kouzla. Avšak tam, kde byste pociťovali ohrožení vaší jistoty, můžete zaznamenat nebezpečnou žárlivost. Dopřejte si koupel z přesličky, kontryhelu nebo heřmánku.

Střelec

Něco uvnitř se ve vás změnilo a najednou vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Čas vhodný pro stěhování, cestování. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem. Dejte péči svým dlaním, zkuste makový nebo pupalkový olej. Z čajů je vhodný čaj na pročištění plic, třeba slézový nebo Pulmoran.

Kozoroh

Je dosti pravděpodobné, že někteří budou postaveni před volbu. Rozhodovat se mezi dvěma možnostmi může být dosti náročné. Třeba vás to bude směřovat k rozhodnutí, zda zůstat s milovanou osobou nebo se odstěhovat za prací snů. Obě možnosti jsou správné. Pokud víte, že váš partner je ten správný, věřte, že krátkodobé odloučení prověří váš vztah. Láska je dítětem svobody, nedá se spoutat. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Dopřejte si koupel v heřmánku a zjemněte svou kůži olejem z růží.

Vodnář

Při pondělku se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství a odměnu v podobě vavřínového věnce, který vždy čekal na věhlasné vítěze. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a nedorozuměními. V partnerském vztahu je velká šance se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám vykouzlí úsměv ve tváři nebo pocit zadostiučinění. Čaj z lípy, divizny nebo chmelu posílí myšlení. 

Ryby

Jak to máte s Láskou, rozdáváte ji raději nebo dostáváte? Měli byste být v dualitě, znamená to působit na své okolí Láskyplně a tím se vám bude tento pocit mnohonásobně vracet a tím se přiblížíte k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nemáme takové požadavky, jako na partnera, odpustíte mu více, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Dopřejte radost i chuťovým buňkám v podobě šťávy z čerstvých pomerančů nebo jahod.


Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  Dnešní horoskop pondělí. Dokážete odolat pokušení si začít se zadaným kolegou? Nejezděte na černo.

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu