Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 1.11. 2023

1.11.2023- číslo dne 10. Jedničky jsou o sebeprosazení- Já. I denní karta je v duchu autority, kdy poslední slovo by mělo být vaše. Předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu připravila kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - středa 1.11. 2023

 

Denní karta Autorita, řád, otcovské rady

„Ze všech nejdůležitější věc, kterou může otec udělat pro své děti, je mít rád jejich matku.“ Theodore Hesburgh

Výklad pro inspiraci a pro báječný den připravila kartářka Ilona.* 

Beran

Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav. Zkuste se zeptat sami sebe, co vás v minulých dnech odradilo, zklamalo a vy jste si vystavili pomyslnou zeď a ochranný štít jako ochranu před okolím? Vaše neochota riskovat nějaký vztah? Cítíte omezení, nemáte svobodu pohybu? Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si zakázali. Odstraňte tedy rušivé faktory. Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a vše odevzdat vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Býk

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Také je dosti možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a radovánky a kupte jim něco pro radost. Lilii?  

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Blíženci

U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Ve chvílích volna je vhodné cucat lékořici, jít si zatančit nebo skočit na trampolínu.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Rak

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje a doufáte na podnět zvenčí, pak je šance ke změnně. Váš stereotyp může změnit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože vás může nasměrovat k něčemu novému a vytrhnout vás z každodenní rutiny. Vaše podnikavost, která vyžaduje odvahu a riskování bude uspokojena. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, rovněž jako koupě zájezdu na poslední chvíli.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Lev

V rodině by měla panovat pohoda, kdy se sejde více generací najednou a bude se řešit uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat. Očekává se od vás změna. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Udělejte něco jinak, nově, s větším nadšením. Což takhle zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze? 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Panna

Hlídejte si své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace. Mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. Nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Váhy

Může se stát, že se setkáte zákeřností a atmosférou protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Ocení to vaše duše. Pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony. Je dobré si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivitu.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Štír

Využijte svých komunikačních schopností, vžijte se do role diplomata a buďte před ostatními o krok dopředu. Diplomacie je vám dnes nakloněna. Co by vás mělo potěšit je to, že pocítíte náhlý příval zájmu okolí ve vás, bude se po vás chtít dát dobrou radu a mnoho lidí bude rádo ve vaší společnosti. Motivace z vašich úst bude prospěšná víc, než jiný den, jděte si za svým cílem. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měli být dnes velmi prospěšné. Vztahy mají dnes na růžích ustláno.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Střelec

Zkuste dnes vidět a hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Žádný učený z nebe nespadl. Máte jasné představy, které chcete ve svém vztahu uskutečnit? Pokud i váš partner je nakloněn vašimi cíly, budou rychle zhmotněny, pokud se ale vaše cíle neshodují, může to vyvolat značné napětí. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Kozoroh

Propusťte svou žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Rovněž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost a bytí s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

 

Vodnář

Je tady výzva k využití vlastní síly k dosažení vašich cílů. Probuďte svou nevyužitou vnitřní sílu a odvahu, projevte svůj názor a za tím si stůjte. Nedejte se zmást, nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Začněte být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhých. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Ryby

Radostná zpráva pro všechny, kteří se potýkali s nemocí, změna k lepšímu je na cestě, sice pomalá, ale žádoucí. Vyžaduje tudíž ukázněnost, trpělivost. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.


Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  https://www.youtube.com/watch?v=NKo5bjW-jjs

Přeji všem příjemný den. Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu