Zpět na články

Dnešní horoskop čtvrtek 2.11.2023

Dušičkový výklad a předpověď denní karty. Karta pro tento den je ve znamení volby. Milenci. Řiďte se přáním srdce, nikoliv rozumu. ♥

Dnešní horoskop čtvrtek 2.11.2023

Rider Tarot - karta dne Zamilování, rozhodování.

„Bože, požehnej mi milováním, ale jen mě netrestej zamilovaností!“Vladimír Burič

Výklad pro skvělý den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

V tento den mohou vzniknout nová obchodní spojení a zisk v podobě výhodných kontaktů. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Zažijete pocit vděčnosti, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. Také je šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako například doplacení alimentů nebo konečně dovolit přihlásit své ratolesti do jejich oblíbených zájmových kroužků nebo aktivit.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Býk

Nevyhýbejte se důležitému rozhodnutí a rozetněte to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, dostaví se úleva. Napadá vás otázka, která cesta je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici . Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Vyslovte pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé, ale Láskyplnou upřímností vám oběma otevřete cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Blíženci

Věříte, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed? Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Rak

Dnes byste měli naslouchat svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Zkuste si připustit, že si nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. Tím se podíváte svému strachu do očí a on se náhle rozplyne. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. Buďte kreativní, máte rádi modelínu? 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Lev

Buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Nejdůležitější duchovní vztah je k vašemu vyššímu Já, k vnitřnímu vůdci, měli byste zjistit, jaké máte možnosti se o něm dozvědět více. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislé na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. Mohli byste pocítit nárůst vzájemné důvěry a náklonnosti. Možná, si všimnete u svého partnera morálních hodnot a osobních ctností, které se stanou rozhodující pro partnerský vztah vedoucí k uzavření sňatku.Rozhodně se máte co učit jeden od druhého.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Panna

Každý vztah může vzkvétat a být živý jen když jsou partneři otevřeni stálé změně a novým zážitkům a proměně. Dnes byste měli být ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Můžete začít hledat nové bydlení nebo společně cestovat. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Vnější změnu hledáme proto, abychom podpořili změnu vnitřní. Obě změny by měly probíhat současně, protože pokud byste hledali změny jen vnější, cítili byste se prázdní uvnitř. Neberte svět příliš vážně, ale raději na lehkou váhu. Prožijte ho hravě, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco  nového. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Váhy

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. V tento den vás čekají finanční nabídky, které na sebe mohou vzít podobu nové dráhy v zaměstnání, nové práce či klienta nebo jiné příležitosti, které které vám přinesou budoucí zabezpečení jako například promyšlené investice. To může být i úspěšný pohovor a nebo schválení hypotéky na nový domov. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. Našli jste se, abyste se vzájemně podporovali při plném rozvíjení vnějšího i vnitřního bohatství.

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Štír

Pokud máte víru v léčitele, tento den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím.  

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Střelec

Zasnoubili jste se a v práci vás překvapivě povýšili a vyslali na dlouhodobou služební cestu? Tím se otevírá osudové prověření, zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení. To, co k sobě patří ani vzdálenost nerozdělí. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

Kozoroh

Dnes se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství a odměnu v podobě vavřínového věnce, který vždy čekal na věhlasné vítěze. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a nedorozuměními. Pokud vás omezovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že z toho není cesty ven, můžete dnešní den brát jako klíčový. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní, kdy tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Vodnář

Kdo by nestál o pokojnou, Láskyplnou atmosféru, protkanou dobrou náladou a moudrostí úsměvu? Čekají vás dlouhé chvíle rozjímání, zasněnosti a vhodnou dobu k zamilování se. Ten, kdo využije tento čas, aby si užíval radostí a krás života především v umění a hudbě, bude jistě na tento den dlouho a rád vzpomínat. Tam, kde vládl konflikt a nedorozumění je velká pravděpodobnost k urovnání sporů a nastolení harmonie. Práce vám též půjde od ruky, budete cítit, že jste na správném místě.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Ryby

Denní karta na dnešek je pro vás vskutku pozitivní, říká, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed. Ti, co odvedli v minulých dnech dobrou práci, mohou očekávat uznání, čest. Proto nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. I v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Vzduch se může pročistit. K tomu je zapotřebí být otevřený.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - Milenci. 💑 Volba v Lásce. Láska je dítětem svobody 

Přeji všem báječný tento den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu