Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 4.11.2023

Sobotní výklad z Tarotových karet zakončený afirmací pro zlepšení vztahů. Karta pro tento den je pod čílem 0, které má v mytologii sám Bůh a počátek všecho. Nebojte se tedy nových začátků a zkuste něco, na co jste si doposud netroufli.

Dnešní horoskop -  sobota 4.11.2023

Denní karta č. 0 - Blázen

„Jestliže blázen vytrvá na svém bláznovství, stane se moudrým!“ William Blake

Výklad pro skvělý den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Zájemci o osobní nebo telefonický výklad, neváhejte se ozvat .

Beran

A je tady čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Ukažte všem, co je váš vrozený talent, a proto dejte najevo svou nevyužitou sílu a odvahu a projevte svůj názor a za ním se nebojte stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. taktéž je vhodné být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. 

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Býk

Už je zapotřebí rozetnout to, co už nesnese odklad. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vás přivede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. Důležité bude to, abyste se konečně vyjádřili a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako velmi přínosné. Ve vztahu se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení od partnera. Co bude vhodné, je vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Blíženci

Možná dojdete k uvědomění, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. Nastavte okolo sebe harmonii. V partnerském vztahu můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalý vztah a to možná tak, že zjemníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Když bude chtít být po vašem boku, zůstane, když nebude chtít, odejde. Pokud se budete příliš snažit, mohl by odejít dříve, než když se přestanete vytvářet tlak. 

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Rak

Jak to máte s Láskou sami k sobě? V tento den ji můžete vyjadřovat do sytosti, nebojte se ukázat okolí a mít srdce na dlani. Měli jste před časem zásnuby a v práci vás nečekaně povýšili a vyslali na delší služební cestu? Tady se ukáže osudové prověření, zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení. To, co k sobě patří ani vzdálenost nerozdělí. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Lev

Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Žádný učený z nebe nespadl. Máte jasné představy, které chcete ve svém vztahu uskutečnit. Pokud i váš partner je nakloněn vašimi cíly, budou rychle zhmotněny, pokud se ale vaše cíle neshodují, může to vyvolat značné napětí. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností, možná v partnerském vztahu ze strany partnera. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Je dobré mít svou očistu pod kontrolou, aby se neproměnila v agresivitu.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Panna

Měli byste zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká vnější i vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes zelenou. Využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb a opakování stejných vzorců ve vztazích. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, zbytečně se nedohadujte a buďte trpěliví. Pozor na nevěru a žárlivost. 

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Váhy

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Budou přicházet originální řešení i myšlenky, příval energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se vznést nárok na své povýšení. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Ukažte svou velkorysost a upřímné zaujetí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Štír

Už je na čase dojít k zjištění, že jste se kdysi uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. Tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy v dětství, nedorozumění v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Jenomže toto zdání vám nemůže poskytovat ochranu donekonečna a tím bude nejspíš zbořena vaše zdánlivá jistota. Pro vaše ego by to mohla být nejistota, jako když se ocitne loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Počáteční šok a odpor může odeznít čím dříve přijmete skutečnost, že jsou prostě věci, nad kterými už nemáte vliv a vy budete moci s klidem v srdci říct, že jste pocítili náhlou úlevu. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Střelec

Čeká vás slavnostní a radostný den. To může být loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. Úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Vaše zdravotní stránka by se měla viditelně zlepšit.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Kozoroh

Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, než-li plánování a všechny ty řeči okolo toho. Komplexy teď nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy, kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Vodnář

Dnes můžete zažívat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni, a tak se rozhodnete udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. S odstupem času, možná deseti týdnů uvidíte věci z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo zamrzet. Ještě není čas na pálení mostů.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Ryby

Je tady výzva, využijte svou nevyužitou vlastní sílu a odvahu k dosažení vašich dlouhodobých plánů a vizí. Projevte svůj názor a za ním si stůjte. Oprostěte se od pocitů viny, překonejte staré představy o morálce, dovolte si porušit uváženě stará tabu a udělejte tak místo něčemu novému. Probuďte v sobě lva a buďte smyslní. Ve vztahu očekávejte příval vášně, avšak nezaměňujte sexuální chtíč s milováním.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Denní kartu si poslechněte na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=cFyQ64H_8Do

Přeji všem báječný tento den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu