Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle - 5 . 11. 2023

Nedělní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu pro ty, kteří se nechají inspirovat. Denní karta Vůz onamuje cestování, změnu zaměstnání nebo bydlení. Výklad  pro inspiraci  a pro báječný  den  připravila kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop   - neděle   - 5 . 11. 2023

Denní karta - Vůz, stěhování, cestování, změna

 „Každý si řídí svůj život sám. V autě také nejsou dva volanty.“

Beran

Jak to máte s dary, dostáváte je raději nebo rozdáváte? Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Jestliže nabídne pomoc někdo vám, je dobré ji přijmout a tím se nebát vyjádřit své touhy a potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Ve vztahu se nechte vést svým srdcem, na vaší společné cestě vás bude provázet půvab, krása a emocionální výměna. Pokud budete důvěřovat své intuici, bude vnější úspěch uspokojovat a naplňovat i vaše nitro. Nedělejte žádné plané kompromisy. 

Býk

Čeká vás osvobození od úzkosti, je to předzvěst nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral.  Konvenční modely vztahů, které se zaměřují na bezpečnost, už pro vás ztratily na významu. Můžete být pozváni na přednášku, seminář, do divadla nebo vás potěší posunující rozhovor. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně tak jako koupě zájezdu na super poslední chvíli.

Blíženci

Kdo by si nepřál klidnou, Láskyplnou atmosféru, protkanou dobrou náladou a moudrostí úsměvu? Čekají vás dlouhé chvíle rozjímání, zasněnosti a doba, kdy se člověk zamiluje nežli řekneš švec. Ten, kdo využije tento čas, aby si užíval radostí a krás života především v umění a hudbě, bude jistě na tento den dlouho a rád vzpomínat. Tam, kde vládlo nedorozumění je velká pravděpodobnost k urovnání sporů a nastolení harmonie. Kdy jindy, než v den, který je protkaný romantickým sněním s nasazenými růžovými brýlemi máte možnost se zabývat svými sny a pohádkami?

Rak

Při neděli to budete vy, kdo bude na druhé působit přesvědčivě a moudře, plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají teď zelenou. Život si vás může prověřovat, zda se dokážete přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Všechny čtyři živly. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé. Ve vztazích se nenechejte ovládat, naopak navrhněte otevřené jednání. V magii bylo nejsilnější kouzlo Láska, máte šanci ho využít. 

Lev

Víte, co v životě chcete? Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád. Jestliže pocítíte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. Ujasněte si své priority a jděte si svou cestou.

Panna

Dosti pravděpodobně budete vyzváni životem, abyste projevili nevyužitou víru v sebe sama, své přednosti a dovednosti. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Nebojte se těchto pocitů a naopak je využijte ku prospěchu věci.Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním.

Váhy

Udělejte radikální řez, tam, kde tápete, váháte, to vám odebírá energii. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše promyšlené rozhodnutí pro změnu dosavadního místa se jeví jako příznivý zvrat osudu. Ve vztahu se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Co vás posune dál je vyslovení pravdy, i za cenu, že bude k pro partnera tvrdá i bolestivá. Láskyplná upřímnost vám otevře cestu k životu ve větší vědomosti.

Štír

Vaše hlava se dnes dnes nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Je potřeba se odprostit od bolesti, zklamání a lítost poslat na dovolenou. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Taktéž ve vztazích je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací a vaše důvěra byla zneužívána. Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí, to, co žárlí, není Láska. Žárlivost je vlastnost, která za zaměřena na přivlastňování, nenávist, násilí. Tyto vlastnosti vám dávají možnost k zamyšlení, jak velký sklon máte vzdalovat se sami k sobě skrze druhého. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Milostný trojúhelník bude odhalen. 

Střelec

Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Přejděte kocovině. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Váš zdravotní stav dojde též k posunu.

Kozoroh

Naučte se rozlišovat touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. Buďte více smyslní. Je tady výzva využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Probuďte svou nevyužitou sílu a odvahu, projevte svůj názor a za tím si stůjte. Nedejte se zmást, nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. 

Vodnář

Jestliže jste váhali se vyjádřit s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, je tady den k vyjádření těchto citů. Můžete prožít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Je velká pravděpodobnost urovnat spory, pokud potřebujete někomu odpustit, udělejte to právě dnes.

Ryby

Váš dočasný klid může dnes narušit návštěva nějaké mladé osoby, která vás ohromí se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka, přijali byste ji mimo váš současný domov?

Denní karta je k poslechu na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  

https://www.youtube.com/watch?v=ZnM3Z3oaUF4

Přeji všem příjemný den.

Předpověď pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu