Zpět na články

Dnešní horoskop - 10. 11. 2023

Páteční horoskop pro pro všechna znamení a ty, jež se nebojí nahlédnout do budoucnosti tohoto dne a nechají se inspirovat. Karta dne oznamuje, propusťte strachy, nedovolovaly by vám se svobodně pohybovat. Zkuste uvěřit intuici a snům.

Dnešní horoskop - 10. 11. 2023

Denní karta - Luna, strach, podvědomí, intuice.

„Statečný není ten, kdo nemá strach, ale ten, kdo udělá to, co musí, navzdory tomu, že má strach.“ Raymond E. Feist

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Vzpomínáte na nějaké zklamání? Pak není divu, že se člověk uzavře do sebe a vystaví si tak pomyslnou ochrannou zeď. V tomto období je dobré si uvědomit, co nám daná situace měla ukázat, poučit se z vlastních chyb a jít dále. Udělejte to právě dnes. Je zapotřebí se opět aktivně zapojit do života a užívat si jeho krás a uvědomit si, že vy jste strůjce svého dění okolo vás.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Býk

V oblasti pracovních vztahů možná dojdete k přesvědčení, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost ke kolegům. Je tu velká pravděpodobnost k obdržení daru nebo nečekaná pomoc. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Nenásilnou komunikací můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Máte li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Někteří mohou zažít překvapení v podobě návštěvy až z daleké Ameriky. V oblasti zdraví věnujte péči fyzickému tělu, cvičením, masážemi, protahováním.

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Blíženci

Zdá se, že přehlížíte varovné signály těla. Nejspíš jste v posledních dnech nadmíru pracovali a nyní nadešel čas ujasnit si priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. V opačném případě vás mohou okolnosti pozastavit, donutit do klidu nebo v podobě lehké nemoci a vy těch pár chvil odpočinku budete muset místo pár hodin prožít v podobě několik dnů, týdnů. Je na zvážení si udělat čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Rak

V pracovním prostředí se nabízí úspěch v podnikání. Přináší slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a to, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody, které jste delší dobu odkládali a tím prosvětlete vztahy, jak na pracovišti, tak i v partnerství. Dosáhnete tím nejvyššího bodu ve vztazích. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu, třeba tak, že budete skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Lev

Není mnoho z nás, kteří by neměli rádi překvapení, radostné novinky nebo podnětný nápad.. To vše zrovna k vám letí rychlostí blesku. Využijte svou duševní čilost. Chopte se nových příležitostí, které se vám budou nabízet, avšak jednejte promyšleně, bez unáhlení. Ve vztahu je šance, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme společně sledovat hvězdy, mluvte na rovinu a nebojte se vyjádřit, že máte chuť se tělesně sblížit, milovat. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě obšťastní.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Panna

Radostná zpráva pro všechny, kteří se potýkali s nemocí, změna k lepšímu je na cestě, sice pomalá, ale žádoucí. Vyžaduje tudíž ukázněnost, trpělivost. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím.  

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Váhy

Ve vztahu někteří z vás prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Nebojte se ji konstruktivně využít. Buďte druhým dobrý rádce, odměnou může být třeba informace, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být meditační hudba a jóga. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Štír

Kde klamete sebe a kde druhé? Kde utíkáte před problémem a zavíráte oči? Což takhle vypnout, dopřát si odpočinek, oprostit se od starostí?  V případě, že vyjdou na povrch vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dnů minulých. Buďte si vědomi své síly a postavte se výzvě čelem. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými radami. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Střelec

Prozkoumejte okolnosti a podívejte se pod pokličku problémům, než abyste je prostě jen mlčky přijali. To vám vrátí energii a chuť se opět zapojit do všeho okolo vás a také  zjistit, co je potřeba změnit, abyste se dostali do centra dění. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Rovněž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům, obzvlášť v rodinném životě a v partnerském vztahu. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Kozoroh

Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes započnete, bude mít úspěch v následujících dnech, proto zkuste využít praktické dovednosti a nabyté znalosti, protože se otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Projevte svůj talent, každý nejlíp ví, v čem je nejlepší, a proto si nastavte nové cíle. Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Vodnář

Jste li na pochybách, nezačínejte nic nového. Dopřejte ve vývoji věcí trochu klidu. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav, nikoliv ohrožení z okolí. Zeptejte se sami sebe, co vás v minulých dnech ochromilo, zklamalo a vy jste si vystavili ochranný štít jako ochranu před okolím? Je to omezení, nemáte svobodu pohybu? Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si dovolili zakazovat a odstraňte rušivé faktory, propusťte nedůvěru v okolí a odevzdejte pochyby vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Ryby

Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení, obnovu a skutečné naplnění. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Přichází zastavení, ustrnutí na mrtvém bodě i přesto, že byste se rádi pohnuli kupředu. Zřejmě budete vyzváni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to prověřování bezvýchodnými situacemi, závislosti na čemkoliv, komukoliv, zkoumání vašeho svědomí,  

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. 

Dnešní horoskop - pátek Kdo vám pomůže při rozhodování? INTUICE. Propusťte strach. Meditace k luně.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se objednat pro osobní výklad přes sms 602 120 145. Děkuji.. :-)

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu