Zpět na články

Dnešní horoskop 11. 11. 2023

Sobotní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta je o tom, že je potřeba mít dosažitelné cíle a nechtít stoupat příliš vysoko. Mohl by přijít pád.

Dnešní horoskop 11. 11. 2023

Denní karta - Pád ega, varování před vysokými cíli.

„Když je vaše ego rozdrceno na prach, není nic, co by vás mohlo zlomit.“ — Pavel Kosorin

Výklad pro inspiraci a pro báječný den připravila kartářka Ilona.*  

Beran

Možná zažijete pocit, že vás někdo omezuje, nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. Není to snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem? 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíc.

Býk

Umět si počkat na vhodný okamžik a být ve správnou chvíli na správném místě. A pro vás je příhodnější, pomalý a trvalý růst, kterému předchází klid, aby mohla nastat doba zrání. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti ta je vám býci vlastní. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Blíženci

V tento víkendový den vás bude nejspíš ovládat ženská stránka vzdušného elementu, která představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, vedoucí k inteligentním řešením. Zároveň ale taková osoba může působit na své okolí chladně a odtažitě. Nastavte tudíž tu správnou míru, jinak byste byli chladní a udržovali si odstup. Zvažte, jestli se na konkrétní situaci nedíváte více méně kriticky a raději vyčkáváte. Zůstaňte nezávislí, masku, kterou jste si nasadili k obraně už nepotřebujete, buďte svobodní, nečiňte žádné ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok zpět. Važte slova, slova, víte přece, že už se nedají vzít zpět.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Rak

jedno z mouder říká, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být otevřen svým pocitům a emocím, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztazích projevte taktéž porozumění a toleranci. Je to o vzájemném dávání a přijímání. Někteří rádi berou, jiní dávají, tady je potřeba nastolit rovnováhu. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Lev

Nemáte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní od všech radovánek? Víkend je pro to jako stvořený. Proto poslouchejte své vnitřní Já a buďte sami sebou, jestliže se cítíte unaveni, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky. Názory ostatních pro tento den nechte bez povšimnutí. Pravda je ukryta hluboko ve vás, pak je moudré se stáhnout a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Panna

Nebojte se výzvy a malého přátelského souboje. Jedná se o měření sil, někteří budou postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Tím může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. Takto získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Poučte se a berte to jako zkušenost. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Váhy

Budete li mít možnost rozhodnutí, věřte, že se vám nabízí ta správná příležitost. Třeba změna pracovního místa nebo bydlení. Pak chytněte štěstěnu za pačesy a nesetrvávejte na jednom místě. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty.K vám budou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které vás učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují vás.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Štír

Tento den vás může prověřovat, zda se dokážete přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Všechny čtyři živly. Buďte činorodí, věcní a motivujte druhé, vedoucí pracovníci by měli usilovat o zlepšení pracovních podmínek. Ať jste to vy, kdo bude ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, pomáhejte sobě i druhým. Ve vztazích se nenechte ovládat, naopak navrhněte otevřené jednání. Kdo umí ovládat magii, je tady šance ji využít pro správnou věc a dojít k uvědomění, že jsou věci mezi nebem a zemí. Láska je mocná čarodějka. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Střelec

Využijte víkend k tomu, abyste si uspořádali něco ve vašem životě, třeba to, co potřebujete je osvobodit se od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Kozoroh

Všímejte si nevšedních nabídek, nové příležitosti a kontaktů. V práci máte šanci na povýšení nebo vám bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a postupujte k němu byť i malými krůčky. Je však pro to potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Buďte sami sebou a více si věřte. V oblasti stravování zvolte lehčí stravu, abyste se zbytečně nepřipravili o energii. Tučné jídlo by vás připravilo o energii, kterou potřebujete využít pro své projekty.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Vodnář

Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány a to třeba tak, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku k dnešnímu dni nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Patent na rozum nebyl nikomu dán shůry.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Ryby

Zastavte se a zamyslete se, kde jsou dveře otevřené k nabytí majetku a tím se postarejte o svoji hojnost. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě našich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo a bavilo jako dítěti. Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním. Určete si cíl a hleďte vpřed a vnímejte, co k vám samo přichází.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Denní karta je k poslechu na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  

Přeji všem příjemný den.

Předpověď pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu