Zpět na články

Dnešní horoskop - 12. 11. 2023

Nedělní předpověď pro všechna znamení. Karta dne je velice pozititví, oznamuje, že dostáváme druhou šanci. Zpytujte svědomí, kde je potřeba něco napravit a uvítejte nápravu.

Dnešní  horoskop -  12. 11.  2023

Denní karta - Druhá šance

„Naučila jsem se, že Ti život dá někdy druhou šanci.“ Maya Angelou

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

 Beran

Vyjadřujte sebevědomě své názory, aniž byste se obávali, co na to řeknou ostatní, prožijte pak velmi pohodový den, protože z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby. Očekávejte příjemné změny. Možná pocítíte touhu být v jednotě s okolím, budete Lásku dávat, ale i přijímat. Vaše rozhodnutí by měla být správná, protože budou nejspíš vycházet přímo ze srdce. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás. Možná potkáte ženu, která bude mít všechny tyto kladné vlastnosti, které vás oslní nebo inspirují k vlastnímu využití.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Býk

City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do hry vstoupí nějaký nový faktor.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Blíženci

Není divu, že při neděli pocítíte více jak jindy touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích.Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Ve vztahu můžete prožít oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Negativita a úzkost musí dnes z cesty. Týká se to vašeho nitra a také dynamiky ve vztahu s partnerem. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu a k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Rak

Možná, že vás čeká nějaké rozhodnutí, zvolíte rychlý konec, tam, kde jste nebyli spokojeni, nenaplněni a prožívali jste trápení. Pak tedy dobrovolně zvolíte změnu. Nebo nebudete vůbec připraveni a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. V obou případech je moudré nejednat ukvapeně, s horkou hlavou. Spálit mosty není vhodné u opravdu nepromyšlené záležitosti. Vyvarujte se před umrtvením citů silou rozumu, což by mělo za následek zničení hodnotného vztahu. Tento počin by vás mohl v období za deset týdnů mrzet.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Lev

Buďte dnes tím, kdo umí pohladit vlídným slůvkem, má porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste být na chvilku tím bezstarostným dítětem. V práci se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se náhle vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztahu buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí. Naopak tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Panna

Nové začátky, nový směr, otevřenost, nebát se nových cest, být ochoten riskovat. To jsou vaše atributy tohoto dne. Ti, kdo budou spontánní, vytěží z okolností nejvíce. Závazky, které vás svazovaly a nedávají svobodu, zkuste přehodnotit tak, abyste mohli začít jak říká karta od nuly. Energie je nakloněna stěhování. Nejlépe vše vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a jdi.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Váhy

Běh událostí se zastavil na mrtvém bodu, vaše síly jsou vyčerpány a zdá se, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. Tam k vám může přijít dlouho očekávaná inspirace a po návratu domů hlava plná nápadů, která v této době potřebuje odpočinek. Vaše pochybnosti, zda takto nebudete plýtvat časem jsou absurdní, nutíte-li se v tomto stavu pokračovat dál, vlečete se namáhavou cestou, kterou byste s novými silami zvládli hravě, v radosti a v kratší době. Říkáme tomu přechodný ústup. 

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Štír

Co myslíte, jaké by to bylo, kdybyste se přestěhovali, našli si novou práci nebo se přihlásili na lekci tanga nebo jógy? Tento den je pro takováto rozhodnutí jako stvořený, má to však jedno úskalí… Jakmile se pro něco takového rozhodnete, chce to zůstat pevně u tohoto rozhodnutí. Třeba rodičovství nebo koupě psa není jen pro ten dnešní den. Je možné, že se s vámi bude chtít někdo rozloučit a nebo vy sami uvážíte, že nastal čas změny a že se nebojíte vstoupit na jiný,neznámý břeh. Ale nezapomeňte, některá rozhodnutí už nejdou vzít zpět. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Střelec

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. Negativní myšlení má za následek nebezpečí finančního úpadku nebo jiných hmotných ztrát. To vám může natolik zastřít jasnou mysl, že věříte v možnou prohru vaší osoby a tím může nastat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a tím se rozhodnete udělat rychlý konec. Oblast partnerského vztahu byla vystavena na iluzích, která teď ztrácí pevnou půdu pod nohama. Bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu je zapotřebí odvahu riskovat, být poctiví a naučit se pracovat se svojí zranitelností. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Kozoroh

Dnes vás může překvapit někdo z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli nebo se vynoří vzpomínky nebo vztah z minulosti. Stará Láska nerezaví, to se říká, že? Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého raného věku, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Tyto vzpomínky můžete využít pro získání nových přátel a pro obnovení nějakých nefunkčních vztahů, proto buďte radostní po celý den a přitom se zaměřte na vlastní nitro, kde se tato radost po celou dobu nachází.Ta může být nakažlivá i pro vaše okolí. Nezůstávejte však v nostalgii příliš dlouho. Nezapomeňte se dívat do budoucnosti, tu si tvoříme teď a tady. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Vodnář

Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě.

Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně. Uvolněte se pro nové možnosti. Někdy méně je více. Je na zvážení, zda jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého dáti do bezpečí. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Ryby

Je tady výzva využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Probuďte svou nevyužitou sílu a odvahu, projevte svůj názor a za tím si stůjte. Nedejte se zmást, nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Začněte být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu