Zpět na články

Jaký bude týden od 14. 3. 2022 do 20. 3. 2022 podle kartářky

Co je to karma. Je to souhrn činů ze všech životů, kterými jsme prošli. Je výsledkem všeho, co jsme my i naši předkové v životě vykonali. Jsou to zkušenosti, které v jednotlivých

Jaký bude týden od 14. 3. 2022 do 20. 3. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení - co je to karma. Je to souhrn činů ze všech životů, kterými jsme prošli. Je výsledkem všeho, co jsme my i naši předkové v životě vykonali. Jsou to zkušenosti, které v jednotlivých životech nasbíráme a které se postupně spojují v dokonalý celek. Takže na konci stojí člověk jako výsledek určitého vývoje. Svoji karmu můžete sami posoudit podle receptu ruských léčitelů: vezměte si sklenici, tu naplňte studenou vodou. Do takto připravené sklenice rozťukněte vajíčko z biologického hospodářství. Sklenici si postavte na hlavu a tam si ji přidržujte asi pět minut. Pak si sklenici postavte před sebe a pozorujte, co se s vejcem stalo. Pokud nevidíte žádnou změnu, je vaše karma vyvážena, v pořádku. Když z vajíčku nebo z bílku začnou vystupovat bublinky nebo vlákna, je to signál, že vaše karma a současně i vaše aura jsou do jisté míry poškozené. A nejrychlejší cesta k nápravě? Studium, přemýšlení, správná životospráva.

Berani:

i když se často setkáváte s problémy, pokaždé přijdete na to, jak je vyřešit. Udělejte si více času na sebe a na své přátele. Sami vyhledejte člověka, který je vám sympatický, nečekejte, až vás osloví. Místo dlouhého přemýšlení jednejte, klidně se odhodlejte k větším krokům. Budete hýřit nápady, nic pro vás není nemožné. Snažte se, aby vaše jméno neupadlo v zapomnění. Zvyšte laťku životních cílů a směřujte pokud možno ještě výš. Do společnosti by se ženy měly vypravit v šatech červené barvy, aby byly nepřehlédnutelné. Muži by se měli soustředit na budování kariéry.

Býci:

ženy budou mít hodně obdivovatelů, ale měly by si dávat pozor, aby kvůli mnoha jiným neztratily člověka, na němž jim nejvíce záleží. Pokud se soudíte o dědictví, nic neponechávejte náhodě, někdo by se mohl snažit vás podvést. Nastává velká zkouška morálních hodnot, lásky, sobectví i zdravého sebevědomí. V pracovním kolektivu se budete muset ujmout vedení a projevit odvahu. Nemusíte mít obavu z toho, že by vás ostatní nepodpořili. Důležitá je vaše touha učinit svět kolem sebe radostnější a veselejší. Vsadit můžete rovněž na svůj šarm a intuici.

Blíženci:

v domácím i pracovním kolektivu nebudete mít pochopení pro změny, které vám budou předloženy. Striktně nic neodmítejte, jednejte klidně, rozvážně, stejně časem poznáte, že nové uspořádání má spoustu výhod i pro vás. Naslouchejte trpělivěji lidem kolem sebe, ne každý je tak pohotový jako vy. Začněte více dbát na své zdraví, omezte příjem cigaret a alkoholu. Vyhýbejte se hlasité hudbě, brání vám v pozitivním myšlení, přináší do vašeho života více agresivity než pohody. Počítejte s jarní únavou, na místě je odpočinek, pobyt v přírodě, bylinkový čaj, česneková polévka.

Raci:

nezabývejte se tím, jestli někdo okolo má více nebo méně práce, raději se soustřeďte na sebe a na dodržování termínů při plnění svěřených úkolů. Udržte si kontrolu nad rodinným životem a prací a snažte se obě oblasti co nejlépe skloubit. Více se smějte, začněte plánovat dovolenou, uskutečňujte své sny. Pokud hledáte zaměstnání, karty pro tento týden doporučují takové, při němž můžete být ve spojení s přírodou a dále se vzdělávat: výrobce sýrů, práce na statku, zahradník, botanik, dřevař. Někteří budou chtít podat pomocnou ruku starým, nemocným a nemohoucím lidem.

Lvi:

taktická povaha vám dává sílu zvládnout problémy, kterým musíte čelit. Netrvejte tvrdohlavě na svém úhlu pohledu. Občas zmlkněte, nechejte vyhrát i protistranu. Nebo udělejte ústupek. V brzké době vás potká štěstí. Je třeba ho pevně chytit za pačesy a nepustit. Osud vám otevírá dokořán všechny dveře. Pokud máte řečnické nadání, jste charismatičtí, neodmítejte nabídku vstupu do komunální politiky. Nabídku, pokud můžete, využijte. Jste milí, pracovití, pravdomluvní, čestní. Ale nezapomeňte zůstat stát nohama pevně na zemi. Hlavně musíte překonat pocit strachu.

Panny:

budete muset učinit zásadní rozhodnutí. Co je pro vás důležitější? Rodina nebo kariéra? V případě, že se nemůžete rozhodnout, začněte uvažovat o tom, že si budete muset zaplatit někoho, kdo za vás vykoná domácí práce a v případě vaší nepřítomnosti se postará o děti. Pomoc vám nabídne někdo, od něhož byste pomocnou ruku nikdy neočekávali. I když vám tato osoba nebude příliš po chuti, pomoc přijměte. Dotyčná osoba totiž v pomoci vidí vlastní realizaci a plat, který bude požadovat, bude symbolický. Někteří se ale budou muset smířit s tím, že k životu patří též neúspěchy.

Váhy:

v zaměstnání se předvedete jako odborník. Pracujte na svém služebním postupu, na výplatní pásce se objeví prémie. Pokud vám někdo nabízí pomoc, přijměte ji. Najděte si nějakého koníčka, který obohatí váš osobní život a dodá mu nový směr. Nezadané čeká úspěch v lásce. Ovšem připomínám důležitou radu pro ženy. Nikdy si nepřejte krásného muže, rovněž není směrodatné, co si o něm myslí kamarádka. A pamatujte si, že láska nejen zaslepuje, ale i zkrášluje. Při jednání na úřadech je na místě opatrnost a slušné vystupování.

štíři:

pozor na muže, kteří si stěžují, že jim manželka nerozumí. Máte-li nějaký problém, sežeňte si bylinu Anděliku /svaté býlí/. Noste ji v pytlíčku na těle, odhání od vás temné síly a zlé duchy. Přidejte si ji do koupele, smyjete ze sebe vše negativní. Pijte ji jako odvar, prodloužíte si život. Rozsypejte ji po rozích svého bytu a přestanete se hádat. Získejte kontrolu nad svým soukromým životem. Jakmile se vyskytnou problémy, na nic nečekejte a začněte okamžitě jednat. Snažte se dělat něco užitečného, aby vaše jméno neupadlo v zapomnění.

Střelci:

stárnutí je závislé na energii v ledvinách, ty ovlivňují i náš imunitní systém. Takže hlavním úkolem pro tento týden je - neprochladnout. Pokud se vám stane, že jste s rozumem v koncích, protože v budoucnosti žádné optimální východisko nenacházíte, začněte se modlit. Nezáleží na tom, jaká slova nebo jaký jazyk zvolíte, důležitá je modlitební koncentrace. O pomoc požádejte anděly. A nebojte se, pomoc přijde. Rada, nápad, noví lidé apod. Pouze si nesmíte přát peníze. Díky svému šarmu se dokážete uplatnit a najít si své místo na slunci i v bouřlivých životních okamžicích. Nežijte minulostí, ta se už nikdy nevrátí. Hledejte v přítomnosti drobné radosti, protože na lepší časy se ještě v brzké době blýskat nebude.

Kozorozi:

karty vás upozorňují, že byste si měli dát pozor na lehkomyslné zacházení s milostnými city. Taky si v době, když je vám těžko, nepředstavujte nějaké hrůzostrašné situace, spíše se více usmívejte a těšte se z milých lidí kolem sebe. Realizujte své poradenské schopnosti, zúročte své životní zkušenosti. Jste velice moudří, máte rozsáhlý všeobecný přehled, dokážete se vcítit do problémů těch, kteří vás požádají o radu. Najděte si čas na popovídání s lidmi, které jste delší dobu neviděli. Máte si o čem povídat. Hlavně nemluvte o nemocech a o tom, jaké léky užíváte.

Vodnáři:

prioritu má tento týden vaše rodina. Svým blízkým se budete snažit splnit každé přání. Ovšem nezapomínejte ani na sebe. Svoje sny nesněte, ale uskutečňujte je. Nemějte strach, že uděláte chybu. Z chyb se máme poučit, proto jsou tak důležité. Své plány prezentujte diplomaticky a taktně. V partnerce nebo partnerovi se snažte získat zapáleného poradce a spolupracovníka. Karty varují před přehnanou dokonalostí. Večer se vyhýbejte konzumaci hlávkového salátu, došlo by ke kvašení ve střevech a k zatížení metabolického systému.

Ryby:

útěk před nevyřešenými problémy se projevuje ztuhlým krkem. Na nic nečekejte a okamžitě řešte, co je třeba řešit. Uleví se vám především po zdravotní stránce. Pokud vás trápí nespavost, masírujte si uši. Máte zahradu a chcete, aby se vašim rostlinkám dařilo? Vyrobte si nebo kupte malého andílka, ochrání nejen zahradu, ale i váš dům. V současné době se vám velmi daří ve všech oblastech života. Studium, rodina, práce, láska, zdraví. S čistým svědomím a bez výčitek se rozlučte se vším, co dosloužilo a už nefunguje. Připravte si pohoštění a dárky na rodinnou oslavu.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu