Zpět na články

Dnešní horoskop na 13. 11. 2023

Pondělní předpověď z Tarotových karet. Denní karta vyzývá k usebrání se do ústraní, k meditaci a naslouchání vniřního hlasu. Pro dnešek poslouchejte sebe sama, bez rad a ovlivňování druhými. Nejlepší přítel pro tento den je kniha.

Dnešní horoskop na 13. 11. 2023

Denní karta - Světlonoš, moudrost objevená v samotě.

„Samota je nejlepší vychovatelka moudrosti.“ Laurence Sterne

Výklad pro inspiraci a pro báječný den připravila kartářka Ilona.*  

Beran

Využijte svých komunikačních předností, které jsou vám vlastní, chcete li někomu poradit, nebojte se být zdvořilý, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Měli byste použít logiku a uvažovat silou analýzy, podloženou na rozumovém základě a tím objektivně pronikat do problémů. Využijte svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním, máte šanci se postavit čelem k výzvám, protože jste si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná a to nejen v oblasti obchodování. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Býk

Láskyplný den oznamuje, za vším hledejte Lásku, ta vás může provázet při různorodých situacích, prožijte ho v harmonii a pocitu naplnění. Mohou se objevit nevšední nabídky, jako třeba na nové bydlení nebo nová pracovní nabídka. Nezadaní mají možnost osudového setkání a citového vzplanutí. Rada pro tento den - vciťovat do druhých, rozhodnout se, jaké city vám dělají dobře a ty také dávat najevo. Tam, kde nastane nerovnováha a vy usoudíte, dáváte více, než dostáváte, tam to chce nastolit harmonii. V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít. V myšlenkách se toulám v krajinách mých přání.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Blíženci

Orientujte se novým směrem, změňte utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání a skutečností. Můžete se stát obětí vlastní umíněnosti a tvrdohlavosti. Lpěním na současnosti bráníte běhu života. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislý druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného. Proměňte svůj energetický potenciál, překonejte strach a využijte propojenou sílu.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Rak

Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Názory ostatních nechte těm, kteří je vysloví a vy raději poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a buďte sami sebou. Dojdete k poznání, že pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a meditovat, číst knížku nebo se doučit něco, na co jste neměli pro samé večírky a povinnosti čas. Po určité době to vše můžete zúročit a zjistíte, že to ocení i vaše okolí.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Lev

Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že uvízli ve spárech Murphyho zákonů. Může se vám zlomit klíč v zámku, cestou do práce je kolona zrovna ve směru, kterým potřebujete jet, vybije se vám telefon a nabíječku jste zapomenete doma. Den plný výzev a porovnání sil. A to by se mohlo odehrávat na sportovišti i na pracovišti. Je to zdravé soutěžení. Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může nastat konkurenční boj od kolegů neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Panna

Kdy jindy, než v den, který je protkaný romantickým sněním s nasazenými růžovými brýlemi máte možnost se zabývat svými sny a pohádkami? Právě dnes. Některým z vás se může stát, že se ocitnete v sedmém nebi nebo zažijete pocit, že jste potkali prince na bílém koni. To může nastat po prožití nějakého příjemného emocionálního zážitku. Práce vám též půjde od ruky, budete cítit, že jste na správném místě a tudíž se radovat ze svých úspěchů.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Váhy

Na dnešní den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a tím máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. Ve vztahu může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tím to bude pro vás šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Rozhodně však nemůže být na škodu jít štěstí trochu naproti a vy sami se chopíte iniciativy. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Udělejte něco, čeho jste se zatím obávali, vyzkoušejte něco neobvyklého nebo si aspoň kupte los.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Štír

Ve vztahu byste mohli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím ani smlouvou. Láska je dítětem svobody. Spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze, takže můžete být zbaveni trestu, avšak vina vám uvnitř sebe sama zůstane. Tím můžete pocítit, že vás život zkouší zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb. Kdo je pochopí,dostane se mu osvícení, pochopení, co po něm život žádá a jak funguje karma. Věřte, že ponesete zodpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. Věnujte péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, na co jste již více jak rok nesáhli, se zbavte.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Střelec

Život vás postaví před nejvyšší úkol - seberealizaci. Ta by měla být uskutečněna při plnění úkolů, které jsou osudově dány pro každého z vás. Zisk přijde pouze v případě, budete-li ochotni k Láskyplnému dávání. Čím více dáváte, tím více dostáváte. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch. V osobních vztazích je šance získat dobrou životní partii. Využijte příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad, udělejte něco, na co jste si netroufli, třeba si vsaďte. Máte šanci získat “tučný úlovek”.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě. Čím víc dávám, tím víc dostávám.


 

Kozoroh

Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Váš pomocník bude vodní živel, vnitřně i zevně.  

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Vodnář

Svobodní mají možnost Láskyplného setkání a citového opojení. Spojení dvou lidí pod nejvyšší kartou Lásky je symbol partnerského svazku plného Lásky a porozumění. Buďte otevřeni Lásce, přijímejte i rozdávejte, byť jen srdečným úsměvem. Je potřeba nastolit harmonii. Láska je mocná čarodějka, překoná všechna kouzla, můžete zkusit sílu Lásky.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Ryby

Denní karta při pondělí je vskutku pozitivní, říká, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed. Ti, co odvedli v minulých dnech dobrou práci, mohou očekávat uznání, čest. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. Ve vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Denní karta je k poslechu na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  

Přeji všem báječné pondělí. https://www.youtube.com/watch?v=dinaRcJCn9g&t=6s

Předpověď pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu