Zpět na články

Dnešní horoskop - 14. 11. 2023

Úterní předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta je vskutku pozitivní a oznamuje, že bude pod energií Anděla. Buďte jím pro ostatní a věřte, že i vám se dostane milého zacházení.

Dnešní  horoskop -  14. 11.  2023

Denní karta - Buďte pozemským andělem. Správná míra.

„Anděl je pro mne ten, kdo chodí pěšky, i když by mohl létat.“ Pavel Kosorin

Výklad pro Andělský den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Rozhodněte se a udělejte něco správného. Ať je to cokoliv, co jste delší dobu odkládali, pusťte se do toho právě dnes. Nenechte se odradit od vašeho nastavení životního stylu, profesního postupu a řádu. Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si rady, poslední slovo nechť je vaše. Máte dostatek energie, potřebnou důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili si nedorozumění a dodělali rozdělanou práci. Vhodné je se pustit do důkladného úklidu bytu, zazimování kola, zaplatit čekající účty. Posilněte svou Třetí čakru, nápomocna je žlutá barva nejen v oblečení. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Býk

Štěstí růstu v životě je dar, je větší než ego, a proto není vaší zásluhou. Štěstí se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. To můžete pocítit v zaměstnání, kdy zažijete nespokojenost až bezmoc, což vás má přivést k uvědomění, že je to impuls k uchopení osudu do svých rukou. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být a buďte změným otevřeni. Opravdové štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Buďte šťastni tady a teď.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Blíženci

Čert nikdy nespí a to byste neměli ani vy, proto buďte bdělí a nedejte šanci zlu a závisti proniknout dovaší blízkosti, nenápadně by si vás omotalo okolo prstu. Nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým budete uzavírat dohody. Buďte obezřetní u podepisování smluv, věnujte pozornost u dodatků a odstavců s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Ve středu pozornosti budou struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální poroba. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 602 120 145.

Rak

Využijte vlastní síly k dosažení vašich cílů. Probuďte svou nevyužitou sílu a odvahu, projevte svůj názor a za tím si stůjte. Nedejte se zmást, nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Nic si nevynucujte násilím. Mějte své pudy pod kontrolou. Duše bude tím, kdo překoná vaše ego.Tím se nastolí souhra vědomých i nevědomých aspektů ve vás. To vás přiměje si na nic nehrát. Začněte být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Hlídejte, aby se stal konečným cílem. 

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Lev

Opusťte staré cesty a vydejte se novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel. Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Vydejte se na cestu, naplánujte si stěhování, je tu vhodný čas si prohlédnout byty na pronájem nebo domů ke koupi. Čekají vás změny spojené s cestováním, kdy je dobré být ve střehu.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Panna

Využijte svou odvahu a odhodlání, budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Propojte kontakty, jestliže se zúčastníte nějaké společenské události. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Váhy

V tento den můžete mít pocit, že se uzavírá něco nefunkčního, co už vám neslouží a oznamuje příchod něčeho nového. Říká se, že bez umírání nelze žít a je dobré toto poznání přijmout. Máte-li rozkvétat, potřebujete změnu, ať už v přijetí nových názorů a přesvědčení, myšlení, která byla převzata od rodičů, učitelů. Nepodléhejte smutku, lhostejnosti a neuzavírejte se do sebe. V oblasti zdraví je potřeba nevěnovat pozornost zdravotnímu problému, změňte pohled na nemoc. Nebojte se trošku zariskovat, buďte spontánní a zanechte za sebou vše, co vás svazovalo a drželo o krok zpět.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Štír

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne. Očekávejte větší příval zpráv a dopisů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste mít chuť se znovu zamilovat. Může vzniknout pár nových přátelství, z některého se časem může stát parter z vašich snů, chce to ale brát tento vztah odlehčeně a netlačit na pilu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Střelec

Buďte starostlivým rodičem, autoritou, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu nebo také proto, že se umíte postavit za vaše ratolesti. Zkuste využít svou přirozenost na max. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty. Zajímá vás otázka finanční obratnosti, umění investování? Pak je tady šancie porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Kozoroh

Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Využijte rozum i velký příliv energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale vy zůstaňte věrni svým zásadám. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Vodnář

Je žádoucí, nebýt předpojatí, abyste zbourali ochranný štít před nástrahami z okolí a vpustili do života opět slunce, Lásku a důvěru. Vzpomínáte na nějaké zklamání? Pak není divu, že se člověk uzavře do sebe, nyní je dobré si uvědomit, co nám daná situace měla ukázat, poučit se z vlastních chyb a jít dále. Udělejte to právě dnes. Je zapotřebí se opět aktivně zapojit do života a užívat si jeho krás.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Ryby

Chopte se nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně, bez unáhlení. Tam, kde situace stagnovala, je celá záležitost předurčena pohybem vpřed. Ocitnete se před cílem. Ve vztazích jsou velké šance, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu, mluvte na rovinu. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě obšťastní.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - úterý. Pozemský anděl, harmonie, vize a sny.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu