Zpět na články

Předpověď denních karet na 15. 11. 2023

Předpověď z Tarotu na středeční den, zakončený zdravotním výkladem. Denní karta je pod energií Síly, využijte tedy veškerý svůj potenciál pro splnění cílů. Nejedná se o sílu fyzickou, leč emocionální a duševní. Síla myšlenky může pohnout i hmotou.

Předpověď denních karet  na 15. 11. 2023

Denní karta - Síla, chtíč, vášeň, pudy.

„Člověk si rád vyslechne radu, zvláště když ví, že se jí nebude muset držet.“ — Mark Twain

Výklad pro inspiraci a pro báječný den připravila kartářka Ilona.*  

Beran

Pokud jste se cítili unaveni a bez energie, už tomu tak nemusí být. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. Tomu všemu je dnešní den nakloněn. Přinese to všem zúčastněným úlevu a vy se můžete poučit z vlastních chyb. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. K tomu může být nápomocné pobrukování si, zpěv a cviky na protažení krku.

Býk

Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo tam, kde se dá využít síla adrenalinu. Je však potřeba mít svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Partneři se mohou ocitnout pod energií ohně a vášně při temperamentní výměně názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Očistná energie ohně vám může být nápomocna u očistě překážek ve vztahu a tím k osvobozenému partnerství. V oblasti zdraví věnujte péči svým plicím a nosním dutinám. Doplňte vitamín C.

Blíženci

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo dojdete k uvědomění, že vás naplňuje vaše práce. A zrovna při dnešku se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance, na nástěnce Top kolega. Využijte svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Ve vztahu přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. Večer dejte nohy výše, než srdce a odlehčete tak vašim žilám.

Rak

Říká se, že bez umírání nelze žít, zkuste toto poznání přijmout za své. Máte-li rozkvétat, potřebujete změnu, ať už v názorech, myšlení, přijetí nových názorů a přesvědčení, která byla převzata od rodičů, učitelů. Nepodléhejte smutku, lhostejnosti a neuzavírejte se do sebe. V zaměstnání jste ustrnuli v zajetých kolejích, pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. V oblasti zdraví je potřeba nevěnovat pozornost zdravotnímu problému, změňte pohled na nemoc a dejte péči sobě sama. Nastavte nový životní a stravovací styl. Pro začátek zvolte méně tučná jídla.

Lev

Kde se nemůžete rozhodnout a narážíte na nejistotu? Čas plyne a vy se snažíte nějak zabavit a rozptýlit se. Ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší sama jakoby mávnutím proutku. Zastavte se, usměrněte své myšlenky, aby nebloudily. Přestaňte vyprávět vtipy, když přitom uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City půjdou stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Je tady výzva, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti a rozhodnout se, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. Ve stravě omezte tučná jídla a cholesterol.

Panna

Buďte o krok dopředu před ostatními, vžijte se do role diplomata, uplatněte svou výřečnost a možná budete mile překvapeni reakcí vašeho okolí a zájmu o vás. Lidé budou chtít vaši radu a budou se rádi zdržovat ve vaší společnosti. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Nenechte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. Dopřejte péči pokožce na rukách třeba pupalkovým, jojobovým nebo makovým olejem. 

Váhy

Priorita pro tento den, seberte odvahu a ochotu riskovat, rozvíjet vlastními silami svou osobnost a tím pomůžete uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům a plánům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Bude výhodné a přínosné zaměřit pozornost na vytyčený cíl, pak váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí, a to nejen ve vztazích, kde se očekávají vzrušující okamžiky. Nebojte se konstruktivní výměny názorů, ohnivá energie tohoto dne spálí vše nepotřebné a vyčistí vzduch. Partneři, co rádi experimentují a chtějí více vášně, pro vás je tu Tantra. Vyměňte kávu za čekankové kafe, vaše srdce to ocení.

Štír

Hloubka partnerského spojení nemá nic společného se zabezpečováním. Hledejte pevný bod mezi póly, mezi blízkostí a odloučením, mezi dáváním a přijímáním. Vztahy zde nejsou proto, aby fungovaly, jejich úkolem je podporovat každého jedince v rozvoji svého potenciálu.V zaměstnání můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, je to podmíněno slušností, tudíž se nevyplatí klamat. Jednejte čestně. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku. Abyste předešli migréně, je vhodné popíjet čaj z rakytníku, řebříčku, lípy nebo divizny. Odstraňte sexuální obavy.

Střelec

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním, máte šanci zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku přijímat i dávat. Tento den je hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Z přátelství může časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nečiníme tak vysoké nároky jako na partnera. Dopřejte si sedací koupel z kontryhelu, heřmánku nebo přesličky. Vaše reprodukční orgány to uvítají.

Kozoroh

Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Buďte ten, kdo zvládá roli plánování, je otevřen změnám, riziku i nečekané události. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztazích projevte taktéž porozumění a respekt k názorům druhých. Po koupeli je vhodné si natřít tělo olejem z růží.

Vodnář

Některým z vás se může dostat pochvaly, přátelské pomoci, nabídka k příměří, či kompliment. V zaměstnání to může být uznání. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte sezónních slev a obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste znovu nabýt chuť se zamilovat. Večer u televize nebo jen tak můžete udělat něco pro své prsty, protahování nebo jógu prstů. 

 

Ryby

K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Je to přechod ze tmy do světla. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. Bylinky vhodné pro kloktání pro vás jsou máta, hřebíček nebo fenykl.

Denní karta je k poslechu na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  

https://www.youtube.com/watch?v=uKsD8g5UIDQ

Přeji všem báječný den.

Předpověď pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad. 602 120 145. Děkuji.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu