Zpět na články

Dnešní horoskop na 17. 11. 2023

Sváteční předpověď z Tarotových karet. Denní karta je ve znamení přeměny, transformace, opuštění všeho, co nám již neslouží a není ku prospěchu. Uvolněte místo něčemu novému tím, že se dobrovolně vzdáte toho, co vám již neslouží a necháváte si pouze ze zvyku.

Dnešní horoskop na 17. 11. 2023

Denní karta - Transformace, odstraňte nějaký zlozvyk.

„Možná že je smrt životem, a na onom světě považují život za smrt. Kdo ví?“ Euripidés

Výklad pro inspiraci a pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*  

Beran

Není každý den posvícení a ten dnešní sváteční se vás ptá? Umíte přijmout porážku a prohru? Tak to v životě chodí, je potřeba se zamyslet, proč se to mohlo stát, aby se to příště již neopakovalo. Nakonec vás to posune a usoudíte, že to mělo svůj význam. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Jsou i tací, kteří se živí pomluvami a záviděním a najdou si způsob, jak někomu škodolibě ublížit. Možná padne Černý Petr na vás. Pak dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

Býk

Kdy jindy, než v tento sváteční den, který je nakloněn přátelství, může bezpodmínečná Láska z přátelství vzniknout? A proč přes přátelství může začít kvalitní vztah? Protože na kamaráda nemáte takové požadavky jako na partnera, odpustíte mu zpoždění a jiné prohřešky, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Máte šanci zažít pocit zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Blíženci

Využijte pro vás příznivého dne a zaměřte se na překonání vlastnických nároků, nastavte otevřené dávání a přijímání Lásky, na tvořivost a duchovní výměnu. Jsou tady velké šance na jakýkoliv zisk. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. Proč ne třeba s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Možná přijde poštou, nebo jako nečeká návštěva, třeba na vás čeká na pracovišti nebo v sázkové kanceláři.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Rak

Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života. To se může týkat obyčejného každodenního rozhodování, třeba takové, abyste vyšli s časem, energií nebo penězi nebo o volbu mezi dvěma domy či bydlišti. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, zítra je taky den.

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Lev

Váš sváteční den je pod ochranou Štěstěny. Mohou tak přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které vás budou chtít naučit rozeznávat koloběh života. Tím byste měli dojít k uvědomění, že všechny vaše proměny jsou pro vaše dobro a k obohacení, proto v příznivý okamžik chytněte štěstěnu za pačesy. Nesetrvávejte na jednom místě, nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Pak by mohl nastat okamžik, kdy nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Panna

Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. Použijte proto otevřené a poctivé jednání a to nejen jako účastníci silniční dopravy. Zkuste se řídit rčením Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá a nebo, Co zasel, to sklidil. Karma není zdarma.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Váhy

Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je čekají. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze problémů a jejich následného řešenÍ. Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří jdou za svým cílem, nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud z těchto vlastností splníte třeba jen polovinu, do hry náhle vstoupí starší, sebejistá a diplomatická žena, která veškeré úkoly dotáhne do zdárného konce. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci budou prospěšné. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Štír

Umět si počkat na vhodný okamžik a být ve správnou chvíli na správném místě. Věřit, že pomalý a trvalý růst, kterému předchází klid, je vhodný poroto, aby mohla nastat doba zrání. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom, kdyby... Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Střelec

K čemu byste dnes měli dojít? Možná k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím ani smlouvou. Láska je dítětem svobody. Život nás někdy zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí,dostane se mu osvícení, pochopení. Je to úleva zjistit, co po vás život žádá a jak funguje karma. Věřte, že nesete zodpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. Věnujte péči nejen sobě, ale i svému domu. Kdo si koupí něco nového, třeba vánoční výzdobu, nezapomeňte i tady na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste více jak rok nepoužili, dejte někomu, kdo to využije.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.


 

Kozoroh

Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům. Úspěch je nakloněn těm, jež budou o krok napřed před ostatními. Ve vztahu můžete dojít k uvědomění, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, než li přelétavost a opojení nového kouzla. Avšak tam, kde byste pociťovali ohrožení vaší jistoty, můžete zaznamenat nebezpečnou žárlivost.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Vodnář

Něco je ve vzduchu. Zatím nemáte tušení co se k vám blíží za událost. Pro někoho to může být potěšující zpráva, něco, co se objeví jako blesk z čistého nebe. Je to proces rozvoje, najednou vás napadnou takové možnosti, o kterých jste neměli zdání a to jste už vyzkoušeli mraky nefungujících způsobů, jak otevřít trezor, protože jste zapomněli kombinaci čísel. Ve vztahu se také naskýtá šance urovnat táhnoucí se spory. 

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Ryby

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci i v partnerském vztahu. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Věřte, že rozhodnutí je nevyhnutelné až bolestivé. Vaše zklamání a zranění jsou vryty do hloubky vaší duše. Možná se vás někdo pokusí urazit. Pozitivní stránkou u této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu..

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Denní karta je k poslechu na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  

https://www.youtube.com/watch?v=GFOiexDdt68 

Přeji všem báječný den. Předpověď karet pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu