Zpět na články

Dnešní horoskop - 18. 11. 2023

Sobotní výklad z Tarotových karet pro zájemce o nahlédnutí do své budoucnosti. Karta dne - Pozastavení se, vyčkání na plody své práce.

Dnešní  horoskop -  18. 11.  2023

Denní karta - Pozastavení, nicnedělání

„Leniví nemají ponětí o kouzlu lenivosti, pouze lidé pracovití doceňují hodnotu nicnedělání.“ Georges Simenon

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Co vás může zavést k opravdovému bohatství? Jsou to vaše skvělé komunikační schopnosti. Využijte je v tento den do sytosti. Mělo by se propojit vše duchovní, citové i fyzické a to třeba i tak, že pochopíte určité principy a uvědomění a nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích. Vydejte se hledat něco nového, co by vás v rodině naplňovalo. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly, jinak by se mohla objevit nuda. Pro začátek může přijít inspirace na výletě, na dosud neznámém místě.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni

Býk

Přednášející, které čeká přednáška by měli dojít k uznání, ocenění, zrovna tak jako ti, jež se chystají složit zkoušky. Též umělci mohou být na vzestupu. Starosti vás obejdou oklikou, tomu se říká den, kdy máte kliku. Problém, který byl hluboce zakořeněn v partnerském vztahu, najde rozuzlení. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. Celkově se tedy jedná o velmi pozitivní den. V minulosti se oslavoval vavřínovým věncem pro vítěze. Pro vás to může být i poznání, že jste zvítězili sami nad sebou, že jste pochopili určité principy.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Blíženci

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Využijte prodlouženého víkendu a pokud nebudete pozváni, oslavu můžete zorganizovat vy sami. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás poté povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Je možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a odlehčete jejich povinnostem. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v sedmikráskách a máku.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Rak

Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je příliš veliká. Možná zažijete osudový zvrat. Počáteční odpor odezní rychleji, když si připustíte, že jsou situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Jedná se o prověřování vašeho ega, v některých situacích jste mu přikláněli větší význam, než je zdrávo. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet a lehce žít.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Lev

Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Buďte štědří i ke svému okolí. Měli byste být více otevření a činororodí. Rozvoj vlastní osobnosti a vašich schopností nejlépe podpoříte v podobě vašich největších talentů z dětství. Neodkládejte to zítřek. Nebojte se říkat pravdu, prosadit se, vytvořit si vlastní názor a tím se řídit. Byli jste s někým ve sporu? Máte šanci být vítězem nad svými nepřáteli. Přetvářky vás dnes nikam nedovedou. Šetřete i na další dni, výplata je ještě v nedohlednu.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Panna

Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji. Čím méně se budete bránit změně, tím snadněji porostete. Ten, kdo se odevzdá životu nebo milovanému člověku, opustí pevný břeh jistoty, svého známého světa, tím hledá novou kvalitu bezpečí v sobě samém a v Celku. Vztahy, které vzniknou v tento den budou mít blíže k flirtování než vážnému závazku.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Váhy

Máte šanci k obdržení darů a výhry, které se k vám dostanou bez vašeho přičinění. V rodině by měla nastat pohoda, kdy se sejde více generací najednou a budou řešit uzavření smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité přesvědčení a vzorce, je žádoucí změna. Ten, kdo opravdu nezpochybňuje výhru v podobě sázení, nechť zkusí štěstí v loterii nebo v casinu. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Štír

Nemusíte čekat na nadcházející narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Využijte prodloužený víkend a sváteční den a pusťte se do příprav. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. Úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

 

Střelec

Využijte již osvojených zkušeností, logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, buďte trpěliví a poučte se z vlastních chyb. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost. Setkání se ženou středního věku může být pro vás inspirující. Je tady vždy pro každého, umí naslouchat a dávat ty nejlepší rady. Je věrnou ženou a ke svému životu nepotřebuje luxus a pozlátko. Dokáže peníze vydělat, výhodně investovat, ušetřit. Které z těchto vlastností jsou vám blízké a které vás naopak u takových žen iritují? Dnes máte možnost se zamyslet nad tím, zda vám jsou takové vlastnosti blízké a chcete přijmout za své.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Kozoroh

Kdo by neměl rád překvapení a radostné novinky, záblesk ducha nebo podnětný nápad? Chopte se nových příležitostí, které se vámbudou nabízet, avšak jednejte promyšleně, využijte svou duševní čilost. Budete nuceni sledem událostí k rychlému rozhodnutí, to může přínosné pro ty, co váhají a nemohou se rozhodnout. Tam, kde nějaká situace stagnovala, je tato záležitost předurčena pohybem vpřed. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztahu je velká vyhlídka k tomu, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. 

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Vodnář

Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na úkolu se sociálním cítěním nebo se sdružovat na veřejnosti a ve skupinách. Můžete se s radostí a s nadšením pustit do svých plánů a očekávat slibnou budoucnost. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Ryby

Kde narážíte na nejistotu a kde se nedokážete rozhodnout? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit a ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama od sebe. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout a tím se vzdát pomyslného klidu. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do hry vstoupí nějaký nový faktor.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=Xg0Stoj5ung

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*Ať je výklad ku prospěchu.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu