Zpět na články

Denní horoskop - neděle 19. 11.

Nedělní horoskop pro všechna znamení. Denní karta pro tento den jsou Dva pentakly, což znamená umět přimout poznání, že jednou jsme nahoře a jednou dole. Život je změna a žádá umění se přizpůsobit změnám.

Denní horoskop  - neděle 19. 11.

Denní karta - Proměnlivost.

„Člověk - tvor od přirozenosti vrtkavý.“ Platón

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Zájemci o individuální výklad, neváhejte se ozvat.

Beran

Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. To platí i ve vztazích, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš. Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to , co je základem pro krásu vašeho vztahu. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Býk

Abyste se pohnuli o kus dál v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. Uspěchaný styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení. Kde na sebe kladete příliš velké požadavky? Chcete nést na svých bedrech starosti celého světa? Tyto překážky nejlépe zdoláte tím, že si konečně dopřejete radovánky, které jste dlouho odkládali. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Znáte bobříka mlčení? Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.To může způsobovat migrénu. Předejít tomu můžete i popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Blíženci

Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Co vás čeká je šance pocítit vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba zrovna sousedských. Je nějaká situace, kde vás tíží svědomí, čeho litujete, že jste to nedotáhli do zdárného konce? Uvítejte možnost to napravit a nastavit věcem správný řád. To se týká třeba správného nastavení výživného nebo spravedlivého dědictví. Tomu všemu je dnešní den nakloněn. Přinese to všem zúčastněným úlevu a vy se můžete poučit z vlastních chyb.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Rak

Mějte oči otevřené, máte šanci potkat prince na bílém koni nebo alespoň na chvilku pocítit, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Je velká pravděpodobnost urovnat spory, pokud potřebujete někomu odpustit, udělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se teď rozhodně zúročí. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

 

Lev

Možná pocítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Není potřeba trestat sám sebe a mít sklon ke kritice. Někdy stačí si uvědomit, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni rodiči nebo učiteli. Provází vás smutek a zažíváte bezesné noci? Překážku nelze obejít, je potřeba ji pochopit. Bylo by dobré opustit prostředí, které vám dlouhodobě způsobuje oslabení, a to nejen plic. Buď projděte tou temnou cestou nebo se zamyslete, jestli se opravdu nebabízí nějaké řešení, abyste se z těchto těžkostí dostali. V některé situaci pomůže projevit skutečnou lítost nad celou záležitostí. 

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Panna

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil možná tak, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. Některé vztahy z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů. Poučte se a berte to jako zkušenost. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Váhy

Abyste využili tento den na maximum, buďte laskaví, přirození, pak možná uslyšíte svůj vnitřní hlas a intuici nebo zažijete znamení shůry. Nemusíte vždy, přesto se vyplatí dávat rozum až na druhé místo a řídit se svými city, vcítit se do pocitů druhých. Spoléhejte na svůj šestý smysl a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko pod běžným vnímáním. Ve vztahu se zkuste vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Při odloučení můžete vyzkoušet vaše spojení telepaticky. Sen, který se vám bude zdát nebude jen tak nahodilý, možná trochu prorocký.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Štír

Využijte svou odvahu a odhodlání a buďte činorodí. Ukažte se svému okolí s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské akce. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny to přijmou s nadšením.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Žádný učený z nebe nespadl. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný hněv. Uleví se vaší duši. Buďte ve střehu, pak máte větší šanci tím projít bez úhony. Je dobré si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivitu.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Kozoroh

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu touto službou můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes předpoklad k bezstarostnému počínání, obzvláště ženy středního věku. Pozor na nevěru a žárlivost. 

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Vodnář

Ve vztahu máte šanci, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se vydejte na společný výlet. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme společně sledovat hvězdy, mluvte na rovinu a nebojte se vyjádřit, že máte chuť se milovat. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě potěší. V oblasti zdraví si dejte pozor na podzimní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku. Pokud vás něco tíží, vypište to ze sebe na papír a ten pak spalte nebo pošlete po vodě.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Ryby

Ti, jež se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=IMgnlqdk_6A

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu