Zpět na články

Jaký bude týden od 20. 11. 2023 do 26. 11. 2023 podle kartářky

Výklad pro tento týden jsem připravila podle Tarotu. Uvedená kouzla mohou využít i jiní zrozenci Zvěrokruhu.

Jaký bude týden od 20. 11. 2023  do 26. 11. 2023 podle kartářky

Berani

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 12, 15, 19, 20, 24, 30. Umíte vydělat peníze, učíte se novým věcem za pochodu, i z mála dokážete vytvořit poklad. Při procházkách v přírodě hledejte padající listy. Jestli se vám podaří chytit list před dopadem na zem, dostane se vám požehnání přímo od Matky Přírody. Dejte si list do peněženky a noste ho s sebou do konce prosince. Budete chráněni před zlem a dary se vám budou jen sypat. Pokud chytnete listy dva, přinese vám ten druhý osudový protějšek, vaši pravou lásku.

Býci

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 3, 4, 7, 15, 17, 21. Měli byste se více hýbat, běhat, jezdit na kole, věnovat se bojovým sportům. Někteří zrozenci by se měli hlouběji věnovat problémům finančnictví a uvědomělému zacházení s penězi. Nedovolte, aby překážky ovlivnily vaše zdraví. Každé ráno se na sebe dívejte do zrcadla a opakovaně si říkejte, jak jste krásní a přitažliví. Uvařte si heřmánkový čaj, potírejte se jím, abyste voněli a přitáhli k sobě osobu, po níž vaše srdce touží.

Blíženci

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 1, 6, 14, 16, 28, 31. Rádi diskutujete a vzbuzujete zájem opačného pohlaví. Budete hodně zváni na různá společenská setkání, protože umíte vyprávět zábavné historky. Nesmíte samozřejmě vynechat dvoření a uhlazenost, pokud se ve společnosti chcete stát i lovcem. Rozmazlujte se voňavou koupelí. A pokud chcete k sobě přivábit lásku, přidejte do vody hrnek mořské soli, půl hrnku jedlé sody, lžíci sušené levandule a lžičku heřmánkového čaje.

Raci

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 1, 10, 19, 20, 23, 27. Nejspokojenější budete doma, v teple, se sklenkou červeného vína. Žhavou sílu lásky vyvolejte pomocí červeného šátku nebo červených šatů, muži mohou vsadit na červený svetr nebo červenou kravatu. Zapalte červenou svíčku, pohodlně se posaďte, dýchejte zhluboka a opakujte si několikrát větu, v níž vyjádříte, co od nové lásky očekáváte. Sílu přitažlivosti můžete znásobit sexy červeným prádlem. A pokud vás přepadne sentimentální nálada, plačte.

Lvi

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 5, 9, 11,12, 14, 26. Ještě do závěru roku musíte stihnout služební cestu nebo dovolenou. Aspoň se zbavíte na chvíli nudného stereotypu. Máte-li nějaké osobní přání, přivolejte ho pomocí následujícího kouzla. V parku nebo u vody si najděte několik oblázků. Umyjte je a položte v noci během novoluní před sebe. Okolo oblázků nasypejte šafrán, a to ve směru hodinových ručiček. Vyslovte své přání, požádejte o pomoc svého anděla strážného, pomodlete se a pak šafrán i oblázky zameťte a vložte do krabice. Tu dejte pod postel a nechejte ji tam do konce kalendářního roku.

Panny

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 1, 4, 13, 17, 18, 25. V náručí partnera se cítíte dobře. Jeden bez druhého nedáte ani ránu. Chcete-li zabezpečit svůj dům nebo byt před zlem, nechejte v každé místnosti mističku se solí. Sůl vstřebává veškerou negativitu. Tento rituál opakujte každý den ráno, sedm dní. A později kdykoliv, když cítíte v osobním prostoru špatnou energii. Sůl samozřejmě nesmíte konzumovat, je třeba ji vyhodit. Slanou vodou můžete potírat i parapet, dveře, prahy, kliky.

Váhy

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 3, 9, 15, 16, 25, 27. Umíte se vkusně oblékat, držíte krok s aktuálními módními trendy. Při hovoru s kýmkoliv flirtujte a nešetřete komplimenty. Bude se vám ohromně dařit v oblasti navazování nových vztahů. Chcete-li se nějakého problému zbavit, sepište si nebo nakreslete na papír to, co vás trápí. Text nebo obrázek uchopte do obou rukou a postavte se před oheň v krbu. Nahlas vysvětlete, čeho se chcete zbavit a proč. Vnímejte očistnou moc plamenů, pak vhoďte papír do ohně a sledujte, jak hoří. Plamenům vyjádřete svůj vděk.

Štíři

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 2, 5, 7, 11, 18, 22. Zkontrolujte si stav svého účtu a i nadále šetřete. Na přelomu roku vás mohou nepříjemně překvapit nečekané výdaje. Málo se smějete, často máte špatnou náladu a své emoce přenášíte i na své okolí. Do koupele si přidejte pár kapek esenciálního oleje máty peprné a půl litru mátového čaje. Použijte, pokud můžete, mátový šampon a mátové tělové mléko. Z koupele vyjdete osvěženi, negativní energie zmizí, zvýší se vaše osobní vibrace.

Střelci

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 6, 7, 11, 13, 18, 20. Váš životní styl se postupně začne měnit. Někteří zvolní, jiní své osobní tempo zrychlí. Záleží na věku, pohlaví, zaměstnání, zdravotním stavu. Potřebujete-li  více peněz, využijte Kouzlo hojnosti. Pár lístků bazalky vložte večer do misky s vodou, ráno lístky vyjměte a nechejte je oschnout na parapetu. Do výluhu ponořte prsty, jimi potřete kabelku, peněženku a další místa, kde máte peníze. Až lístky bazalky uschnou, vložte si je do peněženky a nechejte je tam do konce letošního prosince.

Kozorozi

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 1, 6, 9, 11, 13, 28. Některé ženy budou zklamány přístupem svých nápadníků, když jim sdělí, že se v brzké době stanou tatínky. Někteří zrozenci budou pod vlivem mlhavého počasí a dlouhých listopadových nocí bojovat s chmurami a starými démony – starostmi. Budou se cítit unaveně, vyčerpaně a osaměle.  Ranní skleslost odstraní čaj z bergamotu. Při jeho popíjení ucítíte, jak se zlepšuje vaše nálada, zbavujete se úzkosti a opět se radujete z maličkostí, které vám život přináší.

Vodnáři

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 2, 5, 8, 16, 17, 29. Pozor si dávejte na kreditní karty, během předvánočních nákupů si je pečlivě hlídejte. V práci budete mít tolik povinností, že si na úklid i na pečení cukroví objednáte raději odborníky. Jestli máte více zájemců nebo zájemkyň o vaši osobu, a nevíte, koho si vybrat, použijte toto kouzlo. Provádí se v noci o úplňku a je nutno se při něm zaměřit na vlastnosti budoucího přítele, nikoliv na jeho fyzickou stránku. Dvě růžové svíčky potřete jasmínovou esencí, upevněte je do svícnů. Na stůl položte kousek čistého papíru a svícny umístěte po jeho obou stranách. Svíčky zapalte a na papír si pod sebe zapište sedmkrát jméno jednoho, do vedlejšího sloupce sedmkrát jméno druhého ctitele atd. Požádejte Vesmír, aby vám pomohl s rozhodnutím. Papír složte, dejte si ho pod polštář. Ten pravý je ten, o němž se vám bude v noci zdát.

Ryby

Vaše čísla pro období do konce kalendářního roku: 7, 8, 12, 14, 16, 21. Nezapomínejte, že kdo se umí dětsky pomodlit, zbaví se mnoha starostí. Začněte častěji chodit do sauny. V těchto dnech přijdete na to, že člověk, o kterého jste tolik usilovali,  vám štěstí nepřinese. Uspořádejte doma posezení pro své přátele a vyzvěte je, aby s sebou přivedli dva své kamarády. Je to skvělá příležitost, jak se nenásilnou formou s někým seznámit. Nejlepší doba na uspořádání oslavy je páteční večer. Na stůl dejte bílý ubrus, červené květiny, čerstvé ovoce, čokoládu a oříšky. Těsně předtím, než dorazí hosté, obejděte místnost ve směru hodinových ručiček a opakujte větu – aby Amorův šíp nalezl a zasáhl svůj cíl.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu