Zpět na články

Dnešní horoskop 21. 11. 2023 Denní karta - Mírnost, rovnováha 😇

Úterní předpověď pro všechna znamení. Denní karta pro tento den je pod Andělskou ochranou, buďte milí a vstřícní a dostane se vám obojího dvojnásob.

Dnešní horoskop  21. 11. 2023  Denní karta - Mírnost, rovnováha 😇

„Jste divadlem pro anděly, tak dělejte něco pro to, aby nezívali nudou.“ Pavel Kosorin

Denní kartu doporučuji k poslechu na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=Ik6842NSwv4

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Co vás zraňuje, kde se cítíte oslabení a nevěříte si? Máte v sobě chaos? Je dobré zastavit se a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity.Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Jen vy sami jste strůjci svých myšlenek a očekávání. Odstraňte obavy, nedávejte tak šanci zlodějům, kteří by vás chtěli o něco cenného připravit. Ve vztahu někteří pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Býk

Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Den bude přát řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol své kariéry. Podnikatelé a velký byznys mají dnes na růžích ustláno. A pokud chcete s podnikáním začít, máte dobré vstupní podmínky. Ve vztazích můžete dojít k uvědomění, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, než-li přelétavost a změna v opojení nového kouzla, můžete zažít žárlivost.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Blíženci

Dnes to budete nejspíš vy, kdo bude v zaměstnání určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým. Vaše motivace bude prospěšná okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. Někdy se může stát, že se vzdáte vlastních zájmů ve prospěch kolektivu. Úspěch ve financích je dnes nakloněn právě vám. A pokud tyto vlastnosti využijete třeba jen z poloviny, klidně se může stát, že úkoly převezme sebejistá a diplomatická žena, která zbytek projektu dovede do zdárného konce. 

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Rak

Máte rádi nicnedělání?Tak na to dneska zapomeňte, energie, která vás bude obklopovat bude doslova volat po činech a žádné zahálce. Ideální je prohlídka bytů k pronájmu nebo se poohlédnout po bytu ke koupi, stěhování, cestování. Jde tedy o to, vyjasnit si současnou situaci a tím následné opuštění starého, známého okolí. Mohlo by to být jen tušení nebo pocit, vedoucí k loučení s dosavadním způsobem života. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Lev

Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil. Prožijte den hravě, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dovolí. V zaměstnání je dobré prozkoumat, zda berete situaci vážně nebo značně lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, zítra je taky den.

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Panna

Cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní? Nebojte se na čas opustit společnost a radovánky, stáhněte se pryč od hlučícího davu. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, pak se stane, že uslyšíte svůj vnitřní hlas a můžete utišit množství myšlenek. Někteří naopak mohou zaznamenat, že okolí s nimi naopak nekomunikuje a vzdaluje se. Poustevník představuje moudrost získanou hledáním nejvyšší pravdy. Kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Váhy

Naslouchejte více druhým a buďte jim přátelským rádcem, za kterým je možné přijít kdykoliv pro radu nebo jen pouhé naslouchání. V pracovní oblasti můžete zariskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem. Jestli zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Neidealizujte si váš vztah, buďte k sobě upřímní. Poskytněte svobodu jak partnerovi, tak i sobě. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Štír

Buďte obezřetní u podepisování smluv, zvyšte pozornost u dodatků a odstavců s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protistrany.  Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní. Budou prověřovány struktury závisloti, karmická spojení, materiální a sexuální závislost. Čert nikdy nespí a to byste neměli ani vy, proto buďte bdělí a nedejte šanci zlu a závisti proniknout do vaší blízkosti, nenápadně by si vás omotalo okolo prstu.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Střelec

Buďte opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám. Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. Ve vztazích představuje list Ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Kozoroh

Máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje a doufáte na podnět zvenčí, je tu šance, že se to může změnit. Váš klid může proměnit v akci nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Vodnář

Měli byste dostat moudrou radu, která vás uspokojí, a to buď od duchovního průvodce nebo vás okolnosti k někomu takovému přivedou. V péči o zdraví může být nápomocen lidový léčitel. Buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Mohli byste pocítit nárůst vzájemné důvěry a náklonnosti. Možná, si všimnete u svého partnera morálních hodnot a osobních ctností, které se stanou rozhodující pro partnerský vztah vedoucí k uzavření sňatku. Máte se co učit jeden od druhého.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Ryby

Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim dokončit složité smlouvy, mají dnes osud nakloněn k uzavření těchto dohod. Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. Použijte proto otevřené a poctivé jednání a to nejen jako účastníci silniční dopravy. Zkuste uvěřit rčení, Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://youtu.be/abIhYaEz-eo

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu