Zpět na články

Dnešní horoskop a zdravotní výklad na 22. 11. pro všechna znamení

Denní karta na středu je pod vlivem ohně, dynamičnosti. Ti, kteří se potřebují rozhoupat, by mohli tuto energii přivítat třeba žádostí o zvášení platu. Výklad zakončen radou a afirmací pro oblast zdraví.

Dnešní horoskop a zdravotní výklad na  22. 11. pro všechna znamení

Denní karta - Zdravé sebevědomí, dynamika, adrenalinové sporty.

„Lidé všechno, co konají, konají nutně ze sedmi příčin, pod vlivem shody okolností, z přirozené nutnosti, z donucení, ze zvyku, z rozumové úvahy, ze vznětlivosti a žádosti.“ Aristoteles

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Je skvělé, pokud budete na ostatních hledat a všímat si jejich silných stránek, upozorňovat na ně a motivovat i druhé, aby je nepřehlíželi. Kritiku vyměňte za uznání. Někoho může potěšit návštěva z daleké země. V oblasti zdraví dopřejte péči ledvinám, a to tak že zvýšíte pitný režim, dáte si koupel z mořské nebo Prešovské soli. Nebojte se v životě jít dál a změnit nefunkční rodové vzorce.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Býk

Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna. Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Rodinné setkání, propojení dvou sousedských rodin, dědictví mají dobré předpoklady k úspěchu. Pokud máte strach se zbavit minulosti, lpíte na starých myšlenkách nebo máte vztek na partnera, oslabujete močový měchýř. Pak zkuste tinkturu z lichořeřišnice.  

Afirmace: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Blíženci

Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti. Partnerské spory oslabují močové cesty. K odpolední siestě zobejte brusinky bez cukru a popíjejte přesličkový čaj.

Afirmace: Jsem v bezpečí a propouštím minulost.

Rak

Opusťte staré cesty a vydejte se novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel. Chcete více naslouchat srdci nebo rozumu? Mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využijte svou energii promyšleně a nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, mluvte pravdu. Čekají vás změny spojené s cestováním, buďte bdělí. Ten, kdo se nedrží minulosti, dokáže opustit vše nepotřebné, nebude mít problémy s tlustým střevem. Dopřejte mu lehčí, méně tučnou stravu.

Afirmace: Zbavuji se tlaku a veškerých břemen.

Lev

Uspořádejte oslavu pro tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského, oslavte úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Voda je pro vás pomocník i živel. Dopřejte péči ledvinám a pohlavním orgánům, nepřehánějte to s alkoholem a pokud si dáte sklenku vína, nezapomeňte také na minerálku.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Panna

Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí, prohlídky nových bytů, cesta na pohovor. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce.

Afirmace: Bez zábran mnou proudí dech.

Váhy

Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. To by se mohlo týkat oslabení ledvin, močových cest, odhalení krčků nebo angíny. Můžete zkusit vodní léčivou proceduru, kdy ve vaně s vodou a solí šlapete mořskou sůl.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Štír

Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upíná a drží se křečovitě, může se dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Je to uvíznutí v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem, uvítají to vaše ramena, že nemusí nosit břemena, ale radost. Vše, co přijímáte nechť dobré, můžete se svobodně radovat.

Afirmace: Neškodnými způsoby se zbavuji zloby. 

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Chopte se iniciativy, využijte příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad, udělejte něco, čeho jste se zatím neodvážili, nebo si aspoň kupte los. Dívejte se svobodně do budoucnosti milujícíma očima, tím vám nebude slábnout zrak. Ten můžete podpořit odpoledním čajem z pampelišky, třezalky nebo obkladem ze světlíku.

Afirmace: Dívám se radostnýma očima. 

Kozoroh

Dnes vás může překvapit někdo z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli nebo se vynoří vzpomínky nebo vztah z minulosti. Stará Láska nerezaví, to se říká, že? V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Pokud je vám vlastní přesvědčení, že se odmítáte řídit přesnými časovými harmonogramy, pak možná občas pocítíte oslabené dutiny. Dopřejte si inhalaci z Vincentky, mateřídoušky nebo tymiánu.

Afirmace: Vždy mne obklopuje a prostupuje klid a harmonie.

Vodnář

Čeká vás slavnostní a radostný den. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte, úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Hledejte za vším dobro, rozvíjejte všechny vaše schopnosti. Pak nebudou oslabené ledviny, které jsou orgánem přes vztahy. Nezapomeňte doplnit i pramenitou vodu.

Afirmace: Je bezpečné vyrůst.

Ryby

Negativní myšlení má za následek nebezpečí finančního úpadku nebo jiných hmotných ztrát. Bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu je zapotřebí odvahu riskovat, být poctiví a naučit se pracovat se svojí zranitelností. Nedělejte ukvapené rozhodnutí a neházejte šanci přes palubu. Zvažte, co s touto situací uděláte dál, rozhodně však není příhodná doba spálit za sebou mosty. Dejte péči svým dlaním, a to pupalkovým makovým nebo měsíčkovým olejem. Vaše ruce nemají rády manipulaci a sevření situací.

Afirmace: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=vTQzKmQg-bc&t=6s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den, zájemci o individuální výklad, neváhejte se objednat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu