Zpět na články

Dnešní horoskop všem znamením - 23. 11. 2023 - Denní karta Vzdušné zámky.

Výklad z Tarotových karet pro tento den. Denní karta upozorňuje na opojení pod vlivem vzdušných zámků a různých závislostí. Každý sám nejlépe ví, kde je potřeba být obezřetný a nepropadat závislostem.

Dnešní horoskop  všem znamením - 23.  11. 2023 - Denní karta Vzdušné zámky.

Denní karta - Vzdušné zámky, nasazení růžových brýlí

„Vše co může udělat člověka šťastného a po čem touží, má často přímo před očima. Bohužel, je to často jen klamný krásný obal, nebo nasazené růžové brýle, které určí, že člověk v zoufalém spěchu sáhne vedle.“ Groot.

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Nebojte se odhalit pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem na kloub až na dřeň. Pocítíte okamžik znovuzrození. Zkuste svého partnera brát bez kritizování a přijmout jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pročistěte váš vztah. Nadešel čas se ke starému otočit zády. V oblasti zdraví je dobré se věnovat pročištění slinivky a nosních dutin, kdy jsou tyto orgány propojeny. Vhodná je inhalace tymiánu, mateřídoušky a popíjení slinivkového čaje nebo čaje z puškvorce.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Býk

Den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. Odhodlání k důležitému kroku, osvobození se od opomíjené temné stránky vaší osobnosti, vymanění se z pletek, svazků a idejí. Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést vnitřním hlasem. Ztratili jste nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček? Tento den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás. I ve zdraví je příležitost dočkat se pozitivního obratu. Bolesti zad mohou odejít a záda se vrátí do klidu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Blíženci

Neodkládejte věci na zítřek, tento den ke o pohybu, cestě vpřed. Nebojte se říkat a zastávat pravdu, prosadit se, vytvořit si vlastní názor a tím se řídit. Jestliže jste byli s někým ve sporu, máte šanci být vítězem nad svými nepřáteli. Jedna dobrá rada na závěr. Ujasněte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním cítěním a jednejte jen tak, kde jste si opravdu jisti. Přetvářky vás dnes nikam nedovedou. Šetřete i na další dni, výplata je ještě v nedohlednu.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Rak

Pokud jste se cítili unaveni a bez energie, už tomu tak nemusí být. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. Tomu všemu je den nakloněn. Přinese to všem zúčastněným úlevu a vy se můžete poučit z vlastních chyb. V oblasti zdraví procvičte své kotníky, třeba při sezení u počítače zvedněte střídavě nohy a kružte nejprve kroužky doleva a pak do prava. Aby nedošlo k oslabení tohoto místa, zkuste být dnes takoví, jací opravdu jste, odhoďte pro dnešek masku a věřte, že se nemusíte podřizovat náladám druhých. To může nakazit i ostatní.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Lev

Jsou chvíle, kdy si zasteskneme a zvoláme, kdyby se tak dal vrátit čas a kdyby nebylo kdyby! No a právě teď ta chvíle nastala a vy můžete získat druhou šanci tam, kde byste to právě rádi upřímně napravili a změnili něco, kde víte, že jste pochybili, vydali poloviční úsilí. Pokud se vám tato šance naskytne, využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř tíží. Jestliže jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tato skutečnost může vyřešit za vás. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu. Věnujte péči vylučovacím orgánům.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Panna

Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života. To se může týkat každodenního rozhodování, třeba vyjít s časem, energií nebo penězi nebo volba mezi dvěma domy. V zaměstnání je dobré zjistit, zda berete situaci vážně nebo lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, není všem dnům konec.

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Váhy

V dnešní den může přijít poznání, že Láska má i odvrácenou tvář, tady může přijít bolestivé odhalení, že vaše důvěra byla vkládána tam, kde nyní přijde prozření. Někdo tuto důvěru může zneužít a nasměrovat proti vám. Jak se říká : „ kousnout si do kyselého jablka”. Je dobré být připraven na možnost odhalení přetvářky, falše a manželského troujúhelníku. Ti, kdo jsou ve vedoucích funkcích se mohou připravit na konfrontaci, kdy budou vyzváni veřejně pokárat jinak jejich oblíbeného podřízeného. I takto se dá definovat Láska.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Štír

Přestaňte čekat na víkend, na dovolenou, na narozeniny, na přestěhování, až se do vás někdo zamiluje a začněte prožívat štěstí teď a tady. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty. Štěstí růstu v životě je dar. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být. 

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

 

Střelec

Máte rádi překvapení, radostné novinky, podnětný nápad? Chopte se nových příležitostí, které se vám budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Využijte svou duševní čilost. Budete nuceni sledem událostí k rychlému rozhodnutí, to může přínosné pro ty, co váhají a nemohou se rozhodnout. Pokud nějaká situace, je tato záležitost předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu a mluvte přímočaře a ne v hádánkách.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Kozoroh

Počínaje dnešním dnem se před vámi otevírají nové příležitosti a to i takové, o kterých jste ani nesnili. Máte možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to především do zahraničí, kde máte šanci poznat nové kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět tady i jinde. Je potřeba odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vysněné. Nebojte se myslet velkoryse a s otevřenou náručí. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Vodnář

Vyjadřujte sebevědomě své názory, aniž byste se obávali, co na to řeknou ostatní, prožijete nejspíš velmi pohodový den, protože z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Je tady šance se zviditelnit na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění. Nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby. Očekávejte příjemné změny. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Ryby

Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Když se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Pokud setrváváte dlouho v nepříjemné situaci, vytváří se tlak a ten může způsobit křečové žíly. Radujte se z pohybu. Večer si dejte nohy výše, než vaše srdce. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislým druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=ito79VnYhjA  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu