Zpět na články

Jaký bude týden od 27. 11. 2023 do 3. 12. 2023 podle kartářky

Výklad pro tento týden jsem připravila podle karet Symbolon. Prosinec byl u starých Římanů měsícem zasvěceným Saturnovi. Slavily se tak zvané Saturnálie, nevázané svátky radosti. Na prosinec připadají na jedné straně ty nejtemnější dny roku, na straně druhé vítáme zimní slunovrat. Tento měsíc je obzvlášť vhodný k provádění rituálů a k věštění.

Jaký bude týden od 27. 11. 2023  do 3. 12. 2023 podle kartářky

Berani

Navenek, na své okolí, působíte jako suverén, uvnitř občas uváznete v pocitech vlastní méněcennosti. Přestaňte se nedoceňovat, protože patříte k lidem, které by chtěl mít po svém boku každý muž nebo každá žena. Podívejte se občas do zrcadla a potvrdíte si sílu své přitažlivosti. Hlavně se s nikým neporovnávejte. Pro ostatní lidi ve svém okolí jste milující matkou, u níž každý najde jistotu, moudrost a bezpečí. Povinnosti úspěšně zvládáte, vyhnete se bravurně i možným konfliktům. Nemějte z ničeho a z nikoho strach, Vesmír stojí na vaší straně a jste pod jeho ochranou.

Býci

Vztahy s vaší partnerkou nebo vaším partnerem jsou trochu napjaté. Věnujte větší pozornost sexualitě, sami víte, kde je v této oblasti něco v nepořádku. Musíte se vyrovnat s odlišností toho druhého, najít rovnováhu a nabídnout ruku ke smíru. Pokud to nedokážete, počítejte s bolestivým pádem, který vám ale otevře oči do té míry, že se zanedlouho budete cítit volně a svobodně.  Dlouho sami nezůstanete, někdo z okolí už na vás často myslí a brzy zaplní volné místo ve vašem srdci.

Blíženci

Stojíte před závažným rozhodnutím a nedokážete se rozhodnout mezi dvěma variantami. Obě vyžadují oběti a každá z těch obětí je pro vás těžká. Každé rozhodnutí přináší problém, s nímž se musíte srovnat. Neváhejte, neotálejte a co nejdříve gordický uzel rozetněte. Hlavně se nespoléhejte na cizí rady. V zaměstnání bude docházet k závažným změnám. Někteří zrozenci budou muset opustit své teplé místečko, které jim přinášelo za poměrně málo práce hodně peněz a řadu benefitů.

Raci

Občas máte dojem, že váš život je fádní, monotónní, že nemá žádný jas. Naučte se vážit si všedního dne, zejména když žijete ve vztahu. MY znamená více než JÁ. Jste dva, na všechno dva, vzájemné soužití stojí pod dobrou hvězdou. A vaše Slunce svítí jen ve společnosti druhého člověka. Pro mnohé zrozence se rýsuje žádost o ruku, svatba. Choďte více do společnosti, mezi lidi a naslouchejte jim. Zaměstnaní Raci by měli chodit do práce s dobrou náladou. Když se budete více usmívat, vylepší se i vztahy na pracovišti.

Lvi

V současné době se máte velice dobře, a to, co prožíváte, můžete nazývat slovem – štěstí. Ale neodpočívejte, pohněte se dál. Studujte, čtěte, cestujte, věnujte se svým zálibám. Hlavně nesmíte být pasivní a líní. Můžete se přihlásit do pěveckého sboru nebo do divadelního kroužku. Společnost nových lidí vás pozitivně nabije aktivitou. Pozor si ale dejte na partnera, bude hodně žárlit, když budete občas pár hodin pobývat mimo domov. Možná bude mezi vámi váznout komunikace, objeví se  výčitky.

Panny

Více byste se měli zajímat o terapeutickou problematiku. A někdy se zamyslet nad tím, zda problém, který nyní řešíte, nesouvisí s vaší minulostí. Rozdávejte lidem kolem sebe lásku, sílu, vitalitu, i nadále zůstávejte pro své okolí pevným sloupem, o který se mohou kdykoliv opřít. Pokud vychováváte dítě, radujete se z jeho úspěchů. Zůstaňte mu i nadále příkladem. Varování pro mladé dívky: pozor na muže, s nimiž navazujete užší kontakt. Hrozí brzké a nechtěné těhotenství, můžete se i pohlavně nakazit.

Váhy

Začněte více spoléhat na sebe, nevěřte slepě každému. Nic si neidealizujte, stůjte pevně nohama na zemi a hlavně – plňte si poctivě své povinnosti. Jednejte s lidmi přátelsky a s úctou. Pozor na svádění zadaných, majetných a atraktivních osob. Pokud usilujete o vyšší post, namáháte se zbytečně. Rovněž účast v konkurzním řízení pro vás nevyznívá kladně. Úspěšnější budete v novém kalendářním roce. Zatím byste plýtvali energií zcela zbytečně. Nejlepší volba pro tyto dny je – odpočinek.

Štíři

Hodně se snažíte, abyste byli úspěšní, ale moc se vám to nedaří. Zakopaný pes je v tom, že zbytečně mluvíte. Je třeba se chovat tiše, raději na sebe neupozorňovat. Mnohé věci si nechávejte pro sebe, neprozrazujte nikomu tajemství jiných. Pro vás ve zvýšené míře platí – mlčeti zlato. Slovy a rádoby vtipnými poznámkami nikoho neprovokujte. Časem objevíte nové přátele, otevřou se vám nové a zajímavější prostory, opustíte známé území. Skoku do neznáma se bát nemusíte.

Střelci

Pohybujete se mezi dvěma životními rolemi. Na jedné straně vystupujete jako učitel, který předává své vědomosti jiným, na straně druhé jste i nadále žákem, protože máte vnitřní potřebu se neustále vzdělávat.  Nejste schopni fungovat jednostranně, a to je dobře. Jen tak totiž vnesete energii obou stran do plynule tekoucího proudu, který vás ponese dál. Rádi opouštíte místo, kde máte své trvalé bydliště, a přinášíte do míst, do nichž zavítáte, určitá poselství, která lidi spojují. Máte výbornou schopnost komunikace, využívejte ji co nejčastěji.

Kozorozi

Zadaní zrozenci si vybudovali nebo brzy vybudují v rámci svého vztahu svůj svobodný svět, případně bublinu, v níž se cítí volně. Potřebujete si ujasnit plno věcí, hlavně však své další životní cíle. Na světlo boží vyšla záležitost, která se týká rodinných příslušníků a kterou jste drželi v tajnosti. Je třeba se s tím smířit a raději nic nekomentovat. Čím více rekcí z vaší strany, tím více pomluv a ostrých jazyků ze strany těch, kteří vás v lásce příliš nemají a závidí vám i nos mezi očima.

Vodnáři

Aniž jste to měli v úmyslu, někoho jste svým slovem ranili. Budete se muset přiznat, protože vás stále pronásleduje pocit viny a obtížně se vám dýchá. Pomoci vám může jedině pokorná omluva. Teprve pak najdete opět klid. Začínáte se zajímat o věci mezi nebem a zemí. Východisko z nepříznivé občasné situace hledáte v jasnovidných věštbách. V lásce se konečně dočkáte odměny. Ukončíte nefunkční vztah, spojení, které vám místo radosti přinášelo hlavně slzy. A budete se opět upřímně smát.

Ryby

Pečujete o někoho, kdo je na vás hodně závislý. Neměli byste však zapomínat na sebe. Pokud jste s někým ve vztahu, začněte více prosazovat sami sebe. Zatím to vypadá tak, že jste sami sebe postavili do role oběti a vy sami jako osobnost a celistvá bytost strádáte. Vše vidíte v šedých barvách, jste hodně unaveni, nic vás nebaví. Zamyslete se sami nad sebou, mějte se rádi a jednejte. Vaším úkolem je získat svůj vlastní prostor, vybojovat si své místo na Slunci. Pomoc z nebe nepřijde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu