Zpět na články

Dnešní horoskop - 28. 11. pro všechna znamení / Denní karta - Dětská nevinnost. Stará Láska nerezaví.

Předpověď z Tarotových karet pro všechny zájemce o nahlédnutí pod pokličku budoucnosti. Denní karta oznamuje, že vás může mile překvapit návštěva z raného dětství. Říká se, že stará Láska nerezaví. Uvidíme. 👀

Dnešní horoskop - 28. 11.  pro všechna znamení / Denní karta - Dětská nevinnost. Stará Láska nerezaví.

„Nezáleží na tom, co se stane, vždy udržujte dětskou nevinnost. Je to nejdůležitější věc.“ Federico Fellini

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. Zájemci o individuální výklad se neváhejte objednat. ☀ 

Beran

Nabízí se vám prožití krásných chvil plných humoru, radosti , bezstarostný den. Prožijte ho na pohodu, starosti nechte za hlavou. V práci vám půjde vše lehce od ruky, měl by vás obklopovat pohodový kolektiv. Zeptejte se sami sebe, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Býk

Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tím, že projevíte víru v sebe sama, své přednosti a zkušenosti. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Seberealizace nejlépe vyjádříte v podobě našich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo a bavilo jako dítěti.Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Blíženci

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Jsou i tací, kteří se živí pomluvami a záviděním a najdou si způsob, jak někomu škodolibě ublížit. Pokud dnes padne Černý Petr na vás, pak dobrá rada zní, nenechte se do těchto nekalých praktik vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztahu buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. I slovo je neviditelná zbraň.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

Rak

Neváhejte udělat první krok, když bude třeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají. Třeba se naskytne i příjemná možnost si zakoketovat. Pokud chcete podniknout něco nového, je potřeba mít čistý stůl. Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický rozhovor, je zde velká pravděpodobnost k úspěšnému pořízení. Štěstí, spokojenost, radost, harmonické setkání s přáteli, to vše a ještě víc vás může potěšit. Tomu se říká několikanásobné štěstí, tak si ho vychutnejte do sytosti a nezapomeňte se o svoji radost podělit s ostatními.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Lev

Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už jde o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Čekají na vás finanční nabídky, které na sebe mohou vzít podobu nové dráhy v zaměstnání, nové práce či klienta nebo jiné příležitosti, které vám přinesou budoucí zabezpečení jako například promyšlené investice. To může být i úspěšný pohovor nebo schválení hypotéky na nový domov.

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Panna

Kde na sebe kladete příliš velké požadavky? Chcete nést na svých bedrech starosti celého světa? Tyto překážky nejlépe zdoláte tím, že si konečně dopřejete radovánky, které jste dlouho odkládali. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Znáte bobříka mlčení? Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.To může způsobovat migrénu. Předejít tomu můžete i popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Váhy

Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Někteří si možná všimnou, co pro ně jejich partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých možností a tím zanedbává své priority a koníčky. Zaslouží si pochvalu a ocenění. Kupte jim puget tulipánů.  

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Štír

Ujasněte si, čeho chcete v zaměstnání dosáhnout. Jestli raději vyhovět povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že nastane a bude k řešení spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Vaše myšlenky by se pro vás měly stát přesvědčením, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat. Neutíkejte před zodpovědností. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Střelec

Není to pro vás již únavné, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Kde sloužíte dvěma pánům, snažíte se mít výhody z dvou situací? Není možné dělat dvě činnosti současně s úspěchem. Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad, pak pocítíte úlevu. Třeba rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. Je na čase dát do svého chování více odhodlání, energie a odstranit povrchní city. Nechcete si přece nosit stagnaci a s ní vstupovat do nového dne, že?

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Kozoroh

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne. Rovněž větší příval zpráv a hovorů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství může časem vzniknout bezpodmínečná Láska? Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, můžete zažít příval nové energie a chuť se znovu zamilovat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Vodnář

Den je nakloněn úspěšnému podnikání a uskutečnění nových, nevšedních projektů, vašich myšlenek a plánů. Propojte hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu a využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostávámeodměnou. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už při vydělávání peněz nebo docházení s partnerem do skupiny duchovního růstu.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Ryby

Omezovaly vás starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že z toho není cesty ven? Pak můžete dnešní den brát jako klíčový.Projevte se jako vítěz a ukažte se okolí. Tato změna by se měla projevit jak v profesním, tak i v osobním životě. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Vítězství může být i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání, zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a ovládnete své slabé stránky osobnosti. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Denní karta - 6 pohárů https://www.youtube.com/watch?v=RX7FojQIMBg

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu