Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 1.12.2023 / Denní karta - Černý Petr, porážka, patová situace

Máme tady první prosincový den. Jak to vidí Tarot v předpovědi na páteční den? Necháte se inspirovat? Denní karta upozorňuje na patovou situace, zůstaňte v klidu a nedělejte unáhledná rozhodnutí.

Dnešní horoskop pro všechna znamení 1.12.2023 / Denní karta - Černý Petr, porážka, patová situace

„Nikdy neexistují definitivní porážky nebo vítězství, protože dnešní porážka se může změnit v zítřejší vítězství.“ Paulo Coelho

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Možná cítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Není potřeba trestat sám sebe a mít sklon ke kritice. Proč tomu tak je, z čeho máte obavy, proč máte sklony k sebeodsuzování? Vaše mysl vědomě myšlenkami zraňuje vaši duši. Někdy stačí si uvědomit, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni rodiči nebo učiteli. Často se pak můžete trestat sami nebo přenášíte bolest na partnera, kdy je nevědomě určena vašemu otci nebo matce. Odstranit to lze buď meditací nebo přidávám pro inspiraci úžasný film. video. https://www.csfd.cz/film/448027-dear-zindagi/prehled/ Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Býk

V tento den můžete potkat v práci nebo v okolí nějakého člověka, který by vám rád uškodil, ať už pomluvou nebo nějakým překroucením skutečností.Pokud dnes padne Černý Petr na vás, nejlepší způsob, jak ustát tuto situaci je nenechat se do těchto nekalých praktik vtáhnout. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. I slovo je neviditelná zbraň. Tady platí, čím méně se zapojíte, tím více časem získáte a přestoupíte na stranu vítězů.  Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

Blíženci

Začněte se orientovat novým směrem, změňte utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání a skutečností. Můžete se stát obětí vlastní umíněnosti a tvrdohlavosti. Lpěním na současnosti bráníte běhu života. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislý druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. Proměňte svůj energetický potenciál, překonejte strach a využijte propojenou sílu.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Rak

Čeká vás den plný fantazie, bude vás ovládat touha, překvapí vás větší příval zpráv a emailů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky ke smíření. Využijte přátelského setkání s kamarádem, časem se tento vztah může proměnit v Lásku. Po práci si dojděte na wellness nebo si nechte udělat Thajskou masáž.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Lev

Je na čase vypnout a odpočívat, odprostit se od starostí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že zítra bude líp.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Panna

V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Možná pocítíte touhu být v jednotě s okolím, budete Lásku dávat, alei přijímat. Vaše rozhodnutí by měla být správná, protože budou nejspíš vycházet přímo ze srdce. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás. Možná potkáte ženu, která bude mít všechny tyto kladné vlastnosti, které vás oslní nebo inspirují k vlastnímu využití.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Váhy

Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého. V klidovém období naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a řešeními. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Štír

Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je čekají. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ. Den ideální pro dlouhodobé investování.Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Komunikace s dětmi by měla být přínosná a uspokojující, protože vám budou naslouchat a uvěří vašim slovům.To by měla být pro vás největší odměna.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Kozoroh

Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak tam nastolte harmonii. Svobodní mají možnost Láskyplného setkání a citového opojení. Spojení dvou lidí pod nejvyšší kartou Lásky je symbol partnerského svazku plného Lásky a porozumění. Buďte otevřeni Lásce, přijímejte i rozdávejte, byť jen srdečným úsměvem.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Vodnář

Nebojte se postavit na stranu slabších, ocení vaše pochopení. Nechť vaše myšlenky inspirují druhé. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvakrát více, než jste vydali. Na které straně se cítíte výhodněji, na straně má dáti nebo dal? 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Ryby

Buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Nejdůležitější duchovní vztah je k vašemu vyššímu Já, k vnitřnímu vůdci, měli byste zjistit, jaké máte možnosti se o něm dozvědět více. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislé na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. Mohli byste pocítit nárůst vzájemné důvěry a náklonnosti.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Denní karta k poslechu - Patová situace https://www.youtube.com/watch?v=ZqRe-6sZDUc

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu