Zpět na články

Dnešní horoskop - 3.12.2023 / Denní karta - Vítězství, přestup na stranu vítězů

Nedělní předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Karta dne je pod pozitivní energií. Čekejte větší přísun zpráv, satisfakci.

Dnešní horoskop -  3.12.2023 / Denní karta - Vítězství, přestup na stranu vítězů

„Největší vítězství - vítězství nad sebou.“ Pedro Calderón De La Barca

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Rodina i romantické vztahy vzkvétají pod vlivem energie mateřství. Nechte něhu a péči prostoupit do vašich domovů. Dnes máte být starostlivou matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži nechť se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového..

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Býk

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil. Třeba budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů. Tato získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Poučte se a berte to jako zkušenost. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Blíženci

Nové začátky s dobrou vyhlídkou do budoucna a cesta, vedoucí k větší soběstačnosti, to jsou vaše výzvy. Vydejte se novým směrem, do nejistoty, k novým břehům, i když předem nemáte ponětí, jak to vše skončí. Je to dílčí kousek, který vás dovede k celku, aby se mohl uskutečnit váš vývoj. To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba udělat analýzu, co si ponechat a čeho se vzdát pro nové, lepší zítřky. Ale nezapomeňte, některá rozhodnutí už nejdou vzít zpět, třeba stěhování nebo koupě domácího mazlíčka.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Rak

Buďte dnes tím, z koho čiší autorita, stabilita a řád. Ten, pro koho je upevňování vztahů největší předností. Měli byste vytvořit klid a teplo domova a ochraňovat svůj majetek a být ochránce pro všechny z vašeho okolí. Není čas na kompromisy a odklady u důležitých rozhodnutí. Vždyť víte, že byste šli proti svému svědomí. Máte totiž dostatek energie a důslednost, vycházející z vaší vůle, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili rozjednanou práci. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Lev

Znáte to, někdy toužíme po tom, kdyby se tak dal vrátit čas a kdyby, kdyby? Dnes tato šance nastala a vy můžete získat druhou šanci tam, kde byste to rádi upřímně napravili a změnili něco, kde víte, že jste pochybili, vydali poloviční úsilí. Pokud se vám tato šance naskytne, využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Nebojte se odhalit pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem na kloub až na dřeň. Zažijete okamžik znovuzrození.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Panna

Ve vztazích buďte obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. I slovo je nebezpečná zbraň.V tento den můžete potkat v práci nebo v okolí nějakého člověka, který by vám rád uškodil, ať už pomluvou nebo překroucením skutečností. Nenechte se vtáhnout do této negativní energie a zkuste pozorovat situaci s nadhledem. Tady platí, čím méně se zapojíte, tím více časem získáte a vy budete na straně vítězů. Zažijete-li porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

Váhy

Trápí slabost v dolních končetinách? Kdy jste jim věnovali pozornost v podobě odlehčení nebo v koupeli v Prešovské soli? Co vám v životě chybí, finanční jistota? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Nejedná se o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Štír

Setkání se starším, moudrým mužem se vám může z počátku zdát jako bezpředmětné, protože tento muž se bude jevit jako chladný. Pokud vám ovšem poskytne radu, pak věřte, že neprohloupíte a toto jeho gesto bude pro vás přínosné, protože on bude objektivní. Využijte svých komunikačních předností, které jsou vám vlastní, pokud budete mít potřebu někomu poradit, nebojte zdvořilosti, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Střelec

Využijte svůj talent a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás potěší. I to, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství. Ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám nikdo nemůže vzít. Bude se vám hodit v období, kdy se finančně nemusí dařit jako dnes. Potřebujete inspiraci a radu? Požádejte někoho ve znamení Panny. Vydejte s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás poprvé.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Kozoroh

Jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal, neberte za vlastní přesvědčení. V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Čert nikdy nespí a to byste neměli ani vy, proto buďte bdělí a nedejte šanci zlu a závisti proniknout do vaší blízkosti. Nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým budete uzavírat dohody. Ve středu pozornosti budou struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální poroba. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Vodnář

V posledních dnech jste nadmíru pracovali a nyní je čas ujasnit si priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. V opačném případě vás mohou okolnosti pozastavit, donutit do klidu nebo v podobě lehké nemoci. Nepřehlížejte proto varovné signály vašeho těla. Je na zvážení si udělat čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Ryby

Pokud jste se v minulých dnech nemohli rozhodnout a přemýšlíte, jak dál, tak pod dnešní kartou hvězdy máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Budete chápat druhé a porozumíte i sobě. Je však potřeba se neobklopovat toxickými lidmi. Co je vhodné pro tento den je zahájit rekonvalescenci, nastavit lehčí stravování, navštívit lázně nebo saunu. Je tu příznivá doba k uzdravení těla i duše. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí se sociálním zaměřením. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Karta dne k poslechu - Vítězství. Niké. https://www.youtube.com/watch?v=HrI9PHEmgGs

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu