Zpět na články

Jaký bude týden od 4. 12. 2023 do 10. 12. 2023 podle kartářky

Výklad pro tento týden jsem připravila podle numerologických karet. Připravila kartářka Jana Fišerová.

Jaký bude týden od 4. 12. 2023  do 10. 12. 2023 podle kartářky

Berani

Činorodost, Plnění povinností, Schopnost navazovat vztahy

Jste nabiti tvůrčí energií, budete vykonávat cennou práci ku prospěchu všech. Radovat se budete z pozitivních reakcí. Do budoucna si nově uspořádejte vztahy v zaměstnání. Písemně zformulujte vše, co chcete změnit. Seberte odvahu a jednejte. Týmová práce vás dovede k rozšíření obzoru, ale i k novým poznatkům. Rovněž si uvědomíte, od kterých lidí byste se měli distancovat. Bouřka pročistí vzduch. Více investujte do reklamy. V lásce přicházejí idylické okamžiky, některé zrozence čeká zajímavá dovolená.

Býci

Stálost, Optimismus, Nutnost opakování

Nastal čas k uskutečnění svých nápadů a plánů. Důvěřujte si, vydali jste se po správné cestě. V zaměstnání dojde brzy ke změnám a k propouštění. Vás se ale nedotknou, spíše si platově polepšíte. Jedna výzva bude střídat druhou, porozumíte si s řadou vlivných lidí. Zbavte se strachu z neznámého a do budoucna nahlížejte optimisticky. Zbytečně v sobě hromadíte příliš mnoho emocí, nové síly načerpejte v přírodě nebo na dovolené. Čekají vás četná příjemná setkání, případně milostná dobrodružství.

Blíženci

Pocit sounáležitosti, Smysl pro rodinu, Rozlišovací schopnost

Doma klid, pohoda, rodinné štěstí. Mnohé páry prožijí chvíle vzájemného porozumění. Vaše příjmy odpovídají vykonané práci, nemáte si nač stěžovat. Budete hodně utrácet. Zkusit byste mohli i štěstí v loterii. Období je nakloněno uzavírání smluv. Všechno vychází, v zaměstnání slavíte úspěch za úspěchem. Projekty, v nichž jste se angažovali, se budou slibně rozvíjet. Pokud nejsou vaše znalosti a schopnosti dostačující, začněte se vzdělávat, zejména v cizojazyčné komunikaci.

Raci

Spiritualita, Citlivost, Obětavost

Jestli řešíte nějaké dilema, spoléhejte se hlavně na svůj vnitřní hlas, na svou intuici. A když se nějak rozhodnete, zbavíte se strachu. Vyvinete sílu, která vám pomůže změnit to, co je možné a nutné změnit. Postupně se vám po zdravotní i po materiální stránce začne dařit lépe. Bolavá záda svěřte do rukou odborníků. Čeká vás milé setkání s někým, kdo vám už částečně zmizel z paměti. Chvilkový návrat do minulosti vám nijak neublíží. Využijte slevové akce a plánujte nákup letní dovolené.

Lvi

Instinktivnost, Vyrovnanost, Samostatnost

Nenuťte se k ničemu, co sami nechcete. Pokud se neubráníte, tlak na vás by se mohl stupňovat. Máte dost síly k tomu, abyste učinili správná rozhodnutí. Váš miláček vás považuje za hvězdu, pozve vás na romantickou večeři nebo wellnes víkend. Pátky až do konce kalendářního roku budou pro vás náročné. Ohlásí se návštěvy i další přátelé, kteří se budou chtít s vámi sejít. Nezadaní se mohou těšit na spřízněnou duši, která už na vás přede dveřmi čeká. Zajiskří to, ani chvilku nezaváháte, zda do nového vztahu jít či nejít.

Panny

Sjednocení protikladů, Nerozhodnost, Schopnost komunikace

Rádi svůj volný čas trávíte sami. Občas se ale také setkáváte s přáteli a tato setkání vám přinášejí možnost rozvíjet své komunikační schopnosti. Rovněž v rámci skupiny dokážete moudře sjednotit nejprotichůdnější názory. Právě v těchto dnech jste opravdový diplomat. Začněte více experimentovat s barvami ve svém šatníku. U dětí se zaměřte na žlutou barvu, což je barva učení, případně na barvu zelenou, barvu růstu. Do konce roku se vyhýbejte barvě červené, koledovali byste si o potíže.

Váhy

Intuice, Sebekontrola, Síla prosadit se

Důvěřujte svým pocitům, jděte směrem, který vám ukážou. Ve všem, co děláte, potřebujete mít pořádek a řád, systém, který je vám oporou. Důležitý základ vám přináší ve všedním životě harmonii a stabilitu. Jste schopni organizovat a vést skupinu lidí, kteří myslí stejně jako vy a chtějí každou svou činností vykonávat dobro. Naskytne se vám možnost přivýdělku, začne být zájem o vaše služby. Zelená barva je barva peněz, vnáší štěstí do podnikání, přitahuje peníze a uzdravuje ty, kterým se horší zdraví.

Štíři

Pocit nedostatku, Ztráta cíle, Ochota riskovat

Zatím sice máte všechno, co ke spokojenému životu potřebujete, ale vnitřně cítíte, že se blíží horší časy. Zanalyzujte si svoji současnou situaci a ujasněte si věci, které až tolik nepotřebujete a kterých se budete muset vzdát. Překonejte se a vypořádejte se i s tím nepříjemným, s oblastí, kde je nutno začít více šetřit. Nová rozhodnutí učiňte co nejdříve, třeba již zítra. Připravte se na napětí v rodině. Na drahou a dalekou dovolenou zapomeňte, ale přece i v blízkém zahraničí najdete krásnou přírodu a luxusní hotely.

Střelci

Snaha o uplatnění, Velkorysost, Pozorovací talent

Popřemýšlejte, ve kterých oblastech byste nyní i v budoucnu mohli nalézt zajímavé uplatnění. Berte s nadhledem nedostatky okolí a soustřeďte se na to, co vás baví a co vám přináší radost. Projdete několika změnami nálad. I když sršíte geniálními nápady, některé z nich nedokážete správně a smysluplně využít. Občas se sami v sobě nevyznáte, možná proto jste tak nároční na své spolupracovníky. Navzdory velkému vynaloženému úsilí můžete narazit na materiální překážky, s nimiž nebude snadné bojovat.

Kozorozi

Takt, Disciplína, Smysl pro spravedlnost

S lidmi jednáte taktně, citlivě, diplomaticky, ohleduplně. Dobře víte, že to, co vyšlete, se k vám vrátí. Sklízíte, co jste zaseli. V brzké době budete muset investovat své našetřené peníze do svého zdraví. V citovém životě vás čeká úspěch. Partner nebo partnerka se ve vaší společnosti nikdy nebudou nudit. V posuzování pracovních záležitostí si nebudete zcela jisti, budete se muset obrátit na odborníka v dané oblasti. Zřejmě budete muset převzít na nějakou dobu pracovní povinnosti nemocného kolegy.

Vodnáři

Týmový duch, Důvěra, Ostrovtip

Vytvoříte si kontakty, které vám pomohou získat vedoucí postavení v týmu. Podporujte a motivujte druhé, aby uplatnili své schopnosti. Když to dokážete, získáte uznání i úspěch. A svému kolu života dodáte silný impulz ve směru ŠTĚSTÍ. Komunikujte s lidmi upřímně, spolehněte se i na svůj zdravý selský rozum, když máte dojem, že intuice si právě vzala dovolenou a odpočívá. Pracujte poctivě, nepolevujte, všímají si vás vaši nadřízení a domnívají se, že nastal čas pro vaše povýšení.

Ryby

Síla vůle, Ochota pomoci, Nová orientace

V tomto období máte výbornou příležitost zbavit se pocitů osamělosti. Starosti z odmítnutí rozhodně nejsou na programu dne, ani týdne, či týdnů. Slibte si, že každý den si splníte jedno osobní přání. V oblasti kontaktů a komunikace budete zaplavováni šťastnými okamžiky. Nenechejte si ujít žádnou příležitost a setkávejte se s novými lidmi. Milostná dobrodružství budou korunována úspěchy. V zaměstnání méně pracujte a více odpočívejte, nepracujte na více projektech najednou, zbytečně byste žili ve stresu.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu