Zpět na články

Dnešní horoskop - 4.12.2023 / Denní karta - Autorita, stabilita, otcovské rady

Pondělní předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení. Denní karta je pod energií autority, stability řádu. Nenechávejte za sebou resty a rozdělanou práci.

Dnešní horoskop -  4.12.2023 / Denní karta - Autorita, stabilita, otcovské rady

„Syn je moudrý tam, kde je otcovské ukázňování, ale posměvač je ten, kdo neslyšel přísné napomenutí.“ Šalamoun

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Opusťte staré cesty a vydejte se novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel. Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí, prohlídky nových bytů, cesta na pohovor. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Býk

Nabízí se vám prožití krásných chvil plných humoru, radosti, bezstarostný den. Prožijte ho na pohodu, starosti nechte za hlavou. V práci vám půjde vše lehce od ruky, měl by vás obklopovat pohodový kolektiv. Zeptejte se sami sebe, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Blíženci

Využijte svých dosavadních zkušenosti a poučte se z vlastních chyb. Především logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Setkání se ženou středního věku může být pro vás přínosné, pokud zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Rak

Baše soustředění a schopnost udržet pozornost pro jednu věc bude obtížnější. Častěji se ocitnete v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Ujasněte si, čeho chcete na pracovišti dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které volí vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj.Uděláte změnu a přestanete být v neutrální pozici?Váš problém tkví v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Pokud to jinak nejde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Lev

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak se nabízí možnost setkání s mladým člověkem, který je plný ideálů. Možná to bude on, kdo vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. Nenechte se paralyzovat strachem a obav z vašich pocitů.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Panna

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Váhy

Den vhodný si zajít na kosmetiku, masáž. Obnovte si šatník, dbejte na svůj zevnějšek. Máte-li nějaké umělecké vlohy, dejte je světu na odiv. V tento pro vás pozitivní den je mnoho aspektů, které vám ho pomohou prožít v Lásce a to třeba, že potkáte kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Nastane čas usmíření a urovnání dlouho trvajících sporů. Na pracovišti by měla vládnout harmonie, porozumění, spolupráce. 

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Štír

Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být naladěn na své pocity a emoce, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztazích projevte porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Střelec

Odhoďte své beznadějné naděje a iluze v partnerských vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného. Prožijte tento den na pohodu. Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Po čase ucítíte úlevu. Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem. Nebojte se říkat ne. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Kozoroh

Vaše komunikace bude přímá a otevřená,bru vytáček. Půjdete rovnou k věci. Zvažte, zda je čas na vynášení kritických soudů. Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city. V tento den byste jistě nechtěli působit jako přísná matka, lpící na pravidlech, která opomíná opravdové prožívání citů a přirozenosti. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci. Můžete se jí i svěřit a obdržet rozumnou radu. V oblasti zdraví doplňte vitamín C, třeba kyselým zelím, dopřejte svým plicím zpěv a smích.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Vodnář

Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Svět s růžovými brýlemi je iluze.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Ryby

Možná si budete hrát na dobrodruha s horkou hlavou, šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Nastavte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku. Nenechte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Ten, kdo váhal si říct o zvýšení platu, využijte k tomu právě tento den, avšak je potřeba si toto dopředu strategicky promyslet a naplánovat.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Karta dne k poslechu - Otcovské rady. https://www.youtube.com/watch?v=XAfavzmqWgk&t=6s

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu