Zpět na články

Dnešní horoskop 5.12.2023 / denní karta - vyčkávání na sklízení plodů

Úterní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta ohlašuje dobu zrání. Nestahujte kalhoty, když brod je ještě daleko. Ať je vám výklad ku prospěchu. Hezký prosněžený den.

Dnešní horoskop  5.12.2023 / denní karta - vyčkávání na sklízení  plodů

„Odpočinek je koření práce.“ Plútarchos

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Je tady čas růstu, u umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny.Potěší vás, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás odvede z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Ve chvílích volna je vhodné cucat lékořici, jít si zatančit nebo skočit na trampolínu.

Býk

Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. Všímejte si vnuknutí a věřte, že změny, které uděláte díky vnitřnímu vedení povedou k vyššímu dobru. Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. I sen k vám může promlouvat řečí iracionálna, a to tak, že bude varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. 

Blíženci

V partnerském vztahu můžete zaznamenat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stanou dobří partneři. Negativita a úzkost musí dnes z cesty. Týká se to vašeho nitra a také dynamiky ve vztahu s partnerem. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu a k osvobozenému partnerství.

Rak

Mohou se objevit nevšední nabídky, jako třeba nové bydlení, nová pracovní nabídka nebo potkáte vysněného partnera. Některé ženy mohou počít vytouženého potomka. Nezadaní mají možnost osudového setkání a citového vzplanutí. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Dávejte Lásku, pak se vám bude vracet, ale tam, kde byste dávali více a zpozorovali, že je vkládána, kde o ní není zájem, pak to chce nastolit harmonii. V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechna kouzla. Zkusíte čarovat srdcem?

Lev

Heslo vašeho dne : S poctivostí nejdál dojdeš. Podvádět se nevyplatí. 👍 Tento den je o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Dodržujte pravidla silniční dopravy. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem. Překážky, které se před vámi objeví se dají lépe zdolat procítěním moci přítomného okamžiku. To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je ovlivňovat vás, zkuste si vzpomenout na něco hezkého. 

Panna

Každý z vás má uvnitř sebe schopnost nalézt inspiraci, získávat dovednosti a zkušenosti a v neposlední řadě i osvojovat si své vědomosti. Spojením všech těchto tří aspektů je zdárný předpoklad pro vytvoření svého nejlepšího díla. Jestliže pracujete na projektu, máte vizi, pak v sobě nebo se svými spolupracovníky dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni zúčastnění pyšní. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte vpřed, cíl už se rýsuje. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. Ve vztahu je vhodná společná meditace a upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží. 

Váhy

Postavte se výzvě dne čelem. Může se dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. Může se k vám ohlásit zrovna ne příjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení.

Štír

Kde se nemůžete rozhodnout a narážíte na nejistotu? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit a ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Je potřeba usměrnit své myšlenky, aby nebloudily. City půjdou stranou a vy se budete muset rozhodnout, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti, možná ve vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte na jiný den.

Střelec

Nemáte pocit, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to, co je potřeba začít řešit? Své emoce jste zabalili do roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Možná zažijete, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Rozhodně nestrkejte hlavu do písku jako pštros. 

Kozoroh

Vaše hlava se dnes dnes nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Ve vztahu je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací a vaše důvěra byla zneužívána. Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí, to, co žárlí, není Láska. Je to vlastnost, která je zaměřena na přivlastňování. Tyto vlastnosti vám dávají možnost k zamyšlení, jak velký sklon máte vzdalovat se sami k sobě skrze druhého. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Kdosi třetí vstoupil mezi vás.

Vodnář

Pokud jste se v minulých dnech nemohli rozhodnout a přemýšlíte, jak dál, tak věřte, že pod dnešní kartou Hvězdy máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Budete chápat druhé a porozumíte i sobě. Je však potřeba se neobklopovat toxickými lidmi. Co je vhodné pro tento den? Začít s rekonvalescencí, nastavit lehčí stravování, navštívit lázně nebo saunu. Je to příznivá doba k uzdravení těla i duše. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí se sociálním zaměřením. 

Ryby

Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už při vydělávání peněz nebo docházení s partnerem do skupiny duchovního růstu.

Karta dne k poslechu - Čas zrání. Nestahujte kalhoty, když brod je ještě daleko. https://www.youtube.com/shorts/yN1_eWNQoiw

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu