Zpět na články

Jaký bude týden od 21. 3. 2022 do 27. 3. 2022 podle kartářky

Začátek jara si budete vychutnávat, ovšem díky vysokému pracovnímu vytížení opět zabřednete do profesního stereotypu a budete mít dojem, že byste potřebovali aspoň 14 dní nikoho nevidět a jenom

Jaký bude týden od 21. 3. 2022 do 27. 3. 2022 podle kartářky

Berani:

začátek jara si budete vychutnávat, ovšem díky vysokému pracovnímu vytížení opět zabřednete do profesního stereotypu a budete mít dojem, že byste potřebovali aspoň 14 dní nikoho nevidět a jenom a jenom odpočívat. Kamenem vašich splněných nadějí bude jaspis. Důležité záležitosti řešte v úterý, prosadíte v klidu svůj názor na věc. Pokud potřebujete odstranit z domu nebo bytu negativní energii, použijte jako vykuřovadlo pepř a tabák. Pokud chcete, aby někdo podlehl vašim svodům, dejte si koupel s několika kapkami oleje nebo troškou soli. Pouze se osušte a postavte se před zrcadlo. Vezměte do ruky rtěnku, na zrcadlo namalujte ústa a představujte si po dobu několika vteřin, že vás líbá milovaná osoba. Nezapomínejte při oblékání na sexy spodní prádlo.

Býci:

jste rádi na světě, radujete se z probouzející se přírody, sluníčka, tepla. Daří se vám ve všem, nač sáhnete. Složitější úkoly řešte v pátek, budete mít jasnou mysl i výborné komunikační schopnosti. Jako vykuřovadlo by byl vhodný sporýš lékařský. Mráčky na čele vám způsobí partner, který se umí i bez vás výborně pobavit. Někdy totiž zapomene sledovat čas i hotovost v peněžence. špatnou náladu zkuste odehnat zpěvem. V žádné písni se neskrývá zlo. Veselá píseň ve správný okamžik je nejjednodušší způsob, jak se zbavit chmur a opět se začít usmívat.

Blíženci:

hádky mezi partnery, každý z vás má o životě jinou představu, nemůžete se domluvit. V mimomanželských vztazích si dávejte pozor na aktivity protějšku. Obezřetnost je na místě hlavně tehdy, pokud se nechcete rozvádět nebo výrazně v osobním životě něco měnit. Pokud na vás bude někdo útočit prostřednictvím černé magie, poznáte to takto: budete mít pocit, že nad vámi někdo stojí, začnou se vám ježit chlupy na těle, vše bude provázeno pocitem chladu a bolestí zad. Ochrání vás očistná koupel a po ní si kolem břicha nebo kolem levého zápěstí omotejte zauzlovanou modro bílou šňůru.

Raci:

nehledejte stále chyby v sobě, nemyslete na to, co jste udělali špatně, ale spíše se soustřeďte na věci, které se vám podařily. Nestyďte se pochlubit před ostatními svými znalostmi a vědomostmi. A pamatujte si, že někdy příležitosti přicházejí v podobě problémů. Toužit po samotě budete v tomto týdnu ve zvýšené míře. Potřebujete být neviditelní, a toho dosáhnete následujícím kouzlem: zatněte obě pěsti, prsty se ukrývají v dlaních, palce jsou vztyčeny a navzájem se dotýkají. Pěsti přiložte palci vzhůru k oblasti žaludku, klidně dýchejte a modlete se za výsledek svých plánů. V zaměstnání budete podepisovat novou pracovní smlouvu, ruku v ruce s ní jde i vyšší výdělek.

Lvi:

máte tendenci ochraňovat slabé, ovšem přitom občas zapomínáte na sebe. Neděle je pro vás dnem štěstí, spokojenosti a radosti. Váš tvůrčí duch dostane křídla a najednou budete chtít plánovat, organizovat, přestavovat. Vhodným vykuřovadlem je pro tento týden santalové dřevo. Máte-li pocit křivdy, nejlepší léčbou je čin, aktivita, touha posunout se třeba i vzdělanostně dál. Podnikatelé by ke svým zákazníkům měli přistupovat s úsměvem, provozovnu situovat do lepší čtvrti, provozovna by měla působit nápaditě, je třeba myslet i na děti. Vaším nejméně vhodným partnerem je Panna, rozčilovala vy vás její skromnost a samotářství. Protějšek hledejte raději mezi Berany, Střelci a Blíženci.

Panny:

vaším klíčem k úspěchu je práce. Sklízíte to, co jste v životě zaseli. Stýkáte se rádi s lidmi, kteří jsou podobného ražení jako vy. Více než kdy jindy se budete vyhýbat arogantním a vulgárním osobám. Zaměříte se na hledání nových možností přivýdělku. Pokud vás nic kloudného nenapadá, zkuste následující kouzlo. Na malý papírek napište své přání, papírek nalepte na rám nebo obrazovku monitoru a zapněte počítač. Papírek ponechejte na místě asi deset minut, pak ho odstraňte. Tento postup opakujte každý den po dobu jednoho týdne. Kouzlo by mělo zafungovat do sedmi týdnů. Ctěte své závazky a choďte všude včas.

Váhy:

pokud je cítíte unaveně, máte dojem, že jste přetíženi a potřebujete si odpočinout, věnujte čas prohlížení obrázků krajiny nebo fotek, na nichž jste se svými blízkými. Příjemné pocity na sebe nenechají dlouho čekat. Současný vztah by měl zpevnit červený korál. Nevěsta, která se vdává v bílých šatech, by měla mít na sobě něco červeného, protože červená barva odjakživa přináší štěstí a od nevěsty odvrací zlo. Budete mít hodně příležitostí k tomu, abyste prokázali diplomaticky vyřešit zapeklité situace v oblasti lidských vztahů. V zaměstnání vám budou nabídnuty přesčasové hodiny, příležitosti se neopakují, není nad čím rozmýšlet.

štíři:

nezapomeňte si koupit tvaroh, vytáhne vám z těla vše špatné, co se tam za delší dobu nahromadilo. Oteklá a zánětlivá místa potřete tvarohem, přiložte gázu a ovažte šátkem nebo obvazem. Proceduru můžete kombinovat s obklady z kyselého zelí. Pozor si během týdne dávejte na časté změny nálad. Budete mít stále obavy z věcí, které stejně nezměníte. Věnujte se rodině, zahradě, svým zálibám. Bude se vám dařit v kutilství, v práci se dřevem a ve výtvarném umění. Partnera nebo partnerku hledejte mezi Raky, Pannami, Kozorohy a Rybami. Lidem, kteří v březnu dosáhnou 43 let, se podaří získat finanční stabilitu a v budoucnu budou moci více odpočívat, než pracovat.

Střelci:

vaším ochranným kamenem je v měsíci březnu jaspis. Nezáleží na tom, v jakých barevných odstínech se vyskytuje, zda má proužky nebo skvrny. Každopádně působí podpůrně na všechny profese, považuje se za kámen splněných nadějí. Dnem, kdy budete bez překážek jednat s úřady, je čtvrtek, z vykuřovadel byste měli použít muškátový oříšek nebo šafrán. Síla Jupiteru je nejintenzivnější v těchto hodinách: 1, 8, 15, 22. Pokud musíte v zaměstnání dlouho stát, může vás překvapit bolest v kříži, skřípnutý nerv nebo vyhřezlá ploténka. Zamyslete se nad tím, zda jste někomu neublížili, a pokud ano, snažte se o nápravu, někdy pomůže i upřímná omluva.

Kozorozi:

pozor, pozor - pokud máte milostné pletky, je třeba, abyste důsledně oddělovali manželský a milenecký život. A rozhodně vás nesmí ani napadnout, abyste svou ženu zneuctili tím, že byste ji a svou milenku vzali do stejné restaurace. Pokud máte co skrývat, vždycky to dělejte veřejně. Pak nikoho nenapadne, že děláte něco špatného. Postupně vás dohánějí resty a nesplněné úkoly. Chcete okolí dokázat, že jste zodpovědní, soběstační, ovšem přemíra úkolů se může negativně odrazit na vašem zdravotním stavu. Nebojte se požádat o pomoc, vaše profesní prestiž se tím nijak nesníží. Ve společnosti jste pro svoji atraktivitu nepřehlédnutelní. Silným číslem pro vás je v měsíci březnu číslo 37. Energie tohoto čísla vám dává sílu k tomu, abyste překonali překážky a dosáhli splnění osobních cílů.

Vodnáři:

máte plno zájmů a společenských aktivit, takže jste nesoustředění a roztěkaní. Pozor si v březnu dávejte na číslo 23. Energie tohoto čísla může někomu přinést dobro, jinému zlo. Vše, úspěch i neúspěch, je ale časově omezeno jen na březen. Záleží hodně na tom, jak se chováte k jiným lidem, jaké plody své práce sklízíte. A i když škodlivé vlivy za pár dní postupně ustoupí, stopy ve vaší duši zůstanou. V zaměstnání se vyhýbejte skupinkám, které neustále někoho kritizují a pomlouvají. Zvláště ošidná je kritika nadřízených. Myslet si můžete, co chcete, ale hlasitě se neprojevujte. Při pobytu v přírodě sledujte, zda vás neštípl nějaký hmyz. Pokud ano, postižené místo potřete cibulí nebo česnekem.

Ryby:

prohlédněte si své ruce a soustřeďte pozornost na palec. Pokud máte z něčeho strach, palce si nejprve promasírujte a pak je sevřete v pěst. Opakujte si desetkrát větu - vy a já, to jsme tři. Uleví se vám, protože palce, to jsou vaši pomocníci. A ve třech se už dá zvládnout ledacos. Máte před sebou týden společenských a kulturních aktivit, doma se příliš zdržovat nebudete. Rozhodně ale neodkládejte návštěvu zubaře. Pokud máte děti, měli byste být na ně přísnější, vyžadovat po nich disciplinovanost, zlepšení známek. Mezery ve výuce bude nutno odstranit zajištěním individuálního doučování. Na místě je obezřetnost ve výběru lektora.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu