Zpět na články

Dnešní horoskop 8.12. - Karta dne - Eso pentaklů, zisk a nabídky

Páteční předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu pro zájemce o okultní vědy. Využijte příznivou energii denní karty, jež Eso pentaklů přináší. Možnost nevšedních zisků a investic nebo vnitřního bohatství. Záleží na tom, co je vašemu ♥ bližší. Více info v denní kartě k poslechu pod článkem.

Dnešní horoskop 8.12. - Karta dne - Eso pentaklů, zisk a nabídky

„Ber, co nejdřív jen můžeš, vždyť zřídka ke zisku přijdeš.“ Marcus Valerius Martialis

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Držte otěže svého života pevně ve svých rukách. Využijte svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Dnes se můžete vydat na cestu, naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Býk

Projevte svou píli a odhodlání a nebojte se ukázat okolí ve vašem pravém já. Duch se propojí s hmotou. Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes započnete, bude mít úspěch v následujících dnech, proto zkuste využít praktické dovednosti a nabyté znalosti, protože se otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Projevte své praktické talenty a nastavte si nové cíle. Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům. Přeměňte své myšlenky v činy a ty se poté snadněji uskuteční. 

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Blíženci

Den můžete být takový, že dojdete ke k zjištění, že jste se před pár dny uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. Tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy minulosti, neshody v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Počáteční šok a odpor může odeznít čím dříve přijmete skutečnost, že jsou prostě věci, nad kterými už nemáte vliv a vy budete moci s klidem v srdci říct, že jste pocítili náhlou úlevu. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Rak

Den plný výzev. Možná si budete hrát na dobrodruha s horkou hlavou, šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem. Oplýváte nadšením a radostí ze života. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, taktéž pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružství. Nebuďte však ten, kdo svou energií rozhoupá jachtu na klidném moři. Nenechte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých, do dramatických situací.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Lev

Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Co vás zraňuje, kde se cítíte oslabení a nevěříte si, máte v sobě chaos? Je dobré zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity. Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Jen vy sami jste strůjci svých myšlenek a očekávání. Odstraňte obavy, nedávejte tak šanci zlodějům, kteří by vás chtěli o něco cenného připravit. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Panna

Je tady čas k uspořádání něčeho ve vašem životě. Možná se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu. Nejedná se tudíž o opravdový nezdar, nýbrž o prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Váhy

Může nastat pocit, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a tím se rozhodnete udělat předčasný konec. Tato změna může být dobrovolná nebo nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Oblast partnerského vztahu byla vystavena na iluzích, která teď ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domeček z karet. Bylo dosaženo nejnižšího bodu, kterým můžete projít. K tomu je třeba sebrat odvahu, riskovat, být poctiví a nebát se své zranitelnosti. Je to stav projekce. Řekněte ano svému životu, ano svému strachu, ano své Lásce. Nedělejte ukvapené rozhodnutí a neházejte šanci přes palubu. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Štír

Dnešní den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. Může vám přinést pár druhých šancí, k tomu je však potřeba být trpělivým a naslouchat, nechat se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít vysvobození nebo řešení. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den tyto skutečnosti může vyřešit za vás. Je však třeba nepřistoupit na žádné polovičatosti. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

Využijte komunikačních přednosti, které jsou vám vlastní, pokud budete chtít někomu poradit, buďte, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Využijte svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním. Postavte se čelem k výzvám. Jste si vědomi síly vašich myšlenek. Ta je nepřemožitelná. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen ve vztazích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Kozoroh

Jste si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě? Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, než-li plánování a všechny ty řeči okolo toho. Úspěch čeká na ty, jež budou o krok napřed před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám uvěří. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Vodnář

Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky používají druzí a stejně by to někdo udělal, neberte za vlastní přesvědčení. Budou prověřovány závisloti, karmická spojení, materiální a sexuální závislost. Čert nikdy nespí a to byste neměli ani vy, proto buďte bdělí a nedejte šanci zlu a závisti proniknout do vaší blízkosti, nenápadně by si vás omotalo okolo prstu. Nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým budete uzavírat dohody. Buďte obezřetní u podepisování smluv, u dodatků s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Ryby

Buďte více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Abyste ho správně využili a pochopili, je dobré ho propojit se svým duševním propojením.Tělesnost a duševnost. Něžné vztahy potřebují koření života, naopak tam, kde vládne sexualita je zapotřebí naslouchat i srdci. Máte na to se odprostit od pocitů viny a překonat staré představy o morálce.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Karta dne k poslechu - Eso - finance a zisk Dnešní horoskop - pátek. Velké bohatství. Vnitřní a vnější, nevšední nabídky. Úspěch je na dosah.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky, neváhejte se ozvat pro individuální výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu