Zpět na články

Dnešní horoskop na 10. 12. 2023 /denní karta - Nabídka k Lásce. Pochvala.

Nedělní předpověď z Tarotových karet. Necháte se inspirovat mystikou? Denní karta nabádá k bdělosti, z kamarádského setkání může vzniknout Láskyplný vztah. Někteří se mohou dočkat pochvaly, jak v zaměstnání, tak ve vztahu. Den nakloněn péči o sebe sama. 🛁 👗

Dnešní horoskop na 10. 12. 2023 /denní karta - Nabídka k Lásce. Pochvala.

„Ti, jimž vládne Erós čisté lásky, mají oko laskavější, hlas líbeznější a jejich pohyby jsou umírněné a plné ušlechtilého klidu.“ Xenofón

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Máte skvělé důvody vsadit na vítězství, protože tento den je váš úspěšný den. Svým úspěchem jste vzbudili zájem okolí. Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobním vztahu je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Býk

Dnes byste měli pocítit naplnění, šťastného domova, rodinné štěstí, a to nejen v oblasti vztahů, ale i ve finančních oblastech, týkající se rodiny, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku. Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete a tím i povede k tomu, abyste obměnili své zažité konvence a začali vytvářet nové hodnoty a nežili jen z tradic. Co vás čeká je šance pocítit vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba zrovna sousedských. Nebo  můžete uspořádat zásnuby a spojit tak dvě rodiny dohromady a znásobit své jmění nebo se vám naskytne příležitost ke koupi domu. Vše může směřovat k zabezpečení rodinného krbu.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Blíženci

Nemusíte čekat na nadcházející narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili radovánek. Přesně takový den je tady, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera. Dejte si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Rak

Bylo by rozumné posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už pláčete nad minulostí, která nejde vrátit. Nepřipomíná vám to situaci, kdy slzíte nad rozlitým mlékem? Má to i pozitivní stránku a tou je fakt, že nezdar můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztahu. Přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu, otevřeně vyslovujte svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Lev

Někteří z vás mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Panna

Myslíte si, že máte jasno, co dnes chcete, zda poslechnout rozum nebo dát na hlas srdce? Možná se budete muset postavit tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. A nebo budete postaveni před volbu rozhodnout se, komu tedy naslouchat, řeči těla nebo našeptávání intuice? Věřte, že ještě není ten správný okamžik volby. Proto je moudré vyčkat, kdy do situace nerozhodnosti vstoupí nový faktor a zavane nový vítr.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Váhy

Není to pro vás již únavné a typické pro vaše znamení, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Kde sloužíte dvěma pánům, snažíte se mít výhody z dvou situací? Není možné dělat dvě činnosti současně s úspěchem. Dlouho jste váhali, ano nebo ne? Dnes udělejte jasný krok. Někdy i krok do neznáma je mnohem lepší, než neustále zvažování. Alespoň nabydete dojmu, že jste pro to něco udělali.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Štír

To, co se vám dnes zrodí v hlavě jako záměr, může být časem nalezení hluboko ukrytého pokladu. Na svém partnerovi byste dnes neměli chtít nic měnit, ani kritizovat. Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičaté jednání. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, je velká pravděpodobnost k návratu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

Možná neujdete pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Pokud dokážete přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu, můžete se poučit a příště se nezaplétat do hašteření. Tyto praktiky vás zbytečně připravují o vaši energii. Berte to s nadhledem. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Přijde situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Kozoroh

U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Buďte otevřeni příležitosti, že vzniknou nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho, co může mít dlouhodobou perspektivu. Ve chvílích volna je vhodné cucat lékořici, jít si zatančit.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Vodnář

Proměňte vaše vize a sny do reality a to třeba jen tím, že jim zcela uvěříte a dáte do nich svou vůli a odhodlání. Nepropásněte den, který je těmto vizím nakloněn a tím je ten dnešní. Našli jste v sobě klid a mezi vašimi potřebami a touhami se nastolila harmonie a tím máte rovnováhu mezi duševní a citovou stránkou vaší osobnosti. Protipóly se navzájem propojují. Dejte na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí. Z něho můžete těžit ještě i nastávající dny s uvědoměním, že zlatá střední cesta je základ pro dosažení cílů.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Ryby

V tento den můžete potkat svého duchovního průvodce, rádce, osobu kladných vlastností, která vám může ukázat nové směry, obzory, duchovní a morální zákony. I vy buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Pro ty, kteří uvažují o manželství je dnešní den nakloněn tomuto rozhodnutí. Uctívejte tradice a vše, co je spojené s vírou, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Karta dne k poslechu - Páže pohárů https://www.youtube.com/watch?v=fevjQyfnjs8

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu