Zpět na články

Jaký bude týden od 11. 12. 2023 do 17. 12. 2023 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle Runových karet. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit mailem nebo telefonem.

Jaký bude týden od 11. 12. 2023  do 17. 12. 2023 podle kartářky

Výklad pro tento týden jsem připravila podle Runových karet.

Pro všechna znamení: máte-li doma krb, važte si ho, je to vynikající místo pro provádění očistných a osvobozujících rituálů. Kdykoliv, v době mezi úplňkem a novem, zapalte v krbu oheň. Na kus papíru si napište nebo nakreslete, jaký máte problém, čeho se chcete zbavit. S papírem se postavte před krb a myslete na to, co vám přidělává starosti, co vás trápí a co už ve své životě mít nechcete. Chvilku sledujte plamen ohně a pak papír, symbol problému, v krbu spalte. Představujte si, že váš život nyní prochází proměnou. Zbavili jste se negativní energie, tak tančete, zpívejte, vypijte svařené víno, grog, nebo čaj s citronem.

Berani

Cen /Kaunaz - Pochodeň

Jedná se runu změny ve vašem životě. Záležitosti, které stagnovaly, se dají do pohybu. Zázračně odvrátíte nežádoucí vlivy, negativní energii, ale i stresující myšlenky. Čirou náhodou odhalíte skrytou faleš druhých. Vytažená karta je talismanem pro studenty i poslem tolik potřebného štěstí pro ostatní zrozence. Nakreslete si tuto runu, noste ji s sebou v peněžence, v kapse. Zažehnáte potíže, zlepší se váš zdravotní stav, budete potkávat ty správné lidi. Do vázy si dejte větve borovice, budou vás chránit před pomluvami a zlem.

Býci

Odal /Othila - Domov

Je to runa majetku, dědictví, pozemků, všeho, co dostáváte od předchozích generací. Jste spokojeni se současnou situací, jakékoliv změny odmítáte. Někteří chamtivější zrozenci zjistí, že jejich očekávání ohledně nějakého dědictví nebude naplněno. Ve správně fungující rodině se pouto mezi dětmi, rodiči a prarodiči ještě více upevní. Prakticky založení jedinci zužitkují své řemeslné znalosti a dovednosti. Vaše služby bude vyžadovat stále více sousedů a známých. Pokud můžete, nic neprodávejte.

Blíženci

Peorth /Pertho –Los

Záhadná runa, při níž rozhoduje spíše náhoda než dovednost. Máte velké množství aktivit, podle vytažené karty budete mít všem, do čeho pustíte, štěstí. Pokud něco tajíte, vaše tajemství bude prozrazeno. Připravte se na větší přísun peněz, získáte i hmotný předmět, po němž jste delší dobu toužili. Peníze nepůjčujte ani nejbližším přátelům. Věnujte větší pozornost svým snům i nezvyklým náhodám nebo znamením.

Raci

Sol /Sowulo – Slunce

Karta sděluje, že vaše tajná přání se brzy uskuteční. Omezení a překážky budou odstraněny, vaše úsilí bude dovršeno úspěchem. Časové rozmezí je dva dny, dva týdny, dva měsíce nebo půl roku. Runa podporuje též vaše sebevědomí, reprezentuje sílu, energii, tvořivost. Vypovídá rovněž o vašem dobrém zdravotním stavu, nabízí vyhlídku na uzdravení. Slibuje oprávněnou hrdost na to, čeho jste dosáhli.

Lvi

Lagus /Laguz – Jezero

Patříte k těm, kteří vnášejí do života obyčejných lidí mír a poklid. Jste otevřeni novým věcem, flexibilní, rychle se učíte. Pozor na to, co říkáte, od některého spolupracovníka může hrozit podraz. Hlavně se nenechávejte vtáhnout do hádky. Neřešte problémy, které se vás netýkají. Není důvod mrhat energií na spory nebo prosby, protože by se vše mohlo obrátit proti vám. Zaměřte se na veselejší stránku života, účastněte se společenských událostí, výstav, vánočních koncertů, trhů apod.

Panny

Éoh /Eihwaz – Tis

Tis je věčně zelený strom, je obdařen nadpřirozenou mocí, reprezentuje zděděné odkazy a tajemství, které jsou předávány z generace na generaci. Karta vás povzbuzuje k vytrvalosti a k silné vůli. K někomu se může vrátit starý přítel nebo milenec, případně potkáte někoho, koho jste delší dobu neviděli. V oblasti podnikání očekávejte změnu k lepšímu. Známé osobnosti by měly na veřejnosti nosit tmavé brýle a čepici, budou se setkávat s nepříjemným zájmem veřejnosti, hrozí i slovní útoky.

Váhy

Jera /Jera – Rok

Jedná se o runu, která vám věští dobrý rok. Ovšem současně platí, co zasejete, to také sklidíte. Zachovávejte odkaz a dědictví svých předků. Pokud jste tvrdě a poctivě pracovali, máte před sebou dobré časy a změny k lepšímu. Povýšení v zaměstnání, odpovídající plat, dovolená. Máte-li dojem, že jste v minulosti někomu ublížili, omluvte se. Při hledání protějšku vezměte na vědomí, že atraktivní vzhled může skrývat neatraktivní povahu. Životní tempo se zrychlí, nuda se stane minulostí.

Štíři

Dag /Dagaz - Den, Rozbřesk

Připravte se nové kapitoly vašeho života. Mnoho věcí uvidíte v jiném světle, z jiného úhlu, prozřete. Změní se vaše názory, jinýma očima budete pozorovat lidi, kteří byli pro vás vzorem. Abyste zahnali deprese a chmury, budete muset začít jednat, abyste si zajistili finance. Nesmíte se nechat ovládat úzkostí. Trochu problém vidím při jednání s autoritami. Pokud si pohráváte  s myšlenkou zahájení nějakého nového programu, karta vám dává velké povzbuzení.  Zapojte zručnost a nadání, budete o pár kroků napřed před rivaly.

Střelci

Feoh /Fehu – Dobytek

Dobytek se kdysi považoval za cenný majetek, vypovídal o bohatství člověka a jeho schopnosti postarat se o sebe a o rodinu. Karta se vás ptá, jestli věnujete dostatek času lidem, kterých si vážíte, nebo se pouze soustředíte na hromadění majetku. Uvážlivost je na místě ve finančních záležitostech. Ovšem majetek a zisk mohou být za určitých podmínek ztraceny, proto byste měli více pozornosti věnovat lidem, kteří vás mají rádi. Upevňujte slovy i drobnými dárky partnerský vztah. Čekejte postup v kariéře.

Kozorozi

Gyfu /Gebo – Dar

Gyfu je dar na všech úrovních, nejen pro dárce, ale i o příjemce. Reprezentuje dar lásky dávané i přijímané. Vzájemně sdílené city jsou potěšením pro obě strany. Darem je ale i nadání, tvořivost, talent, zlepšení zdravotního stavu, těhotenství, úspěch v podnikání apod. Dary štěstí k sobě přitahujete svým životním stylem, svým chováním k okolí.  Úspěch se vždy dostaví, když budete čestní, pravdomluvní a přímí. Zapomeňte na přehnané sebevědomí, sebechválu, aroganci, vulgaritu, hašteření.

Vodnáři

Úr /Uruz – Býk

Runa původně označovala divokého býka, jeho zabití se u mladých mužů považovalo za zkoušku síly. Budete muset řešit situace, v nichž prokážete schopnost odpovědnosti za své konání. Musíte zvládnout agresivitu, vlastní i cizí. Bude třeba jednat obezřetně a hlavně poznat, kdy máte ustoupit a kdy zaútočit. Zhotovte si obrázek této runy a noste ho jako amulet, dodá vám odvahu a šarm. Jedná se i o léčivou runu, amulet pomáhá odvrátit horečku, různé neduhy, zvýšit mužskou potenci.

Ryby

Wyn /Wunjo - Radost

Jedná se o velmi příznivou runu, protože znamená štěstí, lásku, spokojenost s osudem. Máte před sebou harmonické, radostné a blahobytné období, které bude trvat do konce ledna příštího roku. V každé činnosti vás čeká absolutní úspěch. Těšte se na společenské akce, rodinné oslavy, začněte plánovat dovolenou. Nezadaní po delším hledání konečně najdou někoho, s kým si už při prvním setkání porozumí a brzy začnou budovat rodinné hnízdo. Pozornost věnujte stravování.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu