Zpět na články

Dnešní horoskop - 12.12. / Denní karta - Poustevník, samota jako lék.

Úterní horoskop pro všechna znamení. Karta dne je pod energií samoty, která se dá využít k učení, meditacím. To vše čas zúročí.

Dnešní  horoskop - 12.12. / Denní karta  - Poustevník, samota jako lék.

„Proč každý utíká před samotou? Protože samota nutí k přemýšlení. A čím víc člověk myslí, tím je inteligentnější, a tedy smutnější.“ — Frédéric Beigbeder

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Zkuste se sami sebe zeptat, co vás v minulých dnech odradilo, zklamalo a vy jste si vystavili pomyslnou zeď jako ochranu před okolím? Vaše neochota riskovat nějaký vztah? Cítíte omezení, nemáte svobodu pohybu? Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si dovolili zakazovat a odstraňte rušivé faktory. Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a vše odevzdat vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Býk

Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. Tomu se říká šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Možná přijde poštou nebo jako nečeká návštěva, třeba na vás čeká na pracovišti, kde  můžete uzavřít úspěšný obchod, posunout se na vyšší místo nebo úspěšně složit zkoušku. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Blíženci

Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto uvědomění navodí pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám přinese možnost se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové obzory.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Rak

Využijte dnešní den pro sdružování se s přáteli a s těmi, kteří vás umí rozveselit. Tento den je však o umění nastavení správné míry, protože je zde blízká hranice k přehánění a požitkářství. Nastavte si tu správnou míru u všeho, do čeho se pustíte. Jeden zákusek obšťastní vaše chuťové buňky, ale více už nemusí prospívat vaší slinivce. To platí i ve vztahu, užijte si náklonnost, ale nepřežeňte to k poživačnosti. V práci by vám dnes mělo jít vše od ruky a přinést radost, ale i tady to nepřehánějte s družností.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Lev

Dnes přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Obhajujte a stůjte si za svou pravdou. Pokud máte v plánu začít s tréninkem, je vhodné začít s malými sériemi a postupně přidávat zátěž. V opačném případě byste si namohly svaly a šlachy.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Panna

Láskyplný den oznamuje, za vším hledejte Lásku, ta vás může provázet při různorodých situacích, prožijte ho v harmonii a pocitu naplnění. Mohou se objevit nevšední nabídky, jako třeba na nové bydlení nebo nová pracovní nabídka. Některé ženy mohou počít vytouženého potomka. Nezadaní mají možnost osudového setkání a citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, své city dávat najevo a i přijímat.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Váhy

Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub, než abyste je prostě jen mlčky přijali. To vám vrátí energii a chuť se opět zapojit do všeho okolo vás. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Štír

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. Chytit štěstí za pačesy? Ano, dnes k tomu budete mít šanci. Pokud budete mít svrbění v rukou, že máte vsadit, tak to udělejte. Jestliže je pro vás štěstí setkání s rodinou, taktéž neváhejte. Takový den, jako dnešní, už se dlouho nemusí opakovat.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Střelec

Pro vás je tento den o pohybu, cestě vpřed, neodkládat věci na zítřek. Nebojte se říkat pravdu, prosadit se, vytvořit si vlastní názor a tím se řídit. Projevte své nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Pokud jste byli s někým ve sporu, máte šanci být vítězem nad svými nepřáteli. Jedna dobrá rada na závěr. Ujasněte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním cítěním a jednejte jen tak, kde jste si opravdu jisti. Přetvářky vás nikam nedovedou. Šetřete i na další dni, výplata bude ještě možná za pár dní.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Kozoroh

Vaše mysl bude nejspíš přetížena a unavena z neustálého analyzování a pochybování. Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Zažili jste zklamání od partnera nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Pak není divu, že jste si okolo sebe vystavili ochranný štít, k ochraně před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav. Tím nedávejte vinu svému okolí.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Vodnář

Dopřejte vývoji věcí klid a nezačínejte dnes nic nového. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Cítíte omezení, nemáte svobodu pohybu? Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si před časem zakázali po prožití nějaké bolesti. Pak odstraňte rušivé faktory. Nadešel čas začít opět věřit a těšit se na nové zítřky.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Ryby

Je tady den, který vás bude vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být připravena cesta nová a s ní i uspořádání nových životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi. Je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího. Věřte, že vše nefunkční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje.

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Karta dne k poslechu - Poustevník Dnešní horoskop - úterý. Kniha je nejlepší přítel člověka. Stáhněte se do ústraní, meditujte. 📙

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den…

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu