Zpět na články

Dnešní horoskop - 13 . 12. 2023 / Karta dne - Pět peněz - dejte péči svým nožkám.

Je pro vás třináctka šťastné číslo? Může být. Jakou máte předpověď a výklad z Tarotu pro vaše znamení? Necháte se inspirovat? Karta dne oznamuje, že přichází prověření, kde se cítíte nekomfortně. Někdo ve financích, někdo ve zdravotní stránce, jiní ve vztahu. Uvidíme. 👀

Dnešní horoskop  - 13 . 12. 2023  / Karta dne  -  Pět peněz - dejte péči svým nožkám.

„Chudoba je ctnost, které se člověk může naučit.“ Diogenés Ze Sinópy (cynik)

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

V tento den můžete postoupit o stupínek výše ve svých vědomostech, někteří i na vyšší pracovní pozici. Je proto potřeba něco udělat, studovat nebo sbírat užitečné informace. Pak se z vás stane mistr ve svém oboru. Jestliže pracujete na nějakém projektu, máte vizi, pak v sobě nebo se svými spolupracovníky dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni zúčastnění pyšní. Ve vztahu je vhodná společná meditace či upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží. Nenechte denní rutinní záležitosti, aby vás přemohly. Propojte své duchovní, tělesné i duševní síly k překonání těchto výzev.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Býk

Nezadaní nepropásněte možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Tím je symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Je to Láska sama o sobě, Láska, která není ničím omezena která se může rozvíjet, překročte svůj stín. Nechte se nést na vlně Lásky. Nebojte se city rozdávat, ale i přijímat. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak tam nastolte harmonii. MC Erik A Barbara - Ked pride laska .

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Blíženci

Je možné, že se s vámi bude chtít někdo rozloučit a nebo vy sami uvážíte, že nastal čas změny a že se nebojíte vstoupit na jiný, neznámý břeh. To pro každého může znamenat něco jiného, stěhování, změna práce, pořídit si mazlíčka nebo se zasnoubit. Den nových začátků, plánování, rozhodnutí o velké změně. Toto rozhodnutí se může projevit až po šesti týdnech, proto mějte na paměti, že některá vyjádření už nejdou vzít zpět. Mazlíčka si nekupujete na pár dní.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Rak

Vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dovolí. Je tady možnost, že zažijete pocit, že jste zkoušeni, pak věřte, že život je vrtkavý. Nedá se stavět na jistotě, a proto zkuste brát den pružně a lehce. Postavte se výzvě a proměnlivým událostem s kladným postojem. Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil. 

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Lev

Dejte jasně najevo, čeho chcete v zaměstnání dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Neutíkejte před zodpovědností. Jestliže ve vztahu nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně. Nebuďte k této situaci pokud možno lhostejní a raději zvolte mínění : Odložme na zítřek to, co nemusíme udělat dnes a k ničemu se nezavazujte.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Panna

Čeká vás den protkaný štěstím, tedy pokud mu dovolíte vejít do vašeho života. Přestaňte čekat na víkend, na dovolenou, na narozeniny, na stěhování, až se do vás někdo zamiluje a začněte prožívat štěstí teď a tady. Štěstí přeje připraveným. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Co je štěstí? Muška jenom zlatá, která za večera kol tvé hlavy chvátá, oblétá ti skráně, v kadeři se skryje. Heyduk.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Váhy

Láska je mocná čarodějka. V tento den ale může přijít poznání, že Láska má i odvrácenou tvář. Může dojít k bolestivému odhalení, že vaše důvěra byla vkládána tam, kde nyní přijde prozření. Někdo tuto důvěru mohl zneužít a nasměrovat proti vám. Je dobré být připraven na možnost odhalení přetvářky, falše a manželského troujúhelníku. Ti, kdo jsou ve vedoucích funkcích se mohou připravit na konfrontaci, kdy budou vyzváni veřejně pokárat jinak jejich oblíbeného podřízeného. I takto se dá definovat Láska.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Štír

Prosaďte své plány i přes pomyslně nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říct ne. Stůjte si pevně za svým přesvědčením, vyzařujte jistotu, pak budete ve velké výhodě. Chraňte si své území a prostor. Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Ti, co stojí pevně na vlastních nohách, nemůže nic položit. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

Využijte svých nabytých zkušenosti a poučení z vlastních chyb, logiku a opodstatněné argumenty prožitých na vlastní kůži. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Přišla by vám vhod rada v oblasti financí? Mějte oči otevřené, možná potkáte ženu středního věku, která těmito vlastnostmi oplývá.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Kozoroh

Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní, kdy tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Vítězství může být i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo učiníte změnu v zaměstnání, zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a ovládnete své slabé stránky osobnosti. V partnerském vztahu se můžete dočkat vytouženého telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám vykouzlí úsměv ve tváři. Umělci mají šanci být na vzestupu.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Vodnář

V tento den vás bude nejspíš ovládat touha po učení, hledání cesty, smyslu života, umění komunikace. Hledejte cesty směřující do budoucnosti. Potřebujete-li udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené. Mohl by vám být nápomocen mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe. Buďte trpěliví s dostatkem taktu, protože mládí toto vše ještě nemá pod kontrolou. Nedejte průchod strachu, který může vyvolat obavy z vlastních pocitů. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Ryby

Provází vás pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi? Cítíte se nevrlí? To vás vede k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte ostatní, aby vám mluvili do života a naslouchejte vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nevšimli příležitostí, které už k vám pomalými kroky přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá, že nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

 Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Karta dne k poslechu - Pět peněz- prověřování možností Dnešní horoskop, středa. Prověření vašich možností. Věnujte péči nohám. Masáže, koupel s Prešov soli

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu