Zpět na články

Dnešní horoskop - 14 .12. * Karta dne - Láskyplná žena, intuice

Předpověď z Tarotových karet na čtvrteční den. Karta dne je velmi pozitivní, čeká nás Láskyplný den protkaný intuicí. Dojděte si na kosmetiku, kupte si nějaký kousek do garderóby.

Dnešní horoskop  - 14 .12. *  Karta dne - Láskyplná žena, intuice

„Není ošklivých žen. Jsou jen ženy, které nevědí, jak se učinit krásnými.“ Ninon De Lenclos

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Intuice bude vaše nejlepší kamarádka. Vaše vnímání bude vycházet z míst hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Spoléhejte na svůj šestý smysl a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko pod běžným vnímáním.  Lidé se vám budou svěřovat se svým tajemstvím. Nemělo by být vyzrazeno. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Berte na vědomí, že nevyžádaná rada - žádná rada. Večer příhodný k relaxaci, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Býk

Zdá se, že jste dobrovolně zahnali do kouta a stali jste se svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru veliká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a tím ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. Nenechte se ovládat svým egem.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Blíženci

Hledejte pravdu, smysl života, prosaďte si své ideály. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Poznejte sebe sama, nezavrhujte se, neutíkejte před svými city. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár nadbytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Rak

Setkání se ženou středního věku může být pro vás inspirující. Je tady vždy pro každého, umí naslouchat a dávat ty nejlepší rady. Miluje zvířátka a oni milují jí. Ona totiž umí vytvořit v jakýchkoliv podmínkách teplo domova. Je věrnou ženou a ke svému životu nepotřebuje luxus a pozlátko. Dokáže peníze vydělat, výhodně investovat, ušetřit. Které z těchto vlastností jsou vám blízké a které vás naopak u takových žen iritují? Dnes máte možnost se zamyslet nad tím, zda vám jsou takové vlastnosti blízké a chcete přijmout za své. Dejte péči sobě a vnímejte potřeby druhých okolo vás.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Lev

Čeká vás příjemný den pod nejvyšší kartou Lásky, tu hledejte za vším a ve všem. Lásku dávejte a přijímejte, nezapomeňte však na harmonii. Nedávejte ji tam, kde není dlouhodobě zájem. Mohou se k vám dostat neobyčejné nabídky na nové bydlení nebo nová pracovní nabídka. Některé ženy mohou počít vytouženého potomka. Svobodní mají možnost osudového setkání a citového vzplanutí. V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít. Vytvořte si dnes svoji pohádku v realitě. 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Panna

Buďte ten, kdo se dokáže zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Pokud někdo nabídne pomoc vám, přijměte ji s pokorou a nebojte se říct nahlas své touhy a potřeby. Pravidlo pro tento den - čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti. Ve vztahu se nechte vést svým srdcem, na vaší společné cestě vás bude provázet půvab, krása a emocionální výměna. Pokud budete důvěřovat své intuici, bude vnější úspěch uspokojovat a naplňovat i vaše nitro. Nedělejte žádné plané kompromisy. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Váhy

Znáte rčení, s poctivostí nejdál dojdeš? Dnes se vám podvádět nevyplatí. Tento den je o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Dodržujte pravidla silniční dopravy. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztahu možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, zkuste si vzpomenout na něco hezkého.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíc.

Štír

Je tady výzva k uspořádání něčeho ve vašem životě. Možná se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci tam, kde si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy se možná chystá reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. Váš pocit, že vše okolo vás je špatné může být jen pohled z jedné strany mince, kdy děláte z komára velblouda. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

 

Střelec

Pokud jste v posledních dnech neměli na růžích ustláno, tak i dnešní překážky malého rázu překonáte snáze, když si řeknete, že už jste zdolali větší výzvy. Může to být také tím, že jste vyčerpaní a potřebujete odpočinek. Kde na sebe kladete příliš velké požadavky? Chcete nést na svých bedrech starosti celého světa? Tyto překážky nejlépe zdoláte tím, že si konečně dopřejete radovánky, které jste dlouho odkládali. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. K večeru si dopřejte relax a vše, co vám pomůže znovu nabrat síly.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Kozoroh

Projevte dnes svou sílu, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu, děti a okolí. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce. Využijte rozum i velký příliv energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout, nedělejte žádné kompromisy, tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Vodnář

Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích. Začněte hledat něco nového, co by vás v rodině naplňovalo, jinak by se mohla objevit nuda. Ve vztahu byste měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli. Změňte něco, co ještě není ideální a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu. Vydejte se na cestu třeba s přáteli a objevujte nové, nepoznané cesty vedoucí k dobrodružství.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou mu otevřeni.

Ryby

Rodinná pohoda a siesta se hlásí o slovo, přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Žádoucí je však změna. Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás přesvědčí, že jste přijali a pochopili principy, vedoucí k prosperitě a bohatství, ty vám přinesou pocit blahobytu. Nejedná se jenom o materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Potřebujete inspiraci a radu? Požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.

Karta dne k poslechu - Královna pohárů - Láskyplný den.  

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den..

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu