Zpět na články

Dnešní horoskop - 15 . 12. 2023 / karta dne - Diplomacie, propojování kontaktů.

Páteční pohled do předpovědi z Tarotových karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta je pod energií diplomacie, využijte ji k řešení všeho, co potřebujete dotáhnout do zdárného konce. Buďte o krok dopředu ..

Dnešní  horoskop  - 15 . 12. 2023  / karta dne - Diplomacie, propojování kontaktů.

„Diplomat je člověk, který se rozmýšlí dvakrát, než nic neřekne.“ Dave Sharm

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes byste měli naslouchat svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se také stává, když jeden chce vlastnit druhého. Uvědomte si, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. Tím se podíváte svému strachu do očí a on se náhle rozplyne. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Býk

Nechť je motivace z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty neobyčejné úkoly. Tato vlastnost je vám býci vlastní, učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Partnerství tady není proto, že byste měli něčeho nedostatek a chcete zaplnit prázdné místo, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti a má v sobě sílu získanou zkouškami. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. 

Afirmace : Předávám druhým to, co mě naučil život.

Blíženci

Čekají vás příjemné chvíle rozjímání, zasněnosti a doba, kdy se člověk zamiluje nežli řekneš švec. Ten, kdo využije tento čas, aby si užíval radostí a krás života především v umění a hudbě, bude jistě na tento den dlouho a rád vzpomínat. Využijte příhodný čas k urovnání sporů a nastolení harmonie. Kdy jindy, než v den, který je pod taktovkou romantického snění s nasazenými růžovými brýlemi máte možnost se zabývat svými sny a pohádkami? Právě dnes. Práce vám též půjde od ruky, budete cítit, že jste na správném místě.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Rak

Zaveďte předčasně před dobou hodování do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnujte svému zdraví. Nejen vnější, ale i vnitřní kráse. Paleo dieta a masáž obličeje, například. Je vám určeno potkat ženu, která je finančně velmi gramotná, na co pomyslí, tam se jí daří. Je sebejistá, umí naslouchat a poradit, je skvělá obchodnice, na co sáhne, promění se ve zlato. Taková vám dnes může zkřížit cestu a vy můžete získat prospěšné informace, které vás obohatí a posunou. A pokud to nebude váš případ, pak se bude po vás chtít, abyste se takto začali chovat. Den ukáže.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Lev

Setkání se starším, moudrým mužem se vám může z počátku zdát jako bezpředmětné, protože tento muž se bude jevit jako chladný. Věřte ale, že to má i své výhody, protože je to muž sebejistý a objektivní a jeho rady budou v oblasti obchodu pro vás víc než užitečné. Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Toto učení a poznání by vám mělo pomoci k řešení i těch zdánlivě neřešitelných problémů. Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Panna

Dejte průchod situacím, aby se vyvinuly samy s tím, že k vám přijde vše samo v pravý čas. Pro někoho to znamená, že vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Dnešek vám může být nakloněn k finančním záležitostem, k uspořádání zásnub a tím znásobit své jmění nebo se vám naskytne příležitost ke koupi domu. Vše směřuje k zabezpečení rodinného krbu.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Váhy

Myslíte si, že máte v sobě jasno? Poslechnout rozum nebo dát na hlas srdce? Možná se budete muset  postavit tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti a nebo budete postaveni před volbu rozhodnout se, komu tedy naslouchat, řeči těla nebo našeptávání intuice? Pokud stále váháte, pak ještě není ten správný okamžik volby. V tom případě je moudré vyčkat, kdy do situace nerozhodnosti vstoupí nový faktor a zavane nový vítr.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Štír

Dnes byste měli pocítit naplnění šťastného domova, rodinné štěstí, a to nejen v oblasti vztahů, ale i ve finančních oblastech, týkající se rodiny, investic do rodinného majetku. Život vám sám přichystá to, co potřebujete a tím i povede k tomu, abyste prověřili své zažité konvence a začali vytvářet nové hodnoty a nežili jen z tradic. Někomu přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení, materiální uspokojení, nová chuť do života, zlepšení zdravotního stavu. Ve vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Střelec

Pokud jste ještě doposud váhali mezi dvěma cestami, tak věřte, že dnešním dnem se po vás bude chtít udělat jasné stanovisko, abyste se posunuli o krok vpřed a nezůstávali dlouho stát na místě, kvůli přílišnému a zdlouhavému plánování. Je na čase dát do svého chování více odhodlání, energie a odstranit povrchní city. Nechcete si přece nosit stagnaci a s ní vstupovat do nového dne, že?

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Kozoroh

Vše, co se dnes započne bude mít zdárnou naději na trvalý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci. Buďte druhým příkladem, ochraňujte svoji rodinu, buďte svým dětem autoritou. Pokud dnes navštívíte svého otce, můžete si všimnout některých z těchto vlastností a ty, které u něho neshledáte je moudré naopak posílit u sebe. Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování, máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Vodnář

Je tady výzva využít vlastní síly a to nejen té fyzické k dosažení vašich cílů. Díky ní zvládnete spoustu úkolů, můžete uvnitř sebe cítit silný motor, který vás bude hnát stále dál a dál. Je však potřeba udržet vášeň a touhu na uzdě, aby se nestala kontraproduktivní. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. Be vztahu buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Ryby

Opusťte staré cesty a vydejte se novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel. Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využijte svou energii promyšleně a s rozumem. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže ve svých rukách. Čekají vás změny spojené s cestováním. Pokud víte, že některé z jmenovaných je vaše téma, den vám bude nakloněn, tak s chutí do toho. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Karta dne k poslechu - Královna holí Dnešní horoskop - pátek. Diplomacie. Nakupování, moudré rady, být o krok napřed.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu